Icom analoge portofoons

Icom heeft zich al vele jaren gevestigd als een betrouwbare producent van analoge portofoons, afgestemd op de behoeften van de professionele gebruiker. Icom blijft zijn analoge assortiment ondersteunen, met populaire modellen zoals de IC-F1000 en IC-F2000 die hun waarde in het veld hebben bewezen. Echter, net als veel andere fabrikanten, is Icom ook stappen aan het zetten richting digitale technologie, terwijl het hun beproefde analoge aanbod blijft ondersteunen. Icom's portfolio omvat een breed scala aan analoge portofoons, van eenvoudige tot meer geavanceerde modellen met functies zoals toetsenbord en display. Daarnaast biedt Icom ook ATEX gecertificeerde analoge portofoons, wat hun assortiment nog diverser maakt.

Bij SMELT bieden we deze robuuste en betrouwbare Icom analoge portofoons aan, omdat we de waarde en betrouwbaarheid van deze apparaten erkennen. Ons deskundige team kan u helpen bij het navigeren door de beschikbare opties en het kiezen van het juiste model voor uw behoeften. Naast de verkoop van deze apparaten, bieden we ook verhuur, service en onderhoud aan, om ervoor te zorgen dat uw Icom portofoon zo efficiënt mogelijk blijft werken. Als u geïnteresseerd bent in een Icom portofoon die zowel analoge als digitale technologieën ondersteunt, nodigen we u uit om onze digitale Icom portofoonpagina te bekijken.

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

10 producten

per pagina

10 producten

per pagina
Icom logo

Icom portofoons

Bij SMELT zijn we verheugd een uitgebreide selectie van Icom portofoons aan te kunnen bieden, die perfect aansluit bij zowel consumentenbehoeften als de eisen van de retailbranche. Maak gebruik van onze diepgaande expertise en vertrouw op de betrouwbaarheid van onze zorgvuldig geselecteerde, professionele modellen. Kies voor Icom portofoons via SMELT, en u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en knowhow.