Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Portofoon nieuws

 1. De nieuwe Evolve LTE smart portofoon

  De nieuwe Evolve LTE smart portofoon

  Motorola heeft een nieuwe innovatieve smart portofoon uitgebracht: de Evolve LTE. Deze nieuwe smart portofoon biedt alle functionaliteiten van een smartphone én push-to-talk mogelijkheden.

  LEES MEER
 2. De nieuwe MOTOTRBO ION smart portofoon

  De nieuwe MOTOTRBO ION smart portofoon

  Motorola heeft een nieuwe innovatieve smart portofoon uitgebracht: de MOTOTRBO ION. Deze nieuwe smart portofoon is extra stevig en biedt volop mogelijkheden voor moderne communicatie.

  LEES MEER
 3. De nieuwe Bluetooth handmicrofoon voor de TLK100 portofoon

  De nieuwe Bluetooth handmicrofoon voor de TLK100 portofoon

  Naast de komst van de TLK100 LTE portofoon introduceerde Motorola een nieuwe handmicrofoon, namelijk de Motorola WM500.

  LEES MEER
 4. Nieuwe portofoon oortjes voor de CLP446e

  Nieuwe portofoon oortjes voor de CLP446e

  Motorola lanceerde, naast de onlangs geïntroduceerde CLP446e portofoon, ook een aantal nieuwe portofoon oortjes. Deze zijn ontworpen om gebruikers een hoge audiokwaliteit, verbeterd comfort en een lange levensduur van accessoires te bieden.

  LEES MEER
 5. Nieuwe modulaire laders voor TETRA portofoons

  Nieuwe modulaire laders voor TETRA portofoons

  Motorola heeft een nieuw soort lader geïntroduceerd voor TETRA portofoons. Het gaat hier om de zogeheten “modulaire lader” die zijn intrede maakt in het Motorola assortiment.

  LEES MEER
 6. Nieuwe 4G/LTE portofoon van Icom

  Nieuwe 4G/LTE portofoon van Icom

  Icom heeft een nieuwe portofoon aan haar assortiment toegevoegd; de IP501H. Dit is de nieuwste LTE portofoon en is vanaf nu verkrijgbaar bij SMELT.

  LEES MEER
 7. De Motorola TLK100 LTE portofoon

  De Motorola TLK100 LTE portofoon

  Motorola heeft een zeer aantrekkelijke LTE 4G portofoon gelanceerd met een WAVE licentie: de Motorola TLK100. Deze LTE portofoon is vanaf nu verkrijgbaar bij SMELT.

  LEES MEER
 8. Nieuwe digitale ProTalk portofoon TK-3701D

  Nieuwe digitale ProTalk portofoon TK-3701D

  Kenwood heeft een nieuwe digitale ProTalk portofoon uitgebracht; de TK-3701D. De nieuwe vergunningsvrije digitale portofoon is de derde digitale dPMR446 portofoon uit de ProTalk series van Kenwood.

  LEES MEER
 9. Alles over de nieuwe MXP600 TETRA portofoon

  Alles over de nieuwe MXP600 TETRA portofoon

  Motorola heeft een nieuwe TETRA portofoon aangekondigd: de MXP600. Deze nieuwe TETRA portofoon van Motorola is een robuuste uiterst lichtgewichte portofoon, die gemakkelijk te dragen en te gebruiken is. Speciaal ontworpen eerstelijnsmedewerkers met behoefte aan missiekritische communicatie.

  LEES MEER
 10. Lancering Motorola CLP446e portofoon

  Lancering Motorola CLP446e portofoon

  Motorola Solutions heeft de nieuwe CLP446e gelanceerd voor de Europese markt. De nieuwste CLP446e is vanaf nu verkrijgbaar bij SMELT.

  LEES MEER
 11. Kennissessie ATEX portofoons

  Kennissessie ATEX portofoons

  ATEX portofoons tijdens een shutdown of turnaround: wat zijn de mogelijkheden en aandachtspunten? Michel Frelink van SMELT Europe verzorgt op dinsdag 5 februari 2019 een kennissessie op de conferentie Shutdowns & Turnarounds in Spijkenisse. Daar gaan we dieper in op thema’s, zoals netwerken, ATEX producten en veiligheid.

  LEES MEER
 12. Portofoonnetwerk Zwarte Cross 2018

  Portofoonnetwerk Zwarte Cross 2018

  Voor het festival de Zwarte Cross leverde SMELT ook dit jaar weer een digitaal portofoonnetwerk. Voor zowel de opbouw, de showdagen als de recent afgeronde afbouw werd een TETRA netwerk ingezet, bestaande uit drie TETRA systemen en ruim 1200 Motorola portofoons en mobilofoons.

  LEES MEER
 13. Portofoons SMELT op Eurosonic Noorderslag

  Portofoons SMELT op Eurosonic Noorderslag

  Voor de organisatie van Eurosonic Noorderslag leverde SMELT ook dit jaar weer succesvol een TETRA netwerk met ruim 400 Motorola TETRA portofoons en mobilofoons.

  LEES MEER
 14. Lancering Motorola SL2600 digitale portofoon

  Lancering Motorola SL2600 digitale portofoon

  Motorola heeft een nieuwe digitale portofoon gepresenteerd uit de MOTOTRBO productlijn. De Motorola SL2600 heeft een uniek ontwerp, weegt 190 gram en is slechts 22,7 mm dik.

  LEES MEER
 15. Lancering Motorola TETRA MTP6650 portofoon

  Lancering Motorola TETRA MTP6650 portofoon

  Motorola heeft haar nieuwe MTP6650 portofoon aangekondigd. Deze nieuwe Motorola TETRA MTP6650 portofoon beschikt over ingebouwde Bluetooth 4.0 technologie, wifi compatibiliteit en locatietoepassingen.

  LEES MEER