Motorola TLK25 WiFi Wave portofoon

De Motorola TLK 25 Wi-Fi portofoon is niet zomaar een communicatiemiddel; het is een revolutie in de manier waarop uw organisatie communiceert. Deze compacte, robuuste en intelligente wearable is ontworpen om de communicatie binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met de TLK... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

Noodmeldingen (Inbegrepen) Engelse benaming: Emergency

De Motorola TLK25 is uitgerust met een noodmeldingsfunctie, die eenvoudig kan worden geactiveerd door een vaste oranje noodknop op de portofoon. Wanneer deze knop wordt ingedrukt, wordt er onmiddellijk een noodsignaal verstuurd naar een centrale controlekamer of naar andere teamleden. Het spraakkanaal wordt automatisch opengezet, waardoor directe communicatie mogelijk wordt zonder dat verdere handelingen nodig zijn. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers in gevaarlijke of noodsituaties snel en efficiënt hulp kunnen inroepen en direct kunnen communiceren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard in kritieke momenten.

Bluetooth (Inbegrepen) Engelse benaming: Bluetooth

Met Bluetooth kunnen gebruikers van de Motorola TLK25 draadloze accessoires, zoals oortjes, microfoons en luidsprekers eenvoudig koppelen. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid en vermindert de noodzaak voor bekabelde verbindingen. Naast de voordelen voor audio-accessoires biedt Bluetooth ook een uitkomst voor snelle gegevensoverdracht, waardoor het delen van bestanden en andere gegevens efficiënter wordt.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola TLK 25 Wi-Fi portofoon is niet zomaar een communicatiemiddel; het is een revolutie in de manier waarop uw organisatie communiceert. Deze compacte, robuuste en intelligente wearable is ontworpen om de communicatie binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met de TLK 25 bent u altijd verbonden, veilig en efficiënt, dankzij de geavanceerde WAVE PTX-technologie en het unieke Motorola Wave Ecosysteem.

Lichtgewicht en Draagbaar Ontwerp van de Motorola TLK 25

De Motorola TLK 25 is zo ontworpen dat het apparaat nauwelijks opvalt. Het kan discreet worden gedragen aan riemen, lanyards of zelfs in zakken. Dit maakt het ideaal voor rollen waarin discretie en efficiëntie van het grootste belang zijn.

Robuuste Duurzaamheid van de Motorola TLK 25

Met een IP67-classificatie en conformiteit aan de 810H militaire norm, is deze WiFi portofoon bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Of u nu in een kelder of buiten werkt, de TLK 25 is gebouwd om te presteren.

Soorten Oproepen en Veiligheidsfuncties van de Motorola TLK 25

De TLK 25 is niet alleen beperkt tot groepsgesprekken. Het ondersteunt ook privégesprekken en heeft een scanfunctie om actieve kanalen te vinden. Op het gebied van veiligheid gaat de TLK 25 verder dan alleen een noodknop; het heeft een 'Lone Worker'-functie die automatisch een noodoproep plaatst als er gedurende een bepaalde tijd geen activiteit wordt gedetecteerd. Bovendien kan de noodknop worden aangepast aan uw voorkeursreactie en kan deze in de toekomst worden geïntegreerd met LocationTech voor nauwkeurige indoor locatie-tracking.

De Intuïtieve Spraakassistent van de Motorola TLK 25: Een Revolutionaire WiFi Portofoon

De Motorola TLK 25 is meer dan alleen een WiFi portofoon; het is een intelligent apparaat uitgerust met een geavanceerde spraakassistent die deel uitmaakt van het Motorola Wave PTX Ecosysteem. Deze assistent, aangedreven door natuurlijke taalverwerking, maakt het mogelijk om oproepen te plaatsen, instellingen te beheren en zelfs noodfuncties te activeren, allemaal met eenvoudige spraakopdrachten. Stelt u zich voor dat u in een drukke omgeving werkt en snel een oproep moet plaatsen. In plaats van te rommelen met knoppen, zegt u eenvoudigweg "Bel de beveiliging", en de assistent doet de rest.

Motorola Wave Ecosysteem en de TLK 25

Als onderdeel van het Motorola Wave Ecosysteem biedt de TLK 25 ongeëvenaarde interoperabiliteit. Of uw team nu andere TLK-apparaten zoals de TLK100, MOTOTRBO-radios of zelfs smartphones gebruikt, iedereen kan naadloos met elkaar communiceren.

Bestel de TLK 25 Wi-Fi Portofoon bij SMELT

De Motorola TLK 25 Wi-Fi portofoon is een onmisbaar instrument voor elke moderne professional die waarde hecht aan veilige, efficiënte en betrouwbare communicatie. Met zijn unieke functies en naadloze integratie met het Motorola Wave Ecosysteem, is het de ideale keuze voor iedereen die zijn communicatie naar een hoger niveau wil tillen.

Bent u klaar om de communicatie te revolutioneren? Neem contact op met SMELT voor een demonstratie, informatie of een passende offerte. SMELT is uw betrouwbare partner in professionele communicatieoplossingen.

Pakketinhoud

De TLK25 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola TLK 25 WiFi portofoon
Accu Motorola Lithium-ion 1260 mAh accu
Lader Motorola USB-C kabel voor opladen (PMKN4294)
Draagaccessoire Motorola holster (PMLN8537) (verschillende opties)
Overige Motorola oortje (PMLN8536)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola TLK25 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer TLK25
Productnaam Motorola TLK25 WiFi Wave portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 82 x 48 x 18.7 mm
Gewicht 73 gram met standaard Li-ion accu 1260 mAh

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1260 mAh
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 12 uur

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek WiFi

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67
MIL-STD 810 C/D/E/F/G/H

Motorola TLK25 downloads

Nieuws artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Motorola Assortiment

Motorola portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola Netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven