Telox TE590Plus LTE portofoon

De Telox TE590Plus is een ware revolutie in de wereld van geavanceerde communicatieapparatuur. Deze innovatieve 4G-portofoon combineert de kracht van moderne smartphone-technologie met de robuuste en betrouwbare functies van traditionele portofoons. Dit maakt de TE590Plus tot een onmisbaar... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

4G / LTE Engelse benaming: 4G / LTE

De Telox TE590Plus maakt gebruik van 4G/LTE-technologie om betrouwbare en snelle draadloze communicatie te bieden. LTE, wat staat voor Long Term Evolution, is een standaard voor draadloze breedbandcommunicatie voor mobiele apparaten en dataterminals. 4G/LTE-netwerken bieden uitgebreide dekking, zowel in stedelijke als in landelijke gebieden.

Noodmeldingen (Inbegrepen) Engelse benaming: Emergency

De Telox TE590Plus is uitgerust met een noodmeldingsfunctie, die eenvoudig kan worden geactiveerd door een vaste oranje noodknop op de portofoon. Wanneer deze knop wordt ingedrukt, wordt er onmiddellijk een noodsignaal verstuurd naar een centrale controlekamer of naar andere teamleden. Het spraakkanaal wordt automatisch opengezet, waardoor directe communicatie mogelijk wordt zonder dat verdere handelingen nodig zijn. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers in gevaarlijke of noodsituaties snel en efficiënt hulp kunnen inroepen en direct kunnen communiceren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard in kritieke momenten.

Globaal Positioneringssysteem (GPS) (Inbegrepen) Engelse benaming: Global Positioning System (GPS)

De GPS-functionaliteit van de Telox TE590Plus verhoogt niet alleen de veiligheid van individuele gebruikers, maar verbetert ook de algehele operationele efficiëntie. Door de real-time locatie van teamleden te bepalen en routes te optimaliseren, kunnen organisaties sneller en effectiever reageren op incidenten en dagelijkse taken.

Bluetooth (Inbegrepen) Engelse benaming: Bluetooth

Met Bluetooth kunnen gebruikers van de Telox TE590Plus draadloze accessoires, zoals oortjes, microfoons en luidsprekers eenvoudig koppelen. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid en vermindert de noodzaak voor bekabelde verbindingen. Naast de voordelen voor audio-accessoires biedt Bluetooth ook een uitkomst voor snelle gegevensoverdracht, waardoor het delen van bestanden en andere gegevens efficiënter wordt.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Telox TE590Plus is een ware revolutie in de wereld van geavanceerde communicatieapparatuur. Deze innovatieve 4G-portofoon combineert de kracht van moderne smartphone-technologie met de robuuste en betrouwbare functies van traditionele portofoons. Dit maakt de TE590Plus tot een onmisbaar instrument voor professionals in diverse sectoren, waaronder beveiliging, logistiek, evenementenorganisatie, en hulpdiensten.

Een Nieuwe Dimensie in Communicatie

De TE590Plus onderscheidt zich door zijn vermogen om zowel de efficiëntie van een smartphone als de directe communicatie van een portofoon in één apparaat te bieden. Dit betekent dat gebruikers kunnen genieten van breedbandige dataoverdracht, zoals het delen van foto's en video's, terwijl ze ook toegang hebben tot onmiddellijke spraakcommunicatie zonder de beperkingen van traditionele netwerken.

Ontworpen voor de Veeleisende Professional

De robuustheid van de Telox TE590Plus is speciaal ontworpen voor de veeleisende professional. Het apparaat is stoot- en waterbestendig, waardoor het ideaal is voor gebruik in uitdagende omgevingen. De lange batterijduur garandeert dat gebruikers altijd verbonden blijven, zelfs tijdens lange werkdagen of in situaties waar opladen niet direct mogelijk is.

Geavanceerde Functionaliteiten

De TE590Plus is uitgerust met een reeks geavanceerde functies die het een krachtpatser in communicatie maken. De mogelijkheid voor groepsoproepen en privéoproepen stelt gebruikers in staat om efficiënt en effectief te communiceren met hun team. Daarnaast biedt de portofoon functies zoals GPS-tracking, waardoor de locatie van teamleden gemakkelijk te bepalen is, wat cruciaal kan zijn in noodsituaties of bij complexe logistieke operaties.

Voor een Breed Spectrum aan Gebruikers

De Telox TE590Plus is niet alleen geschikt voor professionals in beveiliging of logistiek, maar ook voor organisaties in de bouw, evenementenindustrie, en hulpdiensten. Zijn veelzijdigheid maakt het een essentieel communicatiemiddel voor iedereen die behoefte heeft aan betrouwbare, snelle en effectieve communicatie.

Telox TE590Plus: Uw Gateway naar Grenzeloze Communicatie

De Telox TE590Plus belichaamt een nieuwe standaard in de wereld van geavanceerde communicatie. Met een slimme samensmelting van smartphone-functionaliteiten en de vertrouwde eigenschappen van een traditionele portofoon, doorbreekt deze portofoon grenzen en opent nieuwe mogelijkheden voor professionals. Of het nu gaat om de snelle besluitvorming in de beveiligingssector, de dynamische omstandigheden in de bouw of de cruciale coördinatie bij hulpdiensten, de TE590Plus staat klaar als uw betrouwbare partner.

Bent u klaar om de communicatiestandaard in uw sector naar een hoger niveau te tillen? Ervaar de kracht van de Telox TE590Plus. Neem contact op met SMELT voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor deze gamechanger in professionele communicatie.

Pakketinhoud

De TE590Plus van Telox wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Telox TE590Plus
Modelnummer(s) TE590Plus
Accu Telox Li-Ion 4000 mAh
Antenne Geïntegreerde LTE-antenne
Lader Telox USB-kabel
Overige De Telox TE590Plus is geschikt voor wifi en 4G/LTE netwerken en vereist een abonnement.
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Telox TE590Plus specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Telox
Artikelnummer TE590Plus
Productnaam Telox TE590Plus LTE portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 152mm x 66 mm x 28 mm
Gewicht 260 gram inclusief de batterij

Batterij eigenschappen

Batterij Type Li-Ion 4000 mAh
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek 4G/LTE, WiFi

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Telox Assortiment

Telox portofoons
Telox Portofoons

Telox portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Telox Mobilofoons
Telox Mobilofoons

Telox mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Telox Netwerken
Telox Netwerken

Telox-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven