Portofoons service

U wilt portofoons laten repareren of laten onderhouden? SMELT Europe beschikt over een professionele serviceafdeling. U kunt van ons expertise, betrokkenheid en kwaliteit verwachten en dat allemaal tegen gunstige condities.

Onze medewerkers zitten voor u klaar, telefonisch via onderstaand nummer of gebruik het antwoordformulier op deze pagina.

088 60 666 00

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

Service van portofoons en netwerk(en)

Bij SMELT Europe kunt u een professionele serviceafdeling verwachten, ondersteund door een deskundige technische dienst. De medewerkers van SMELT worden intern getraind in de laatste productkennis en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Onze medewerkers kunnen dan ook altijd terugvallen op eerstelijnsondersteuning van de fabrikanten zoals Motorola, Hytera, Kenwood en Icom. Hierdoor is uw organisatie altijd verzekerd van de kortste lijnen en de beste technische ondersteuning. Onze field service engineers komen goed voorbereid bij u op locatie voor werkzaamheden, zoals opbouwen, installeren, testen, metingen, modificaties en/of programmeringen, onderhoud en inbedrijfname van uw portofoonnetwerk

Portofoon Onderhoud

SMELT Europe verzorgt graag op uw locatie het onderhoud van uw analoge of digitale portofoons, mobilofoons en systemen (zoals basisposten en repeaters). Wij adviseren de communicatieapparatuur op te nemen in een onderhoudscontract of service-level agreement (SLA). Zo worden uw portofoons en systemen, maar ook batterijen, periodiek gecontroleerd, (preventief) onderhouden en voorzien van de nieuwste software en instellingen. De responstijden zijn afhankelijk van het gewenste onderhoudscontract. Onafhankelijk van het gekozen contract zijn onze relaties altijd verzekerd van een uitstekend serviceniveau. Wanneer u geen onderhoudsovereenkomst wenst af te sluiten, behoort het ook tot de mogelijkheden om incidenteel uw portofoons te laten onderhouden of controleren.

Portofoon Reparatie

Mocht uw apparatuur en/of netwerk niet meer naar wens functioneren, dan staan onze technici paraat om deze te controleren en eventuele storingen te verhelpen. Afhankelijk van de apparatuur en klachten kan dit op locatie of worden de werkzaamheden uitgevoerd bij onze technische dienst. Heeft u een bestaand portofoonnetwerk en ondervindt u communicatieproblemen? Zoals bijvoorbeeld het bereik van uw portofoons, storing door medegebruikers of anderszins? Dan kunnen wij op locatie uitgebreide tests uitvoeren (zoals bijvoorbeeld een veldsterktemeting), de problemen signaleren en uiteraard verhelpen. Defecte portofoons en mobilofoons kunt u altijd insturen, waarna wij uw reparatie direct zullen oppakken. Reparaties worden in eigen huis uitgevoerd door onze gekwalificeerde technische medewerkers. Uiteraard gebruiken we bij SMELT Europe enkel en alleen originele fabrieksonderdelen.

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer 088 – 60 666 00 of via het contactformulier.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Ons Assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT?

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen.

SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Landelijke portofoon leverancier