Portofoon nieuws

 1. De nieuwe Bluetooth handmicrofoon voor de TLK100 portofoon

  De nieuwe Bluetooth handmicrofoon voor de TLK100 portofoon

  Naast de komst van de TLK100 LTE portofoon introduceerde Motorola een nieuwe handmicrofoon, namelijk de Motorola WM500. Speciaal ontwikkeld door Motorola voor de zogenoemde ‘PoC communicatieapparaten’.

  Lees meer
 2. Nieuwe portofoon oortjes voor de CLP446e

  Nieuwe portofoon oortjes voor de CLP446e

  Motorola lanceerde, naast de onlangs geïntroduceerde CLP446e portofoon, ook een aantal nieuwe portofoon oortjes. Deze zijn ontworpen om gebruikers een hoge audiokwaliteit, verbeterd comfort en een lange levensduur van accessoires te bieden.

  Lees meer
 3. Nieuwe modulaire laders voor TETRA portofoons

  Nieuwe modulaire laders voor TETRA portofoons

  Motorola heeft een nieuw soort lader geïntroduceerd voor TETRA portofoons. Het gaat hier om de zogeheten “modulaire lader” die zijn intrede maakt in het Motorola assortiment.

  Lees meer
 4. Nieuwe 4G/LTE portofoon van Icom

  Nieuwe 4G/LTE portofoon van Icom

  Icom heeft een nieuwe portofoon aan haar assortiment toegevoegd; de IP501H. Dit is de nieuwste LTE portofoon en is vanaf nu verkrijgbaar bij SMELT.

  Lees meer
 5. De Motorola TLK100 LTE portofoon

  De Motorola TLK100 LTE portofoon

  Motorola heeft een LTE 4G portofoon gelanceerd die zich met een WAVE licentie zeer aantrekkelijk maakt, namelijk de Motorola TLK100. Deze LTE portofoon is vanaf nu verkrijgbaar bij SMELT.

  Lees meer
 6. Nieuwe digitale ProTalk portofoon TK-3701D

  Nieuwe digitale ProTalk portofoon TK-3701D

  Kenwood heeft een nieuwe digitale ProTalk portofoon uitgebracht; de TK-3701D. De nieuwe vergunningsvrije digitale portofoon is de derde digitale dPMR446 portofoon uit de ProTalk series van Kenwood.

  Lees meer
 7. Alles over de nieuwe MXP600 TETRA portofoon

  Alles over de nieuwe MXP600 TETRA portofoon

  Motorola heeft een nieuwe TETRA portofoon aangekondigd de MXP600. Deze nieuwe TETRA portofoon van Motorola is ontworpen en gebouwd voor eerstelijnsmedewerkers met behoefte aan missiekritische communicatie in een robuust maar uiterst lichtgewichte portofoon die gemakkelijk te dragen en te gebruiken is.

  Lees meer
 8. Lancering Motorola CLP446e portofoon

  Lancering Motorola CLP446e portofoon

  Motorola Solutions heeft de nieuwe CLP446e gelanceerd voor de Europese markt. De nieuwste CLP446e is vanaf nu verkrijgbaar bij SMELT.

  Lees meer
 9. Kennissessie ATEX portofoons

  Kennissessie ATEX portofoons

  ATEX portofoons tijdens een shutdown of turnaround; Wat zijn de mogelijkheden en aandachtspunten? Michel Frelink van SMELT Europe verzorgt op dinsdag 5 februari 2019 een kennissessie op de conferentie Shutdowns & Turnarounds in Spijkenisse waar dieper wordt ingaan op thema’s zoals netwerken, ATEX producten en veiligheid.

  Lees meer
 10. Portofoonnetwerk Zwarte Cross 2018

  Portofoonnetwerk Zwarte Cross 2018

  Ook dit jaar leverde SMELT weer een digitaal portofoonnetwerk voor het festival de Zwarte Cross. Voor zowel de opbouw, de showdagen als de recent afgeronde afbouw werd een TETRA netwerk ingezet bestaande uit drie TETRA systemen en ruim 1200 Motorola portofoons en mobilofoons.

  Lees meer
Posts loader