WM500 bluetooth handmicrofoon

De nieuwe Bluetooth handmicrofoon voor de TLK100 portofoon

Naast de komst van de TLK100 LTE portofoon introduceerde Motorola een nieuwe handmicrofoon, namelijk de Motorola WM500. Speciaal ontwikkeld door Motorola voor de zogenoemde ‘PoC communicatieapparaten’. Met deze nieuwe handmicrofoon kan de gebruiker snel en eenvoudig communiceren met collega’s, zonder tussenkomst van draad. De handmicrofoon is uitgerust met de laatste Bluetooth generatie, heeft een erg slank design en een interne accu die tot wel 40 uur meegaat. Benieuwd hoe deze handmicrofoon voor u van toegevoegde waarde kan zijn? U leest het in dit artikel.

Met dit nieuwe type handmicrofoon kunt u de LTE portofoon met rust laten en de communicatie draadloos voeren via de WM500. Hierdoor bent u in staat om bijvoorbeeld onderweg in en om het voertuig gemakkelijk communicatie te zenden en te ontvangen, waarbij de portofoon grotendeels buiten beschouwing kan blijven.

WM500 Bluetooth handmicrofoon

Voordelen van de WM500 Bluetooth handmicrofoon zijn onder andere:

  • Robuust en waterdicht
  • Communiceren via Bluetooth 5.0
  • De beste audiokwaliteit en -prestaties
  • Mogelijkheid om een oortje aan te sluiten
  • Gebruiksduur van circa 40 uur
  • Opladen in 2 uur via USB-A naar USB-C kabel

Slank, robuust en waterdicht design

De WM500 heeft het meest slanke design dat Motorola tot nu toe heeft ontwikkeld in een draadloze handmicrofoon. Dat maakt deze accessoire zeer gebruiksvriendelijk. Ondanks zijn compactheid is de WM500 voorzien van een robuuste behuizing en een IP67-normering, die de mate van waterdichtheid aangeeft; stofdicht en onderdompelbaar tot op 1 meter diep gedurende 30 minuten. Zijn krachtige uiterlijk zorgt ervoor dat het de zwaarste weers- en werkomstandigheden kan weerstaan.

Probleemloos en draadloos communiceren

Door zijn Bluetooth functie is het mogelijk om zonder problemen draadloos te communiceren in een straal van 100 meter van de portofoon. De aanwezige Windporting-technologie zorgt ervoor dat joelende geluiden worden onderdrukt, zoals wind en ruis. Daardoor ontvangt de tegenpartij een zeer scherpe communicatie. Mocht u discreet willen communiceren, dan kunt u kiezen uit een scala aan oortjes die via de 3,5 mm audioaansluiting op dit model kunnen worden aangesloten.

Deze handmicrofoon is een vernieuwende ontwikkeling binnen het portofoonassortiment en biedt vele voordelen. Hij is zeer geschikt voor de LTE portofoon maar ook de LTE Mobilofoon welke op dit moment verkrijgbaar zijn; de Motorola TLK100 portofoon.

Meer informatie, specificaties en brochures kunt u vinden op onze productpagina van de WM500 Bluetooth handmicrofoon.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. Bezoek onze contactpagina voor onze gegevens.