Kenwood ProTalk TK-3701D portofoon

Nieuwe digitale ProTalk portofoon TK-3701D

Kenwood heeft een nieuwe digitale ProTalk portofoon uitgebracht; de TK-3701D. De nieuwe vergunningsvrije digitale portofoon is de derde digitale dPMR446 portofoon uit de ProTalk series van Kenwood.

De Kenwood TK-3701D volgt de succesvolle TK-3401D op. Net als zijn voorganger is de portofoon erg robuust en geschikt voor vergunningsvrije communicatie over de 4446 Mhz band, die vrij te gebruiken is in Nederland en in de meeste Europese landen. De TK-3701D is een eenvoudige, maar zeer krachtige en robuuste vergunningsvrije portofoon. Met één druk op de knop kunnen gebruikers eenvoudig met elkaar communiceren.

Voordelen en unieke verkoopargumenten van de TK-3701D zijn onder meer:

  • Vergunningsvrije dPMR446 en PMR446 portofoon
  • VOX-functie voor handsfree communicatie
  • Niet één maar twee PTT-knoppen 
  • Uitwisselbare accessoires

De Kenwood TK-3701D is per stuk verkrijgbaar maar ook in verschillende pakketten, uitvoeringen en aantallen.

Zo kunt u hem kopen in een pakket van zes stuks, inclusief een zesvoudige lader, draagtassen en oortjes. Ook kunnen we bij SMELT het pakket TK-3701D geheel op uw behoefte aanpassen. Neem vandaag nog contact op met onze verkoopafdeling via telefoonnummer 088 60 666 00 voor de mogelijkheden en meest actuele Kenwood ProTalk TK-3701D prijzen.

Meer informatie, specificaties en brochures kunt u vinden op onze productpagina van de Kenwood ProTalk TK-3701D.

Vergunningsvrije dPMR446 en PMR446 portofoon

U heeft geen vergunning nodig voor het gebruik van de TK-3701D van Kenwood; dit is ook bij de overige ProTalk portofoons van Kenwood niet nodig. Naast de traditionele PMR446 kanalen beschikt de TK-3701 ook over de digitale dPMR446 kanalen. Dit maakt hem uitermate geschikt voor gebruikers die analoge ProTalks in gebruik hebben (zoals de TK-3101, TK-3201, TK-3301, TK-3501 en PKT-23E), maar uiteindelijk over willen gaan op de nieuwe digitale techniek. Daarmee plukken zij de voordelen, zoals 20% meer bereik, heldere audio en langere batterijduur.

VOX-functie voor handsfree communicatie

VOX-functionaliteit wil zeggen dat u de Kenwood TK-3701D handsfree kunt gebruiken. Hiervoor is wel een optionele VOX-ondersteunende headset nodig. Zo kunt u in deze combinatie communiceren zonder dat u eerst de PTT-knop op uw portofoon hoeft in te drukken. Voor meer informatie over VOX-ondersteunende headsets en de nieuwe TK-3701 portofoon, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling via de contactpagina.

De VOX-functionaliteit moet aangezet worden in de programmatie van de portofoon. Daarnaast zijn er meerdere instellingen die de werking ervan kunnen beïnvloeden, zoals de sensitiviteit van het geluid. In afstemming met u kan SMELT deze instellingen afstellen in de TK-3701D portofoon.

Niet één maar twee PTT-knoppen op de TK-3701

Kenwood heeft de TK-3701D uitgevoerd met maar liefst twee PTT-knoppen. Eén Push-to-Talk knop kan ingesteld worden voor het hoogkanaal en de tweede Push-to-Talk knop kan worden ingesteld op een ander kanaal. Zo kunt u eenvoudig twee groepen uitluisteren en bereiken middels één druk op de knop.

Uitwisselbare accessoires

Kenwood hanteerde jarenlang dezelfde connector in de ProTalk productlijn. Echter sinds de komst van de PKT-23e en de TK-3601D beschikt de lijn over twee verschillende connectoren voor het aansluiten van audioaccessoires. De TK-3701D is uitgevoerd met de welbekende Kenwood 2 Pin connector, die gedeeld wordt met de Kenwood TK-3501 en voorgangers TK-3401D, TK-3301, TK-3201 en TK-3101. Heeft u een accessoire van een voorganger en heeft deze de 2 Pin connector? Dan kunt u deze blijven gebruiken op de Kenwood TK-3701D portofoon. De 2 Pin Kenwood connector wordt ook wel eens K1-connector genoemd.

Kenwood ProTalk portofoons uit voorraad leverbaar bij SMELT!

Als geselecteerd partner van Kenwood JVC is SMELT een gecertificeerde ProTalk productspecialist op het hoogste niveau. Onze deskundige medewerkers zijn door jarenlange ervaring en jaarlijkse Kenwood trainingen, gespecialiseerd in de nieuwste technieken en oplossingen. U bent dus bij SMELT niet alleen aan het juiste adres voor de aanschaf van een TK-3701D portofoon, maar ook voor advies, aftersales support, reparaties en onderhoud van uw Kenwood portofoons. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Bezoek onze contactpagina voor onze gegevens.