Licentievrije portofoons

Licentievrije portofoons zijn in Nederland, België en vrijwel heel West-Europa door de autoriteiten vrijgesteld van een zendvergunning. De vergunningsvrije portofoons onder de PMR446-regeling zijn verkrijgbaar in zowel analoge als digitale varianten. Sportverenigingen, supermarkten, horeca, retail en consumenten zijn de grootste groep gebruikers van deze portofoontechniek. Door de standaard configuratie zijn de licentievrije portofoons eenvoudig in gebruik te nemen en vaak onderling uitwisselbaar. Nadeel van vergunningsvrije portofoons is dat het bereik minder is door het beperkte vermogen binnen de PMR446-regeling. Daarnaast is medegebruik niet uit sluiten door de vaststaande frequenties. Wanneer medegebruik of een beperkt bereik niet gewenst zijn, wordt vaak de overstap gemaakt naar professionelere digitale portofoons met een zendvergunning. De deskundige productspecialisten van SMELT kunnen u hier uiteraard haarfijn over adviseren.

Bekende portofoonfabrikanten die licentievrije portofoons leveren, zijn Motorola, Hytera, Kenwood en Icom. Populaire vergunningsvrije portofoons binnen de PMR446-regeling zijn de Kenwood TK-3701D, TK-3501 en PKT-23E en de Motorola CLP446e, XT420 en de Talkabout T82 Extreme.

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

16 producten

per pagina

16 producten

per pagina

Vergunningsvrije portofoonmerken

Vergunningsvrije portofoons staan voor directe, eenvoudige communicatie. Bij SMELT bieden we een breed scala aan deze portofoons van topmerken, geheel vrij van vergunningskosten. Als uw one-stop-shop voor aankoop, verhuur en onderhoud, staan we klaar om u te voorzien van de beste service. Duik in onze selectie en ontdek vandaag nog de betrouwbaarheid van de merken die we hieronder hebben opgesomd.

Portofoons huren begint bij SMELT

Enkel tijdelijk portofoons nodig?
Kies slim, kies voor huren!

Huren of Leasen van portofoons

Licentievrije end of life portofoons