Motorola analoge portofoons

Motorola, een naam die synoniem staat voor uitmuntendheid in de communicatietechnologie, heeft zijn stempel gedrukt op de wereld van analoge portofoons met legendarische modellen zoals de CP040, GP340 en GP344. Deze toestellen zijn jarenlang het gezicht van de industrie geweest, vanwege hun ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties. Toen de technologie evolueerde en de vraag naar meer veelzijdige communicatieoplossingen toenam, heeft Motorola niet alleen de overstap gemaakt naar digitaal, maar ook de standaard gezet voor wat een portofoon kan en zou moeten zijn.

De CP040, een ware werkpaard in de industrie, is vervangen door de DP1400 en de onlangs gelanceerde innovatieve Motorola R2. De robuuste en veelzijdige GP340 is vervangen door de DP4400e en door de vernieuwde generatie R7 series de Motorola R7a en R7 NKP portofoons. De compacte GP344 heeft plaats gemaakt voor de veelzijdige DP3441e, die zowel in analoge als digitale modus kan werken.

SMELT heeft een lange geschiedenis van partnerschap met Motorola. We hebben altijd de waarde erkend van de kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie die Motorola portofoons bieden. Of u nu op zoek bent naar aankoop, verhuur, service of onderhoud van Motorola portofoons, bij SMELT zijn we toegewijd aan het aanbieden van de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften. Ons team van productspecialisten is altijd beschikbaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, en we zijn trots op onze uitstekende klantenservice. Ontdek het verschil dat Motorola kan maken in uw communicatiebehoeften. Ervaar de kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie van Motorola portofoons bij SMELT.

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

18 producten

per pagina

18 producten

per pagina

Bekende analoge Motorola portofoons

De analoge CP040 is de eenvoudigste Motorola portofoon voor directe spraakcommunicatie zonder extra functionaliteiten, maar desondanks krachtig in gebruik. Het instapmodel van Motorola is verkrijgbaar in de UHF of VHF frequentieband en kan worden geleverd met een NiMh of Li-ion accu in combinatie met enkelvoudige of meervoudige laders.

Misschien wel de meest verkochte analoge portofoon ter wereld is de Motorola GP340, onderdeel van de Waris-serie van Motorola. De GP340 kenmerkt zich door de uiterst robuuste materiaalkeuze en afwerking. Inmiddels heeft deze portofoon zich al twee decennia bewezen als een zeer betrouwbaar en degelijk communicatiemiddel. De Motorola GP340 is een 16-kanaals portofoon, verkrijgbaar in een UHF of VHF uitvoering

De Motorola DP1400 van Motorola is verkrijgbaar in een analoge uitvoering en in een variant die zowel analoog als digitaal kan zenden en ontvangen. Via een aan te schaffen licentiesleutel kan de analoge Motorola DP1400 in een later stadium worden geüpgraded, zodat deze ook digitaal kan worden gebruikt. De Motorola DP1400 is de opvolger van de CP040 en prima analoog met elkaar te gebruiken. Nagenoeg alle originele Motorola accessoires van de DP1400 en CP040 zijn dan ook compatibel met elkaar.

Van analoog naar digitaal

Met de introductie van de nieuwe digitale technieken heeft Motorola langzaam de analoge portofoons uitgefaseerd en vervangen door nieuwe modellen. Onder de naam MOTOTRBO zet Motorola portofoons in de markt die beide technieken ondersteunen; analoog en digitaal. Deze zijn dan ook zeer geschikt voor gebruikers die op eigen snelheid willen migreren naar de nieuwe digitale DMR standaard.

Meer analoge motorola portofoons

Motorola heeft een lange historie als het gaat om ontwikkeling en productie van analoge portofoons. Als één van de eerste fabrikanten van portofoons zijn er in de loop der jaren vele modellen op de markt gebracht. Mocht het Motorola model niet op onze website staan, neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder.

Motorola garantie

Motorola hanteert op de meeste producten een garantietermijn van 12 tot 24 maanden, afhankelijk van het model. Mochten er portofoons binnen de garantieperiode defect raken, dan zal SMELT de garantie van het product claimen bij Motorola, e.a. ter beoordeling van de fabrikant. Voor de meeste producten is het mogelijk om een servicecontract en/of een verlengde garantie af te sluiten. Voor meer informatie neemt u contact op met onze productspecialisten.

Motorola logo

Motorola portofoons

Ervaar de betrouwbaarheid van traditionele communicatie met Motorola's portofoons. Deze apparaten bieden een eenvoudige en effectieve manier om in contact te blijven, ongeacht de omstandigheden. Met Motorola portofoons, blijft u altijd verbonden en bent u verzekerd van kwaliteit.

Motorola analoge end of life portofoons