Motorola CLP446e op de werkplek

Lancering Motorola CLP446e portofoon

Motorola Solutions heeft de nieuwe CLP446e gelanceerd voor de Europese markt. De nieuwste CLP446e is vanaf nu verkrijgbaar bij SMELT. Deze nieuwe portofoon van Motorola behoort tot de business light collectie. Speciaal ontworpen voor zakelijke gebruikers, zoals supermarkten, retail, bouwmarkten, restaurants en hotels. CLP446e biedt kleine teams een eenvoudige manier om snel en op afstand met elkaar te kunnen communiceren.

Voordelen en unieke verkoopargumenten van de CLP446e zijn onder meer:

  • Langere batterijduur: circa 20 uur.
  • Geen 8 (zoals in CLP446), maar 16 licentievrije kanalen
  • Controleer essentiële statusupdates via de glow ring in 8 verschillende kleuren.
  • Verbeterd audio-oortje met versterkte kabel en een draai- en vergrendelconnector.

De Motorola CLP446e is per stuk verkrijgbaar, maar ook leverbaar in verschillende pakketten, uitvoeringen en aantallen.

Zo is de CLP446e leverbaar in een pakket van zes stuks, eventueel met hogere accucapaciteit en een zesvoudige lader in plaats van een enkelvoudige snellader. Neem vandaag nog contact op met onze verkoopafdeling via telefoonnummer +31 (0)88 60 666 00 voor de mogelijkheden en meest actuele Motorola CLP446e prijzen.

Meer informatie, specificaties en brochures kunt u vinden op onze productpagina van de Motorola CLP446e.

Ontworpen voor dag in dag uit prestaties

De CLP446e is ontworpen om het meest uit uw investering te halen met een beschermingsclassificatie ter hoogte van IP54. De CLP446e is daarmee beschermd om stof en water te weerstaan, die de portofoon mogelijk zouden kunnen beschadigen. In combinatie met de verbeterde optionele audioaccessoires is de CLP446e bestand tegen de drukste dagen en het zwaarste gebruik. Zijn de diensten langere dan normaal? Geen probleem! De batterij met lange batterijduur helpt uw team tot wel 20 uur aan communicatie.

Maak gebruik van alle 16 PMR446 kanalen

In tegenstelling tot de normale CLP446 die de beschikking heeft over 8 vergunningsvrije kanalen, beschikt de CLP446e over alle 16 beschikbare vergunningsvrije PMR446 kanalen. Zo is uw team in staat om op eigen kanalen met elkaar te communiceren, zonder dat het hinder ondervindt van andere afdelingen binnen de organisatie.

Ontvang en lees eenvoudige updates af middels de glow ring

Met acht kleuren wordt u eenvoudig op de hoogte gesteld van het actieve kanaal, de batterijstatus en volumelevels.

CLP446e Glow ring

Nieuw audio-oortje met versterkte duurzame kabel

Exclusief ontworpen voor de CLP446e is de nieuwe in-line Push-to-Talk audio-oorhaak, die standaard meegeleverd wordt bij de portofoon. De rubberen oorhaak biedt comfort tijdens lange diensten en zorgt ervoor dat de luidspreker over de gehoorgang hangt. Dit zorgt voor een betere geluidskwaliteit in lawaaierige omgevingen. De optionele verwijderbare oordopjes kunnen worden gebruikt om hygiëne tussen gebruikers in ploegendiensten te stimuleren. De geïntegreerde en gestroomlijnde in-line PTT knop met ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat u eenvoudig en snel kunt communiceren met teamleden, zonder dat u hiervoor de CLP446e hoeft aan te raken. De versterkte audiokabel is ontworpen voor intensief gebruik tijdens lange diensten en met de draai- en sluitconnector bevestigt u de audioaccessoire stevig aan de CLP446e.

SMELT Platinum reseller Motorola

CLP446E direct beschikbaar bij SMELT!

Als geselecteerd Platinum Partner van Motorola Solutions is SMELT een gecertificeerde CLP446e productspecialist op het hoogste niveau. Onze deskundige medewerkers zijn door Motorola getraind in de nieuwste technieken en oplossingen. U bent dus bij SMELT niet alleen aan het juiste adres voor de aanschaf van de CLP446e maar ook voor advies, aftersales support, reparaties en onderhoud van uw portofoons.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Bezoek onze contactpagina voor onze gegevens.