Motorola TLK100 LTE 4G portofoon

De Motorola TLK100 LTE portofoon

Motorola heeft een zeer aantrekkelijke LTE 4G portofoon gelanceerd met een WAVE licentie: de Motorola TLK100. Deze LTE portofoon is vanaf nu verkrijgbaar bij SMELT.

Deze LTE portofoon van Motorola is speciaal ontworpen om grenzeloos in Europa te communiceren. Door de combinatie van een WAVE licentie en een interne e-SIM, kunnen medewerkers op elk moment en op elke plek communiceren via het LTE/4G mobiele netwerk.

De TLK100 van Motorola zorgt ervoor dat werknemers altijd met elkaar verbonden zijn, op welke plek dan ook.

Voordelen van de TLK100 zijn onder meer:

  • Toegang tot Motorola Wave PTX
  • Binnen heel Europa communiceren
  • Een zeer gestroomlijnd design
  • Voorzien van Bluetooth en GPS
  • Tot 18 uur gebruik bij volle accu

De TLK100 LTE portofoon werkt enkel met een WAVE PTX PTT-licentie of WAVE PTX SafeGuard PTT-licentie die bij SMELT verkrijgbaar zijn.

Daarnaast zijn er tal van accessoires verkrijgbaar voor deze nieuwe LTE portofoons.

Meer informatie over de TLK100 van Motorola kunt u vinden op onze productpagina van de Motorola TLK100 4G LTE portofoon.

Neem vandaag nog contact op met onze verkoopafdeling via telefoonnummer +31 (0)88 60 666 00 voor de mogelijkheden en meest actuele prijzen en abonnementen voor deze TLK100 LTE portofoon van Motorola.

WAVE PTX: communiceer in heel Europa met portofoons en smartphones

De TLK100 dient voorzien te zijn van een WAVE licentie, waarna u geniet van grenzeloze communicatie met alle wifi devices waarmee u wilt communiceren. Zo is het mogelijk om smartphones te koppelen, zodat medewerkers zonder portofoon altijd bereikbaar zijn. Daarnaast kunnen zij met hun smartphone genieten van de voordelen van portofooncommunicatie; namelijk de snelheid en efficiëntie waarmee ze hun boodschap kunnen doorgeven. Ook is het mogelijk om vaste telefonie of computers te koppelen via het WAVE netwerk.

Meer informatie omtrent 4G/LTE? Lees onze kennisbank blog: Waarom kiezen voor een 4G/LTE portofoon?

Een robuuste portofoon met gestroomlijnd design

Dit model van Motorola heeft naast ultramoderne functionaliteiten een robuuste behuizing. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over regendruppels of een kapotte portofoon na één keer vallen. Deze portofoon heeft de IP54-normering, waarmee deze prima overweg kan met zwaardere omstandigheden. Door de stevige behuizing is deze portofoon bruikbaar in diverse omgevingen, zoals magazijnen, evenementen, beveiliging en overige zakelijke dienstverlening.

Toegang tot Bluetooth en GPS-locatiebepaling

De nieuwe TLK100 portofoon maakt het mogelijk om locatiebepaling in te zetten middels GPS. Daardoor heeft een centrale plek of meldkamer altijd inzicht in de huidige locatie van gebruikers. Bluetooth maakt het mogelijk om allerlei accessoires draadloos te koppelen aan deze LTE portofoon.

SMELT Platinum reseller Motorola

SMELT Platinum Partner van Motorola Solutions

Als geselecteerd Platinum Partner van Motorola Solutions is SMELT een gecertificeerde Motorola 4G LTE productspecialist. Onze deskundige medewerkers zijn door Motorola getraind in de nieuwste mobiele 4G/LTE en 3G technieken en oplossingen. U bent dus bij SMELT aan het juiste adres voor de aanschaf van Motorola LTE portofoons, LTE mobilofoons en abonnementen én voor advies, aftersales support, installatie, reparaties en onderhoud van uw apparatuur. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Bezoek onze contactpagina voor onze gegevens.