Motorola XT460 vergunningsvrije portofoon

De Motorola XT460 is een portofoon met een robuuste behuizing en zeer gebruiksvriendelijke bediening. Dit kwalitatieve toestel straalt een sterke mate van professionaliteit uit, terwijl voor deze portofoon geen vergunning nodig is om te communiceren. Ten opzichte van het lagere model onder... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola XT460 is een portofoon met een robuuste behuizing en zeer gebruiksvriendelijke bediening. Dit kwalitatieve toestel straalt een sterke mate van professionaliteit uit, terwijl voor deze portofoon geen vergunning nodig is om te communiceren. Ten opzichte van het lagere model onderscheidt de portofoon zich met het handige display, waarop u gemakkelijk informatie afleest. De portofoon is erg stevig door de polycarbonaat behuizing en een aluminium diecast.

De Motorola XT460 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

Analoog en vergunningsvrij

De XT460 portofoon communiceert via het analoge netwerk. Het biedt daarmee een discrete en betrouwbare communicatie, waarmee u ook de mogelijkheid heeft om andere analoge portofoons met dit model te koppelen. De portofoon is daarnaast vergunningsvrij en dus kunt u direct na levering communiceren. Er is geen uitgebreide installatie nodig en door de eenvoudige bediening is dit toestel zeer gebruiksvriendelijk.

Met display

De portofoon heeft een handig display waarop u eenvoudig informatie afleest, zoals de batterijstatus, signaalsterkte en het huidige kanaal. Via het display heeft u gelijk visueel inzicht over benodigde informatie. Mocht u niet per se op zoek zijn naar een portofoon met display, dan is er ook nog de Motorola XT420 zonder display, maar met gelijke functies.

16 kanalen

De portofoon heeft via het analoge netwerk de beschikking over 16 kanalen, waarop u en uw collega’s kunnen communiceren. Met de scanfunctie wordt automatisch gezocht naar binnenkomende communicatie op andere kanalen. Zo hoeft u geen belangrijke informatie mis te lopen op de andere kanalen. U blijft dus altijd op de hoogte van wat er wordt gecommuniceerd op uw portofoonkanalen.

20 uur gebruik

De portofoon wordt standaard geleverd met een krachtige accu van 2150 mAh, zodat u dagenlang kunt communiceren zonder de portofoon op te laden. De portofoon heeft namelijk een Li-ion batterij die de beschikking heeft over een batterijspaarstand. Daarmee kunt u tot wel 20 uur communiceren.

Headsetaansluiting

De portofoon heeft een headsetaansluiting voor het aansluiten van een oortje, headset of speakermicrofoon. Dit wordt vaak gedaan om te voorkomen dat personen die zich in een directe omgeving bevinden, kunnen meeluisteren. De spraak-scrambler is bedoeld om het afluisteren op grote afstand lastig te maken. Deze functie biedt meer privacy, doordat uw stem wordt vervormd naar onbedoelde gebruikers.

Waterdicht

De portofoon bezit de IP56-normering, waarmee het bestand is tegen water en stof. De portofoon kan dus prima mee naar buiten en zelfs regen is geen probleem voor deze portofoon.

Pakketinhoud

De XT460 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola XT460 portofoon
Modelnummer(s) RMP0166BDLAA, RMP0166BDNAA
Accu Motorola Lithium-ion 2150 mAh (PMNN4434)
Antenne Vaste antenne
Lader Motorola enkelvoudige lader (PMLN6393A)
Draagaccessoire Motorola holster met clip
Overige Motorola accessoire stofkap
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola XT460 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer XT460
Productnaam Motorola XT460 vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 116 x 58 x 49 mm
Gewicht 244 gram met standaard Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2150 mAh
Batterij Stand-by tijd * * Circa 20 uur met batterijspaarstand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP55
MIL-STD MIL-STD 810 CDEFG

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven