Kenwood licentievrije portofoons

Als een wereldleider in PMR446 communicatieapparatuur, heeft Kenwood al jaren zijn stempel gedrukt op de markt met zijn ProTalk assortiment licentievrije portofoons. Dit zijn geen doorsnee portofoons, maar betrouwbare communicatiemiddelen die synoniem staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Binnen dit assortiment vindt u modellen als de TK-3501, de digitale PMR446 (dPMR446) TK-3701D en de compacte PKT-23, die allemaal uitblinken in hun functionaliteiten. Kenwood heeft zich altijd gericht op innovatie en constante verbetering. Dit heeft geresulteerd in het vervangen van legendarische modellen zoals de TK-3301 en TK-3201 door de superieure TK-3501 en TK-3701D. Of u nu kiest voor analoog met de TK-3501 of een combinatie van analoog en digitaal met de TK-3701D, Kenwood's ProTalk serie levert altijd een sterke performance.

Bij SMELT begrijpen we dat Kenwood's reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid geen toeval is. Daarom hebben we dit merk al 20+ jaren opgenomen in ons assortiment. En net zoals Kenwood zich inzet voor kwaliteit, zetten wij ons in voor onze klanten. Of u nu op zoek bent naar aankoop, verhuur, service of onderhoud van Kenwood licentievrije portofoons, bij SMELT zit u goed. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Bij SMELT kiezen we voor kwaliteit, omdat we weten dat u hetzelfde doet. Verken ons assortiment van Kenwood ProTalk portofoons vandaag nog en ervaar het verschil dat kwaliteit kan maken in uw communicatiebehoeften.

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

4 producten

per pagina

4 producten

per pagina
Kenwood logo

Kenwood portofoons

Ontdek de eenvoud van communicatie met Kenwood's portofoons. Ideaal voor persoonlijk gebruik of kleine bedrijven zoals de Horeca of Retail, deze apparaten bieden een betrouwbare en kosteneffectieve communicatieoplossing met een druk op de knop. Met Kenwood portofoons, is communicatie altijd binnen handbereik.

Kenwood Licentievrije end of life portofoons