Wetech portofoon laders

Voor het kopen van een WeTech voertuiglader voor uw portofoon bent u bij SMELT aan het juiste adres. Als serviceorganisatie is SMELT ook graag uw partner voor garantie, reparatie, installatie en onderhoud van uw WeTech laders!

Gebruik het contactformulier of bel ons vandaag nog voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvende afspraak.

+31 (0)88 60 666 00

Wetech portofoon laders voor in voertuigen

Als Authorized Dealer van WeTech voertuigladers is SMELT een gespecialiseerde productspecialist van het hoogste niveau. Of u nu op zoek bent naar een enkele voertuiglader voor uw Motorola, Kenwood, Hytera of Icom portofoon of behoefte heeft aan een meervoudige voertuiglader; de deskundige medewerkers van SMELT helpen u graag bij het vinden van de juiste producten. WeTech portofoonladers zijn voorzien van de laatste laadtechnieken en ontworpen om het beste uit uw portofoonbatterij te halen tijdens het opladen in auto's, bussen, treinen, boten en vrachtwagens.

Wenst u meer informatie over de WeTech voertuigladers? Dan staan onze productspecialisten u graag te woord!

WeTech autolader partner WeTech autolader partner

Alles over WeTech portofoonladers

Het bedrijf achter het merk WeTech is Wempe Elektronic GmbH en werd in 1987 opgericht door Jörg Wempe en Evelin Moser-Wempe. Het Duitse bedrijf was in eerste instantie een handelsonderneming gespecialiseerd in elektronische componenten. Het merk WeTech ontstond nadat bewakers van een Amerikaanse basis herhaaldelijk bij Jörg Wempe hadden geklaagd over lege batterijen tijdens de dienst. Jörg Wempe ging hiermee naar de tekentafel en ontwikkelde de eerste autolader voor een portofoon, die hij op de markt bracht onder het merk WeTech.

I love WeTech I love WeTech