Hytera analoge portofoons

Hytera levert zowel analoge als gecombineerde analoge/digitale portofoons. De enkel analoge portofoons worden op de markt gebracht onder het label HYT. Deze HYT portofoons zijn voor de eindgebruiker welke analoog wil blijven gebruiken. De analoge HYT portofoons zijn in een later stadium niet aan te passen zodat ze voor digitaal gebruik geschikt zijn. HYT/Hytera biedt zowel eenvoudige als uitgebreide analoge portofoons met bijvoorbeeld toetsenbord en display.

Meer informatie

Bekende analoge HYT portofoons

HYT TC-610 Portofoon

De HYT TC-610 portofoon is onderdeel van de TC-600 product series waar ook de TC-620 onder valt. De portofoon kenmerkt zich door de opvallende oranje kleur en robuuste behuizing. De portofoon heeft de beschikking over 16 analoge kanalen en is compatibel met andere analoge portofoons.

HYT TC-620 Portofoon

De HYT TC-620 portofoon valt op door het strakke en zakelijke ontwerp welke zich goed leent voor facilitymanagement, hotels en de dienstverlenende sector. De portofoon is ergonomisch ontworpen om gemakkelijk met één hand bedient te worden en wordt geleverd inclusief een lithium ion batterij.

HYT TC-700P Portofoon

De TC-700p is de directe opvolger van de HYT TC-700 en heeft een zeer krachtige audiovermogen van maar liefst 1,5 watt naast functionaliteiten zoals lone worker, mandown en noodalarm. De portofoon leent zich daarom ideaal voor werkzaamheden die extra veiligheidsvoorschriften eisen. De TC-700p is verkrijgbaar in UHF en VHF model en wordt standaard geleverd met een krachtige lithium-ion batterij.

HYT TC-780 Portofoon

De TC-780 van HYT is een portofoon uitgevoerd met een helder display en volledig toetsenbord. De TC-780 heeft de mogelijkheid tot maximaal 256 kanalen. Zeer geschikt voor de gebruiker welke het maximale uit analoge portofonie wil halen. Ook de HYT TC-780 wordt standaard geleverd met een lithium ion batterij.

HYTERA DIGITALE SERIES

Ook de nieuwe digitale Hytera portofoons zijn geschikt voor analoog gebruik. Doordat ze beide technieken beheersen is het gemakkelijk migreren naar de digitale techniek. Hytera heeft een volwaardig assortiment aan DMR portofoons en biedt elke type gebruiker een digitale portofoonoplossing.

Meer analoge HYT portofoons

Hoewel het merk HYT een aantal jaren geleden nog niet heel populair was in de Europese markt bestaat de fabrikant al meer dan 10 jaar. In deze periode zijn er verschillende modellen gelanceerd en uiteindelijk vervangen door nieuwere types. Hierdoor kan het zijn dat uw portofoon niet langer meer leverbaar is maar vervangen is door een nieuw portofoon model. Laat u in dit geval altijd adviseren door SMELT zodat u er zeker van bent dat alles met elkaar werkt. Indien de analoge HYT portofoon van uw keuze niet vermeld staat kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers welke u graag verder adviseren.

HYT GARANTIE

Hytera geeft op het analoge HYT assortiment standaard een garantie van 12-24 maanden afhankelijk van het product. Voor vragen omtrent garantieafhandeling, alsmede het claimen van fabrieksgarantie kunt u contact opnemen met onze verkoopbinnendienst.