Motorola XT420 vergunningsvrije portofoon

De Motorola XT420 is een vergunningsvrije portofoon met een zeer professionele uitstraling. Het design is erg strak en de buitenkant is van polycarbonaat, waardoor het toestel tegen een stootje kan. De portofoon werkt op de analoge frequentie en is ook te combineren met andere analoge p... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola XT420 is een vergunningsvrije portofoon met een zeer professionele uitstraling. Het design is erg strak en de buitenkant is van polycarbonaat, waardoor het toestel tegen een stootje kan. De portofoon werkt op de analoge frequentie en is ook te combineren met andere analoge portofoons. De krachtige accu heeft een speciale batterijspaarstand, er is een scanfunctie en een voice scrambler. Verder is deze portofoon voorzien van een IP56-normering, wat de mate van stof- en waterdichtheid aangeeft.

De Motorola XT420 is een vergunningsvrije portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

Vergunningsvrij

De XT420 werkt op een vrijgegeven frequentie, waarmee u deze portofoon geheel zonder vergunning kunt gebruiken. De portofoon communiceert middels het analoge netwerk en is ook te koppelen met andere analoge portofoons. Op dit netwerk heeft u de beschikking over 16 kanalen, zodat er altijd wel een vrij is in uw directe omgeving. Door de vergunningsvrijheid kunt u deze portofoon gelijk na levering gebruiken.

Krachtige accu

Dit model van Motorola beschikt over een krachtige accu van 2150 mAh, waarmee u zonder opladen dagenlang kunt communiceren. Door de batterijspaarstand kunt u de batterijduur verlengen en maximaliseren. Met een standaard Li-ion batterij kan de portofoon daardoor tot wel 20 uur mee.

Uitstekend geluid

De portofoon beschikt over een krachtige speaker en biedt u een heldere communicatie voor u en uw collega’s. Door de krachtige speaker met een hoog volume, kan deze portofoon ook prima worden gebruikt in omgevingen waar sprake is van veel omgevingsgeluid.

Robuust ontwerp

Deze portofoon met robuust ontwerp weegt 244 gram met standaard accu. Door de stevige behuizing kan het apparaat tegen vallen en stoten. Met de IP56-normering is deze portofoon een beschermd tegen water en stof. De portofoon kan dus prima worden gebruikt in binnen- en buitenomgevingen, ook als het regent.

Headsetaansluiting

Voor een discrete communicatie kan het handig zijn om een oortje aan te sluiten. Zo kunt u voorkomen dat anderen meeluisteren. Voor dit model hebben wij verschillende oortjes beschikbaar.

Programmeren

De XT-420 is te programmeren middels een USB-kabel. Hiermee kunt u de portofoon naar eigen wens inrichten en zo gewenste functies aan knoppen toekennen. Deze kabel kunnen wij uiteraard meeleveren met de portofoon.

Scanfunctie en voice scrambling

De portofoon heeft een scanfunctie, waarmee het automatisch binnenkomende communicatie herkent en zo snel kan schakelen naar een ander kanaal. De voice scrambling zorgt ervoor dat uw wordt communicatie beschermd tegen afluisteren.

Pakketinhoud

De XT420 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola XT420 portofoon
Modelnummer(s) RMP0166BHNAA, RMP0166BHLAA
Accu Motorola Lithium-ion 2150 mAh (PMNN4434)
Antenne Vaste antenne
Lader Motorola Enkelvoudige lader (PMLN6393A)
Draagaccessoire Motorola holster met clip
Overige Motorola accessoire stofkap
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer XT420
Productnaam Motorola XT420 vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 116 x 58 x 49 mm
Gewicht 244 gram met standaard Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2150 mAh
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 20 uur met batterijspaarstand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP55
MIL-STD MIL-STD 810 CDEFG

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Motorola XT420 is compatible met onderstaande accessoires

Alternatieven