Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola XT420

De Motorola XT420 is een vergunningsvrije portofoon met een zeer professionele uitstraling. Het design is erg strak en de buitenkant is van polycarbonaat, waardoor het toestel tegen een stootje kan. De portofoon werkt op de analoge frequentie en is ook te combineren met andere analoge portofoons. De krachtige accu heeft een speciale batterijspaarstand, er is een scanfunctie en een voice scrambler. Verder is deze portofoon voorzien van een IP56-normering, wat de mate van stof- en waterdichtheid aangeeft.

De portofoon wordt standaard geleverd met een Lithium-ion accu van 2150 mAh, vaste antenne, holster met clip en een enkelvoudige snellader.

Omschrijving van de Motorola XT420

De Motorola XT420 is een vergunningsvrije portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

Vergunningsvrij

De XT420 werkt op een vrijgegeven frequentie, waarmee u deze portofoon geheel zonder vergunning kunt gebruiken. De portofoon communiceert middels het analoge netwerk en is ook te koppelen met andere analoge portofoons. Op dit netwerk heeft u de beschikking over 16 kanalen, zodat er altijd wel een vrij is in uw directe omgeving. Door de vergunningsvrijheid kunt u deze portofoon gelijk na levering gebruiken.

Krachtige accu

Dit model van Motorola beschikt over een krachtige accu van 2150 mAh, waarmee u zonder opladen dagenlang kunt communiceren. Door de batterijspaarstand kunt u de batterijduur verlengen en maximaliseren. Met een standaard Li-ion batterij kan de portofoon daardoor tot wel 20 uur mee.

Uitstekend geluid

De portofoon beschikt over een krachtige speaker en biedt u een heldere communicatie voor u en uw collega’s. Door de krachtige speaker met een hoog volume, kan deze portofoon ook prima worden gebruikt in omgevingen waar sprake is van veel omgevingsgeluid.

Robuust ontwerp

Deze portofoon met robuust ontwerp weegt 244 gram met standaard accu. Door de stevige behuizing kan het apparaat tegen vallen en stoten. Met de IP56-normering is deze portofoon een beschermd tegen water en stof. De portofoon kan dus prima worden gebruikt in binnen- en buitenomgevingen, ook als het regent.

Headsetaansluiting

Voor een discrete communicatie kan het handig zijn om een oortje aan te sluiten. Zo kunt u voorkomen dat anderen meeluisteren. Voor dit model hebben wij verschillende oortjes beschikbaar.

Programmeren

De XT-420 is te programmeren middels een USB-kabel. Hiermee kunt u de portofoon naar eigen wens inrichten en zo gewenste functies aan knoppen toekennen. Deze kabel kunnen wij uiteraard meeleveren met de portofoon.

Scanfunctie en voice scrambling

De portofoon heeft een scanfunctie, waarmee het automatisch binnenkomende communicatie herkent en zo snel kan schakelen naar een ander kanaal. De voice scrambling zorgt ervoor dat uw wordt communicatie beschermd tegen afluisteren.

Pakketinhoud van de Motorola XT420

De XT420 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola XT420 portofoon
Modelnummer(s)RMP0166BHNAA, RMP0166BHLAA
AccuMotorola Lithium-ion 2150 mAh (PMNN4434)
AntenneVaste antenne
LaderMotorola enkelvoudige snellader (PMLN6393A)
Draag accessoireMotorola holster met clip
OverigeMotorola accessoire stofkap
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola XT420 wordt geleverd in twee verschillende pakketten.

Uitvoering 1Motorola XT420 met lader (RMP0166BHLAA)
Uitvoering 2Motorola XT420 zonder lader (RMP0166BHNAA)

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola XT420

MerkMotorola
ArtikelnummerXT420
ProductnaamMotorola XT420
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5 kHz
Afmeting116 x 58 x 49 mm
Gewicht244 gram met standaard Li-ion accu
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.