• Motorola TLKR-T92 H2O Motorola TLKR-T92 H2O

Motorola TLKR-T92 H2O

Brochure van de Motorola TLKR-T92 H2O

De TLKR T92 H2O is een echte waterrat! De walkie talkie kan drijven, een noodsignaal uitzenden en tevens gebruikt worden als zaklamp. Zo houd de TLKR T92 H2O je altijd verbonden met familie en vrienden. De geïntegreerde LED lamp geeft een helderwitte of rode licht af en wordt automatische geactiveerd bij contact met water.

Met een druk op de alarmknop wordt het kanaal automatisch geactiveerd en zal deze een luide waarschuwingstoon afgeven om andere in uw groep te alarmeren. De ingebouwde VOX-functie om te communiceren zonder uw handen te gebruiken, 8 kanalen, trilalarm en groot LCD-scherm maken deze walkie talkie tot een extreem krachtig en waterbestendige communicatiemiddel en heeft alles in huis wat je nodig hebt om verbonden te blijven tijdens je wildste avonturen.

De TLKR T92 H20 wordt standaard geleverd met accu, USB-autolader, riemclip met fluitje en een handige opbergtas om alles op te bergen.

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

Uitgebreide omschrijving

Compatibel met elke PMR446 walkietalkie

De TLKR T92 H2O van Motorola werkt op de zogenoemde PMR446 frequentie, deze 446 MHz frequentie is vrijgegeven voor communicatie en hierdoor kan deze walkietalkie communiceren met andere TLKR-walkietalkies of zelfs met portofoons van andere leveranciers, wanneer deze op hetzelfde kanaal en met dezelfde privacycode staan.

IP67 Waterbestendig

Met zijn IP67-classificatie weerstaat de T92 H2O van Motorola een constante onderdompeling van maximaal 1 meter gedurende 30 minuten en stoot de zwaarste regen af, zowel op het land als op zee

Drijvende walkietalkie

Door minutieuze engineering blijft deze walkietalkie van Motorola drijven en door zijn gele kleur is deze goed zichtbaar op het wateroppervlakte. Zodra de walkietalkie het water raakt wordt automatische de ingebouwde LED-zaklamp geactiveerd.

Altijd voorbereid op een noodgeval

Met de TLKR T92 H20 bent u altijd voorbereid op een noodgeval! De ingebouwde alarmeer functie zorgt ervoor dat u kunt genieten van uw uitje in de natuur en stelt u instaat andere op de hoogte te bregen wanneer er gevaar dreigt. Wanneer de alarmknop is geactiveerd, verzendt de walkietalkie een waarschuwingstoon en zet het kanaal direct open zodat u kunt communiceren.

Geavanceerde ingebouwde zaklamp

Als je avontuur plaatsvindt wanneer het donker is, bijvoorbeeld als je s'nachts aan het jagen bent, en je kaarten moet bekijken om je positie te bepalen dan kan je de TLKR T92 H2O gebruiken als zaklamp! U kunt gebruik maken van wit licht maar ook rood zodat u gemakkelijk kunt lezen en uw nachtzicht behoudt.

Voorkom zenden zonder dat u het doorheeft

De toetsenbordvergrendeling voorkomt dat uw persoonlijke instellingen per ongeluk worden gewijzigd!.

Wees discreet

Niks is vervelender dan gestoord worden op momenten dat het echt niet uit komt, daarom kan je de beltonen van de TLKR T92 van Motorola omzetten naar een trilfunctie, zo hoor je niet dat er een gespreksoproep binnenkomt maar voel je het!.

Hoge capaciteit accu

Voor diegene die urenlang wil genieten van zijn buitenactiviteit heeft Motorola een hoge capaciteit accu beschikbaar voor de TLKR T92 H2O walkietalkie. Deze accu wordt niet standaard geleverd maar apart verkocht, neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Algemene specificaties

TechniekPMR446 vergunningsvrij
MerkMotorola
SKUTLKR T92 H2O
NaamMotorola TLKR-T92 H2O
Frequentieband446 MHz
FrequentieA: 446.0 > 446.1 MHz
Zendvermogen0.5 watt
Aantal kanalen8 Kanalen
Kanaalbandbreedte12.5 KHz
Prive codes totaal121
Afmeting178 × 61 × 38 mm
Gewicht233 gram, inclusief standaard accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9016 uur met standaard accu

Kunnen wij u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

SMELT Medewerker

Accessoires

Bekijk hier accessoires welke compatibel zijn met deze portofoon. Advies nodig? neem gerust contact met ons op.

Standaard Geleverd Met

De Motorola TLKR T92 H2O wordt standaard geleverd met onderstaande producten:

Naam portofoonTLKR T92 H2O
Modelnummer(s)A9P00811YWCMAG
AccuMotorola IXPN4002
AntenneVaste PMR446 antenne
LaderAutolader met usb kabel
DraagaccessoireRiemclip met geïntegreerde fluit
OverigeOpbergtas
DocumentatieHandleiding en accessoire informatie

Let op! De Motorola TLKR T92 H2o wordt als set van 2 portofoons geleverd.

Uitvoering 1Motorola TLKR T92 H20 twin pack (A9P00811YWCMAG)

Bekijk hier onze alternatieven

Technische Specificaties

IP-normeringIP67 waterbestendig

Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Verhuur en lease