motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola XT660D

De XT660D is een portofoon met een erg handige display en toetsenbord, waarmee het zich onderscheidt van de lagere modellen. De portofoon is vergunningsvrij en kan dus zonder enige licentie gebruikt worden. De communicatie kan plaatsvinden via het digitale en analoge netwerk, waarmee deze portofoon veelzijdig ingezet kan worden. Via het display leest u alle benodigde informatie af en met het toetsenbord kunt u eenvoudig regels en kanalen intypen, zodat de bediening nog sneller gaat.

De XT660D wordt standaard geleverd met een lithium-ion accu van 2150 mAh, een PMR446 antenne, enkelvoudige snellader en handige holster met clip.

Omschrijving van de Motorola XT660D

De XT660D van Motorola is een vergunningsvrije portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoog en digitaal

De XT660D kan gebruikt worden in zowel analoge als digitale modus. In analoge modus kan deze perfect gecombineerd worden met andere PMR446 portofoons. Gebruik de XT660D in digitale modus en maak gebruik van individuele oproepen, groepsoproepen of spreek alle gebruikers tegelijk aan. Een lawaaierige omgeving is geen excuus voor slechte communicatie met de XT660D van Motorola. Dankzij de 1,5-Watt audio-uitgang zorgt de portofoon ervoor dat gesprekken luid en duidelijk worden gevoerd. Met deze portofoon heeft u de mogelijkheid over 128 kanalen.

Tekstberichten

Het gebruik van tekstberichten is ideaal als u vaker dezelfde boodschap naar anderen moet versturen, en dit via een gemakkelijk tekstbericht ook duidelijk is. Zo hoeft u niet steeds hetzelfde te spreken, maar kunt u met een druk op de knop uw melding doorgeven. Met ondersteuning voor maximaal 128 tekens per bericht heeft u voldoende ruimte om uw bericht over te brengen. Moet u snel reageren? Kies uit maximaal 50 voorprogrammeerbare berichten, zoals 'kan nu niet praten' of 'bericht ontvangen'.

Mogelijkheden op afstand

Wanneer een medewerker niet reageert en u de situatie niet vertrouwd, kunt u discreet de microfoon van de betreffende portofoon op afstand activeren en luisteren wat er gebeurt. Reageert een medewerker niet dan bent u op afstand in staat op te kijken of de portofoon ingeschakeld is en zich in het netwerk bevindt. U stuurt een "ping" naar de betreffende portofoon die bij ontvangst een bevestiging terug zal sturen.

Display en toetsenbord

Met het display en toetsenbord heeft u een erg toegankelijke bediening zodat u gemakkelijk de portofoon navigeert en zo de snelheid van uw communicatie kunt verhogen. Op het display bekijkt u eenvoudig inkomende sms-berichten, uw contactenlijst, beller-ID, levensduur van de batterij en de signaalsterkte.

Krachtige li-ion accu

De portofoon is voorzien van een zeer krachtige accu, van 2150 mAh. De batterij biedt u communicatie over meerdere dagen zonder de accu op te hoeven laden. Met de enkelvoudige lader laadt u hem eenvoudig op. Tevens heeft de portofoon een batterijspaarstand zodat de batterijduur verlengd wordt. De portofoon biedt u een gebruiksduur tot wel 20 uur.

Leg gesprekken vast

Neem gesprekken met de XT660D op voor extra veiligheid, trainingsdoeleinden of om te leren hoe er in de toekomst beter op een calamiteit geattendeerd kan worden. De portofoon biedt u genoeg mogelijkheden om de communicatie te monitoren en te verbeteren.

Pakketinhoud van de Motorola XT660D

De XT660D van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola XT660D portofoon
Modelnummer(s)RED0006BDSAA, RED0006BDPAA
AccuMotorola lithium-ion 2150 mAh (PMNN4434)
AntenneVaste antenne
LaderMotorola enkelvoudige snellader (PMLN6393A)
Draag accessoireHolster met clip
OverigeMotorola accessoire stofkap
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola XT660D is verkrijgbaar met en zonder lader in de volgende uitvoeringen.

Uitvoering 1Motorola XT660D met lader (RED0006BDSAA)
Uitvoering 2Motorola XT660D zonder lander (RED0006BDPAA)

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola XT660D

MerkMotorola
SKUXT660D
Product NameMotorola XT660D
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5 kHz, 6.25 kHz
Afmeting116 x 57 x 38 mm
Gewicht262 gram met standaard Li-ion accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9020 uur met standaard lithium-ion-accu
DisplayJa, LCD-monochrome display
ToetsenbordJa, volwaardig
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.