Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola XT660D

De XT660D is een portofoon onderscheidt zich van lagere modellen door het erg handige display en toetsenbord. Via het display leest u alle benodigde informatie af en met het toetsenbord kunt u eenvoudig regels en kanalen intypen, voor een nog snellere bediening. De portofoon is vergunningsvrij en kan dus zonder enige licentie worden gebruikt. De portofoon is veelzijdig inzetbaar, doordat de gebruiker kan communiceren via het digitale en analoge netwerk.

De XT660D wordt standaard geleverd met een Lithium-ion accu van 2150 mAh, een PMR446 antenne, enkelvoudige snellader en handige holster met clip.

Opvolger Motorola XT660D

De Motorola XT660D is helaas niet meer (nieuw) leverbaar, maar uiteraard kunnen wij u een opvolgend model aanbieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kunt u nog altijd bij ons terecht voor Motorola XT660D accessoires, service en onderhoud.

Omschrijving van de Motorola XT660D

De XT660D van Motorola is een vergunningsvrije portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

Analoog en digitaal

De XT660D heeft zowel een analoge als digitale modus. In analoge modus kan deze perfect worden gecombineerd met andere PMR446 portofoons. In digitale modus kunt u bij de XT660D gebruikmaken van individuele oproepen, groepsoproepen of alle gebruikers tegelijk aanspreken. Ook in een lawaaierige omgeving voert u luid en duidelijk gesprekken via de XT660D, dankzij de 1,5 watt audio-uitgang. Met deze portofoon heeft u de mogelijkheid over 128 kanalen.

Tekstberichten

Het gebruik van tekstberichten is ideaal wanneer u vaker eenzelfde korte boodschap wilt versturen. Zo hoeft u niet steeds hetzelfde te spreken, maar kunt u met een druk op de knop uw melding doorgeven. Met maximaal 128 tekens per bericht heeft u voldoende ruimte om uw bericht over te brengen. Moet u snel reageren? Kies dan uit maximaal 50 voorprogrammeerbare berichten, zoals 'kan nu niet praten' of 'bericht ontvangen'.

Mogelijkheden op afstand

Wanneer een medewerker niet reageert en u de situatie niet vertrouwt, kunt u discreet de microfoon van de betreffende portofoon op afstand activeren en luisteren wat er gebeurt. Reageert een medewerker niet, dan bent u op afstand in staat om te kijken of de portofoon is ingeschakeld en of deze zich in het netwerk bevindt. U stuurt dan een "ping" naar de betreffende portofoon, die bij ontvangst een bevestiging terug zal sturen.

Display en toetsenbord

Met het display en toetsenbord heeft u een erg toegankelijke bediening, zodat u gemakkelijk in de portofoon navigeert en zo de snelheid van uw communicatie kunt verhogen. Op het display bekijkt u eenvoudig inkomende sms-berichten, uw contactenlijst, beller-ID, batterijstatus en signaalsterkte.

Krachtige Li-ion accu

De portofoon is voorzien van een zeer krachtige accu van 2150 mAh. De batterij biedt u een gebruiksduur tot wel 20 uur, mede dankzij een batterijspaarstand. Zo kunt u meerdere werkdagen met de portofoon communiceren, zonder de accu op te hoeven laden. Het opladen gebeurt vervolgens eenvoudig met de enkelvoudige lader.

Leg gesprekken vast

Neem gesprekken met de XT660D op voor extra veiligheid of trainingsdoeleinden, bijvoorbeeld om te leren hoe er in de toekomst beter kan worden gehandeld bij een calamiteit. De portofoon biedt u genoeg mogelijkheden om de communicatie te monitoren en te verbeteren.

Pakketinhoud van de Motorola XT660D

De XT660D van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonMotorola XT660D portofoon
Modelnummer(s)RED0006BDSAA, RED0006BDPAA
AccuMotorola Lithium-ion 2150 mAh (PMNN4434)
AntenneVaste antenne
LaderMotorola enkelvoudige snellader (PMLN6393A)
Draag accessoireHolster met clip
OverigeMotorola accessoire stofkap
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola XT660D is verkrijgbaar met en zonder lader in de volgende uitvoeringen:

Uitvoering 1Motorola XT660D met lader (RED0006BDSAA)
Uitvoering 2Motorola XT660D zonder lader (RED0006BDPAA)

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola XT660D

MerkMotorola
SKUXT660D
ProductnaamMotorola XT660D
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5 kHz, 6.25 kHz
Afmeting116 x 57 x 38 mm
Gewicht262 gram met standaard Li-ion accu
DisplayJa, LCD-monochrome display
ToetsenbordJa, volwaardig
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.