Portofoons Kopen

U wilt portofoons kopen of uw huidige portofoonset uitbreiden? SMELT Europe kan u persoonlijk adviseren over de juiste portofoons voor uw organisatie. U kunt van ons expertise, betrokkenheid en kwaliteit verwachten en dat allemaal tegen gunstige condities.

Onze medewerkers zitten voor u klaar. Neem telefonisch contact op via onderstaand nummer of gebruik het antwoordformulier op deze pagina.

+31 (0)88 60 666 00

Verkoop van portofoons

In de wirwar aan merken en modellen portofoons met verschillende technieken en frequentiebanden is het niet eenvoudig de juiste portofoon te kiezen. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de beste oplossing met de meest zekere communicatieapparatuur. Dit doen wij door middel van een inventarisatie van uw wensen, behoeftes én uw locatie. Ook indien u een uitbreiding zoekt voor uw bestaande portofoonnetwerk, kunnen wij u informeren en adviseren. SMELT is een merkonafhankelijke vakspecialist en leverancier van mobiele communicatieapparatuur, zoals portofoons, mobilofoons en netwerken. Wij zijn op de hoogte van alle merken portofoons en de bijbehorende technieken; van de nieuwste digitale tot de oudere analoge portofoonsystemen. Ook heeft SMELT Europe de ervaring en expertise om de meest optimale en betrouwbare communicatieoplossing te adviseren, installeren en onderhouden. Dit doen we sinds jaar en dag met bekende en betrouwbare partners, zoals Motorola, Hytera, Kenwood en Icom. Bent u op dit moment in het bezit van portofoons van bijvoorbeeld Sepura, Tait of Airbus? Ook voor deze portofoons en tal van andere merken kunt u bij ons terecht. Kortom, een professionele portofoon kopen doet u niet bij de eerste de beste online portofoonwinkel. Hiervoor gaat u naar een gekwalificeerde leverancier met ervaring, kennis en lokale support. Een partner die u indien gewenst een gedegen advies geeft, helpt bij het aanvragen van vergunningen, uw portofoons juist configureert en uw portofoons en systemen onderhoudt.

Meer dan alleen portofoons

Naast portofoons levert SMELT een uitgebreid assortiment aan producten en diensten om een totaaloplossing te kunnen bieden voor uw kritische bedrijfscommunicatie. Wij zijn bijvoorbeeld in staat uw portofoons verder te integreren in uw bedrijfsprocessen, zoals gebouwbeheersystemen, meldkamers en/of brandmeldcentrales. Naast een totaalassortiment voor de portofoongebruiker biedt SMELT diverse diensten en oplossingen, zoals veldsterktemetingen, installaties op locaties, reparaties, service en onderhoud van uw communicatieapparatuur. Als landelijke leverancier kan SMELT u altijd bedienen, waar u ook gevestigd bent. Graag overtuigen wij u van ons bedrijf, onze producten, onze diensten én van onze kennis en kunde. Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)88 60 666 00 of via het contactformulier.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Portofoons huren begint bij SMELT

Enkel tijdelijk portofoons nodig?
Kies slim, kies voor huren!

Huren of Leasen van portofoons

Ons assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Verkoop toepassingen

Portofoons kopen voor bhv'ers

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Portofoons ten behoeve van de bedrijfshulpverlening (BHV) zijn essentieel en van groot belang binnen de organisatie. De grote verschillen tussen de diverse portofoons vragen dan ook om een weloverwogen keuze, die wij graag samen met u maken. Wij adviseren u de beste en meest bedrijfszekere portofoons voor uw BHV-organisatie. Dit doen we door te kijken naar uw BHV-plan, bedrijfsgebouw(en) en de gewenste communicatievorm. Daar waar nodig zorgen we voor extra dekking, zodat in uw hele bedrijfsgebouw communicatie tussen de BHV'ers mogelijk is.

Portofoons kopen voor bhv'ers

Hulpdiensten (OOV)

Voor de sector openbare orde en veiligheid (OOV), bestaande uit politie, brandweer, ambulance en andere veiligheidsdiensten, levert SMELT portofoons, mobilofoons, accessoires, diensten en oplossingen. Zo mag SMELT diverse veiligheidsregio’s in het land bedienen met de levering van communicatieapparatuur en diensten zoals service en onderhoud. Voor diverse hulpdiensten ontwikkelt SMELT Europe klant-specifieke producten en applicaties, zoals bedienpanelen op maat of meldkameroplossing(en) conform de wensen en eisen van de gebruiker.

Portofoons kopen voor bhv'ers

Industrie

Voor portofoons, mobilofoons, toebehoren en diensten is SMELT partner voor vele bedrijven actief binnen de industrie. Zo vindt u SMELT bijvoorbeeld binnen de (petro)chemische-industrie met explosieveilige ATEX apparatuur en oplossingen. Binnen andere industrieën, zoals de metaalindustrie en de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, is SMELT leverancier voor de dagelijkse portofooncommunicatie tussen medewerkers. Voor projecten biedt SMELT de industrie huur- en leaseoplossingen waar de klant geheel ontzorgd wordt in aanschaf, onderhoud en serviceopvolging.

Portofoons kopen voor bhv'ers

Haven & Logistiek

Vele bedrijven binnen het havengebied en logistieke ondernemingen, zoals distributiecentra, weten SMELT te vinden als het gaat om communicatieoplossingen via portofoons, mobilofoons en complete netwerken. Wij leveren en onderhouden uw eigen private mobiele netwerk op één of meerdere locaties in het land. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk meerdere locaties - waar ook in het land - met elkaar te laten communiceren via de portofoon. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van portofonie voor uw organisatie.

Portofoons kopen voor bhv'ers

Bouw

Voor diverse bouwprojecten in het land op het gebied van infrastructuur, industriebouw, woning- en utiliteitsbouw mag SMELT de portofoons leveren. Voor kortlopende projecten wordt vaak gekozen voor huur, waar men bij langere periodes vaak kiest voor een leaseconstructie. Uiteraard is het voor bouwbedrijven ook mogelijk om portofoons en mobilofoons aan te kopen. Naast de portofoons biedt SMELT Europe ook diverse oplossingen, zoals een voetpedaal in combinatie met een zwanenhalsmicrofoon voor gebruik in een kraan.

Portofoons kopen voor bhv'ers

Zorg

Portofoons voor gebruik in en rondom ziekenhuizen, verpleeghuizen en zorgcentra worden vaak ingezet voor onderlinge communicatie, BHV en beveiliging. Voor diverse zorginstellingen leverde SMELT Europe naast de apparatuur klantspecifieke communicatieoplossingen, waaronder het verbinden van verschillende locaties tot koppelingen met brandmeldcentrales. Met ruime ervaring binnen de zorg is SMELT Europe uw partner op het gebied van communicatie. We laten ons dan ook graag uitnodigen voor een eerste kennismaking.

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink