Motorola analoge portofoons

Motorola is één van de eerste fabrikanten die destijds een analoge portofoon op de markt bracht. Tot op de dag van vandaag is Motorola Solutions nog steeds onbetwist marktleider als het gaat om analoge portofoons. Motorola heeft een breed assortiment aan professionele analoge portofoons die geschikt zijn voor de analoge VHF of UHF frequentieband. Motorola heeft haar productportfolio continu vernieuwd; de meeste portofoons die enkel analoog communiceren, zijn vervangen door portofoons die zowel analoog als digitaal kunnen worden ingezet. Hierdoor is het migreren van een analoog netwerk naar een digitaal netwerk eenvoudiger en kan het gefaseerd plaatsvinden.

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Producten 1-16 van 23

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Producten 1-16 van 23

Pagina
per pagina

Bekende analoge Motorola portofoons

Motorola CP040 portofoon Motorola CP040 portofoon

Motorola CP040 portofoon

De analoge CP040 is de eenvoudigste Motorola portofoon voor directe spraakcommunicatie zonder extra functionaliteiten, maar desondanks krachtig in gebruik. Het instapmodel van Motorola is verkrijgbaar in de UHF of VHF frequentieband en kan worden geleverd met een NiMh of Li-ion accu in combinatie met enkelvoudige of meervoudige laders.

Motorola GP340 portofoon Motorola GP340 portofoon

Motorola GP340 portofoon

Misschien wel de meest verkochte analoge portofoon ter wereld is de Motorola GP340, onderdeel van de Waris-serie van Motorola. De GP340 kenmerkt zich door de uiterst robuuste materiaalkeuze en afwerking. Inmiddels heeft deze portofoon zich al twee decennia bewezen als een zeer betrouwbaar en degelijk communicatiemiddel. De Motorola GP340 is een 16-kanaals portofoon, verkrijgbaar in een UHF of VHF uitvoering

Motorola DP1400 portofoon Motorola DP1400 portofoon

Motorola DP1400 portofoon

De Motorola DP1400 van Motorola is verkrijgbaar in een analoge uitvoering en in een variant die zowel analoog als digitaal kan zenden en ontvangen. Via een aan te schaffen licentiesleutel kan de analoge Motorola DP1400 in een later stadium worden geüpgraded, zodat deze ook digitaal kan worden gebruikt. De Motorola DP1400 is de opvolger van de CP040 en prima analoog met elkaar te gebruiken. Nagenoeg alle originele Motorola accessoires van de DP1400 en CP040 zijn dan ook compatibel met elkaar.

Van analoog naar digitaal

Met de introductie van de nieuwe digitale technieken heeft Motorola langzaam de analoge portofoons uitgefaseerd en vervangen door nieuwe modellen. Onder de naam MOTOTRBO zet Motorola portofoons in de markt die beide technieken ondersteunen; analoog en digitaal. Deze zijn dan ook zeer geschikt voor gebruikers die op eigen snelheid willen migreren naar de nieuwe digitale DMR standaard.

Meer analoge motorola portofoons

Motorola heeft een lange historie als het gaat om ontwikkeling en productie van analoge portofoons. Als één van de eerste fabrikanten van portofoons zijn er in de loop der jaren vele modellen op de markt gebracht. Mocht het Motorola model niet op onze website staan, neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder.

Motorola garantie

Motorola hanteert op de meeste producten een garantietermijn van 12 tot 24 maanden, afhankelijk van het model. Mochten er portofoons binnen de garantieperiode defect raken, dan zal SMELT de garantie van het product claimen bij Motorola, e.a. ter beoordeling van de fabrikant. Voor de meeste producten is het mogelijk om een servicecontract en/of een verlengde garantie af te sluiten. Voor meer informatie neemt u contact op met onze productspecialisten.