motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola XT460

De Motorola XT460 is een portofoon met een robuuste behuizing en zeer gebruiksvriendelijke bediening. Met dit kwalitatieve toestel heeft u de beschikking over een portofoon die in sterke mate professionaliteit uitstraalt, dat terwijl deze portofoon zonder vergunning gebruikt wordt. U hoeft dus geen vergunning aan te vragen voor het communiceren via deze portofoon. De portofoon onderscheidt zich daarnaast ten opzichte van het lagere model met zijn handige display, waarop u gemakkelijk informatie afleest. De portofoon heeft een polycarbonaat behuizing en een aluminium diecast, erg stevig dus.

De portofoon wordt standaard geleverd met een Li-ion accu van 2150 mAh, enkelvoudige snellader, een holster met clip en een antenne.

Omschrijving van de Motorola XT460

De Motorola XT460 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoog en vergunningsvrij

De XT460 portofoon communiceert via het analoge netwerk. Het biedt daarmee een discrete en betrouwbare communicatie, waarmee u ook de mogelijkheid heeft om andere analoge portofoons met dit model te koppelen. De portofoon is daarnaast vergunningsvrij, de categorie portofoons waarbij gelijk gecommuniceerd kan worden na levering. Er is geen uitgebreide installatie nodig en is voor iedereen te gebruiken dankzij zijn eenvoudige bediening.

Met display

De portofoon heeft een handig display waarop u eenvoudig informatie afleest zoals de batterijstatus, signaalsterkte en het huidige kanaal. Een display biedt u het gemak dat u gelijk inzicht heeft over benodigde informatie en dit visueel zichtbaar is. Mocht u niet perse opzoek zijn naar een portofoon met display, dan is er ook nog de Motorola XT420 die gelijke functies kent, maar geen display heeft.

16 kanalen

De portofoon heeft via het analoge netwerk de beschikking over 16 kanalen waarop u en uw collega’s kunnen communiceren. Met de scanfunctie wordt automatisch gezocht naar binnenkomende communicatie op andere kanalen, zodat u geen belangrijke informatie mis hoeft te lopen op de andere kanalen. U blijft dus altijd op de hoogte van wat er op uw portofoonkanalen wordt gecommuniceerd.

20 uur gebruik

De portofoon wordt standaard geleverd met een krachtige accu van 2150 mAh, zodat u urenlang kunt communiceren en niet elke keer de portofoon hoeft op te laden. U kunt zelfs meerdere dagen communiceren, zonder enige nood van opladen. De portofoon heeft namelijk een Li-ion batterij die de beschikking heeft over een batterijspaarstand. De portofoon geeft u dan ook tot wel 20 uur communicatie.

Headsetaansluiting

De portofoon heeft een headsetaansluiting, zodat u een oortje, headset of speakermicrofoon kunt aansluiten. Dit wordt vaak gedaan als er ook andere personen zich in een directe omgeving bevinden en u het afluisteren wilt voorkomen. Voor het afluisteren op grote afstand is er de spraak-scrambler, een functie waarmee uw stem vervormd wordt naar onbedoelde gebruikers en zo het afluisteren erg lastig wordt. Deze functie biedt uw communicatie dus meer privacy.

Waterdicht

De portofoon bezit de IP56 normering, waarmee het bestand is tegen water en stof. De portofoon kan dus prima mee naar buiten en zelfs regen is dus geen probleem voor de portofoon.

Pakketinhoud van de Motorola XT460

De XT460 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola XT460 portofoon
Modelnummer(s)RMP0166BDLAA, RMP0166BDNAA
AccuMotorola lithium-ion 2150 mAh (PMNN4434)
AntenneVaste antenne
LaderMotorola enkelvoudige snellader (PMLN6393A)
Draag accessoireMotorola holster met clip
OverigeMotorola accessoire stofkap
DocumentatieHandleiding

Let op! De Motorola XT460 wordt geleverd in twee verschillende pakketen.

Uitvoering 1Motorola XT460 met lader (RMP0166BDLAA)
Uitvoering 2Motorola XT460 zonder lader (RMP0166BDNAA)

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola XT460

MerkMotorola
SKUXT460
Product NameMotorola XT460
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5KHz
Afmeting116 x 58 x 49 mm
Gewicht244 gram met standaard Li-ion accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9020 uur met standaard lithium-ion-accu
DisplayJa, LCD-monochrome display
ToetsenbordJa, menutoetsen
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.