Kenwood digitale portofoons

Kenwood JVC biedt diverse digitale portofoons volgens onder het merk Nexedge. Kenwood Nexedge is niet compatible met DMR technieken van andere aanbieders zoals Motorola digitale portofoons. Doordat Kenwood kiest voor de FDMA techniek en de NXDN standaard is het combineren van Kenwood digitale portofoons met andere merken lastig of niet mogelijk. U kunt Kenwood digitale portofoons wel met analoge kanalen uitrusten. Daardoor blijft het mogelijk om met oudere analoge portofoons te communiceren. Dit geeft u de mogelijkheid om in fases over te stappen van analoog naar digitaal.

U kunt nieuwe portofoons kopen en uw huidige vloot gaandeweg vervangen of uitbreiden. Indien u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft, kunt u bij SMELT ook portofoons huren: als aparte set of extra als uitbreiding op uw eigen Kenwood apparatuur. De digitale portofoons van Kenwood zijn in verschillende uitvoering verkrijgbaar, zoals VHF en UHF modellen, met of zonder display of toetsenbord. Ook kan de portofoongebruiker kiezen uit mogelijkheden als GPS, Bluetooth of digitale versleuteling (tegen afluisteren). Om de gewenste dekking te realiseren, is het mogelijk om het bereik verder te vergroten met digitale Kenwood Nexedge trunking repeaters. Uit het assortiment aan Kenwood accessoires kan de eindgebruiker kiezen uit diverse batterij- en laadopties, draagaccessoires en audio-accessoires als headsets, oortjes en koptelefoons.

Bent u op zoek naar een test, review of prijzen alvorens u de keuze maakt voor digitale Kenwood portofoons? Dan kunnen wij u hier uitgebreid over informeren.

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Producten 1-16 van 19

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Producten 1-16 van 19

Pagina
per pagina

End of life digitale Kenwood portofoons

Bekijk alle afgekondigde digitale Kenwood EOL portofoons.