Motorola MOTOTRBO R2 portofoon

De nieuwe MOTOTRBO R2 digitale portofoon

Motorola heeft onlangs de MOTOTRBO R2 gelanceerd, een krachtige en betrouwbare digitale portofoon die is ontworpen voor professionele communicatie in veeleisende omgevingen. Met geavanceerde functies en technologieën biedt de MOTOTRBO R2 betrouwbare en efficiënte communicatie voor gebruikers in verschillende sectoren, zoals hulpdiensten, beveiliging, productie en logistiek.

Belangrijkste kenmerken:

  • Duurzame constructie: De Motorola MOTOTRBO R2 is gebouwd om bestand te zijn tegen de uitdagingen van veeleisende omgevingen. De P55 stof- en waterbestendigheid biedt bescherming tegen de elementen en de robuuste constructie kan tegen een stootje.
  • Analoog en digitaal: De MOTOTRBO R2 is compatibel met zowel analoge als digitale systemen, waardoor de portofoon flexibiliteit en toekomstbestendigheid biedt.
  • Efficiënte communicatie: Met geavanceerde functies zoals Voice Announcement, VOX, SINC+ noise suppression en Automatic Gain Control, biedt de Motorola MOTOTRBO R2 efficiënte en betrouwbare communicatie, zelfs in luidruchtige omgevingen.
  • Verbeterde beveiliging: De MOTOTRBO R2 biedt extra beveiliging voor gebruikers die werken met gevoelige informatie door middel van de optionele verbeterde privacyfunctie. De Radio disable / enable, Remote Monitor en Transmit Interrupt functies verbeteren ook de veiligheid en beveiliging van de gebruikers.
  • Groot assortiment accessoires: Motorola heeft voor de R2 een grote hoeveelheid aan accessoires beschikbaar.

Duurzaam en robuust ontwerp

Een van de belangrijkste kenmerken van de Motorola MOTOTRBO R2 is het duurzame en robuuste ontwerp. De portofoon is ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagingen van veeleisende werkomgevingen, zoals stof, water en impact. Met een IP55-classificatie voor stof- en waterbestendigheid kan de portofoon gemakkelijk worden gebruikt in omgevingen met hoge luchtvochtigheid, stof of vuil.

Bovendien biedt het stevige ontwerp van de MOTOTRBO R2 bescherming tegen vallen en stoten, waardoor de portofoon langdurig meegaat en in staat is om bestand te zijn tegen de ontberingen van dagelijks gebruik. Dit maakt de MOTOTRBO R2 een ideale oplossing voor gebruikers die werken in veeleisende omgevingen en behoefte hebben aan een duurzame en betrouwbare communicatieoplossing.

Digitale en analoge compatibiliteit

Een ander belangrijk kenmerk van de Motorola MOTOTRBO R2 is de compatibiliteit met zowel analoge als digitale systemen. De portofoon voldoet aan de DMR-standaard en kan naadloos integreren met bestaande systemen en de voordelen van digitale communicatie bieden. Dit maakt de portofoon een flexibele en toekomstbestendige oplossing voor gebruikers die willen upgraden naar digitale communicatie. De R2 van Motorola is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zo kunt u de MOTOTRBO RR2 aankopen in een analoge uitvoering en in een analoge/digitale uitvoering. De analoge uitvoering kan in een later stadium via een licentie worden geüpgraded naar analoog/digitaal.

Efficiënte communicatie

Met geavanceerde functies zoals Voice Announcement, VOX, SINC+ noise suppression en Automatic Gain Control, biedt de Motorola MOTOTRBO R2 efficiënte en betrouwbare communicatie. De portofoon kan ook op afstand worden bediend via functies zoals Radio disable / enable, Remote Monitor en Transmit Interrupt, waardoor de veiligheid en beveiliging worden verbeterd. SINC+ noise suppression vermindert achtergrondgeluiden en biedt heldere communicatie, zelfs in luidruchtige omgevingen. Dit verbetert de efficiëntie van de communicatie en maakt het gemakkelijker om belangrijke berichten te ontvangen en te begrijpen.

Verbeterde beveiliging

De Motorola MOTOTRBO R2 biedt een optionele verbeterde privacyfunctie, die encryptie gebruikt om de communicatie te beschermen tegen onbevoegde toegang. Dit is vooral belangrijk voor gebruikers die werken met gevoelige informatie of in omgevingen waar privacy en beveiliging van essentieel belang zijn.

Groot assortiment accessoires

De Motorola MOTOTRBO R2 heeft dezelfde 2-pins audio connector als de Motorola DP1400. Dit betekent dat klanten die al in het bezit zijn van audio accessoires voor de DP1400, deze audio accessoires ook kunnen gebruiken op de R2. Dit zorgt niet alleen voor extra gemak voor klanten, maar het bespaart ook kosten bij het aanschaffen van nieuwe accessoires.

Een ander voordeel van de R2 is dat het dezelfde laders heeft als de DP1400. Dit betekent dat klanten die al in het bezit zijn van laders voor de DP1400, deze ook kunnen gebruiken voor de R2. Dit zorgt voor extra besparingen en gemak voor klanten die beide portofoons bezitten of in de toekomst hun vloot willen uitbreiden.

Meer informatie over de MOTOTRBO R2 van Motorola kunt u vinden op onze productpagina van de Motorola MOTOTRBO R2 portofoon.

Neem vandaag nog contact op met onze verkoopafdeling via telefoonnummer +31 (0)88 60 666 00 voor de mogelijkheden en meest actuele prijzen en levertijden voor deze MOTOTRBO R2 portofoon van Motorola.