Product was successfully added to your shopping cart.

Portofoon service

Portofoon Service

Bij SMELT Europe kunt u een professionele serviceafdeling verwachten ondersteund door een deskundige technische dienst. De medewerkers van SMELT worden intern getraind in de laatste productkennis en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Onze medewerkers kunnen dan ook altijd terugvallen op 1e-lijns ondersteuning van de fabrikanten zoals Motorola, Kenwood en Hytera. Hierdoor is uw organisatie altijd verzekert van de kortste lijnen en de beste technische ondersteuning. Onze field service engineers komen goed voorbereid bij up locatie voor het werkzaamheden zoals opbouwen, installeren, testen, metingen, modificaties en/of programmeringen, onderhoud en inbedrijfname van uw portofoonnetwerk.

Portofoon Onderhoud

SMELT Europe verzorgt graag op uw locatie het onderhoud van uw analoge of digitale portofoons, mobilofoons en systemen (zoals base stations en repeaters). Wij adviseren de communicatieapparatuur op te nemen in een onderhoudscontract of service-level agreement (SLA). Zo worden uw portofoons en systemen, maar ook batterijen, periodiek gecontroleerd, (preventief) onderhouden en voorzien van de nieuwste software en instellingen. De responstijden zijn afhankelijk van het gewenste onderhoudscontract. Onafhankelijk van het gekozen contract zijn onze relaties altijd verzekerd van een uitstekend serviceniveau. Wanneer u geen onderhoudsovereenkomst wenst af te sluiten maar incidenteel uw portofoons wil laten onderhouden/controleren dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Portofoon Reparatie

Mocht u apparatuur en/of netwerk niet meer naar wens functioneren dan staan onze technici paraat om deze te controleren en eventuele storingen te verhelpen. Afhankelijk van de apparatuur en klachten kan dit op locatie of worden de werkzaamheden uitgevoerd op onze technische dienst. Heeft u een bestaand portofoonnetwerk en u ondervindt communicatieproblemen, zoals bijvoorbeeld: het bereik van uw portofoons, storing door medegebruikers of anderszins dan kunnen wij op locatie, uitgebreide tests uitvoeren (zoals bijvoorbeeld een veldsterktemeting), de problemen signaleren en uiteraard verhelpen. Defecte portofoons en mobilofoons kunt u altijd insturen, waarna wij uw reparatie direct zullen oppakken. Reparaties worden in eigen huis uitgevoerd door onze gekwalificeerde technische medewerkers. Uiteraard gebruiken we bij SMELT Europe enkel en alleen originele fabrieksonderdelen.

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer 088 – 60 666 00 of via het contactformulier.