Motorola TLK110 Wave portofoon

De Motorola TLK110 4G/LTE Wave portofoon is een communicatietool die is ontworpen om high-end Push-To-Talk communicatie te bieden tussen teamleden. De TLK110 combineert push-to-talk communicatie via een breedband 3G, 4G LTE netwerk met de betrouwbaarheid en eenvoud van een robuuste portofo... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

4G / LTE Engelse benaming: 4G / LTE

De Motorola TLK110 maakt gebruik van 4G/LTE-technologie om betrouwbare en snelle draadloze communicatie te bieden. LTE, wat staat voor Long Term Evolution, is een standaard voor draadloze breedbandcommunicatie voor mobiele apparaten en dataterminals. 4G/LTE-netwerken bieden uitgebreide dekking, zowel in stedelijke als in landelijke gebieden.

Noodmeldingen (Inbegrepen) Engelse benaming: Emergency

De Motorola TLK110 is uitgerust met een noodmeldingsfunctie, die eenvoudig kan worden geactiveerd door een vaste oranje noodknop op de portofoon. Wanneer deze knop wordt ingedrukt, wordt er onmiddellijk een noodsignaal verstuurd naar een centrale controlekamer of naar andere teamleden. Het spraakkanaal wordt automatisch opengezet, waardoor directe communicatie mogelijk wordt zonder dat verdere handelingen nodig zijn. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers in gevaarlijke of noodsituaties snel en efficiënt hulp kunnen inroepen en direct kunnen communiceren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard in kritieke momenten.

Globaal Positioneringssysteem (GPS) (Inbegrepen) Engelse benaming: Global Positioning System (GPS)

De GPS-functionaliteit van de Motorola TLK110 verhoogt niet alleen de veiligheid van individuele gebruikers, maar verbetert ook de algehele operationele efficiëntie. Door de real-time locatie van teamleden te bepalen en routes te optimaliseren, kunnen organisaties sneller en effectiever reageren op incidenten en dagelijkse taken.

Bluetooth (Inbegrepen) Engelse benaming: Bluetooth

Met Bluetooth kunnen gebruikers van de Motorola TLK110 draadloze accessoires, zoals oortjes, microfoons en luidsprekers eenvoudig koppelen. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid en vermindert de noodzaak voor bekabelde verbindingen. Naast de voordelen voor audio-accessoires biedt Bluetooth ook een uitkomst voor snelle gegevensoverdracht, waardoor het delen van bestanden en andere gegevens efficiënter wordt.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola TLK110 4G/LTE Wave portofoon is een communicatietool die is ontworpen om high-end Push-To-Talk communicatie te bieden tussen teamleden. De TLK110 combineert push-to-talk communicatie via een breedband 3G, 4G LTE netwerk met de betrouwbaarheid en eenvoud van een robuuste portofoon. Als het gaat om professionele communicatie, is het belangrijk om een betrouwbare en krachtige portofoon te hebben die is ontworpen voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen. De Motorola TLK110 4G/LTE portofoon is zo'n apparaat dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak.

De TLK110 maakt regionale, landelijke en grensoverschrijdende push-to-talk communicatie via telefoonnetwerken mogelijk. Het apparaat maakt gebruik van WAVE PTX-technologie om te communiceren via een betrouwbaar, wijdverspreid netwerk, dat flexibiliteit en betrouwbaarheid biedt, ongeacht de omgeving. Het apparaat kan ook communiceren via reeds bestaande 2,4 GHz- en 5 GHz Wi-Fi-netwerken in gebieden waar de 4G-connectiviteit beperkt kan zijn, zoals in een magazijn of in kelders.

De TLK110 maakt gebruik van AI-ondersteunde ruisonderdrukking om achtergrondgeluid te elimineren in luide of drukke omgevingen, zoals bouwplaatsen of magazijnen. De portofoon beschikt ook over een geïntegreerde full-range luidspreker, die luide, heldere audio van hoge kwaliteit levert. Bovendien werkt de TLK110 met Bluetooth-oortjes, waardoor gebruikers kunnen communiceren zonder de hinder van kabels.

De TLK110 van Motorola beschikt tevens over een speciale oranje noodknop voor onmiddellijke toegang tot hulp. Functies zoals Lone Worker en Man Down beschermen uw medewerkers in het geval van een noodsituatie. Als de gebruiker niet reageert op Lone Worker-aanwijzingen of als de oriëntatie en beweging van het Man Down-alarm een bepaalde waarde overschrijden, zal de portofoon een noodscenario uitvoeren en de TLK110 vooraf geselecteerde contacten op de hoogte stellen.

De TLK110 van Motorola is een duurzame portofoon die is getest volgens de Amerikaanse MIL-STD-810-normen en is daarnaast waterdicht en draagt de IP67-classificatie. Het apparaat heeft een batterijduur van 18 uur en wordt opgeladen met een USB-C-oplader. Optioneel zijn er desktopladers en multiladers beschikbaar. Het slanke ontwerp en de ergonomie zorgen voor optimale bediening en ondersteunen gebruik met één hand, zelfs wanneer de gebruiker handschoenen draagt.

Met de Motorola WAVE PTX-beheerportaal beschikt u over een gecentraliseerd beheer van uw portofoonpark, waardoor account- en teaminstellingen op afstand kunnen worden geconfigureerd en bijgewerkt. Praatgroepen kunnen ook op afstand worden ingesteld en gedefinieerd om portofoons of andere apparaten zoals smartphones toe te wijzen op basis van locatie. Met de GPS-mogelijkheden van de TLK110 heeft u eenvoudig en realtime toegang tot locatiegegevens.

Motorola heeft de TLK110 en het Wave PTX-platform ontworpen om te werken met een verscheidenheid aan apparaten, waaronder smartphones, tablets, MOTOTRBO-portofoons en andere TLK-Wave-apparaten, zodat iedereen in uw organsate met elkaar in contact staat. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, krachtige en veelzijdige portofoon die is ontworpen om te werken in de meest uitdagende omgevingen, dan is de Motorola TLK110 4G/LTE Wave portofoon zeker het overwegen waard. Met zijn uitstekende kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak, is het een slimme investering voor elke organisatie die afhankelijk is van duidelijke en betrouwbare communicatie tussen teamleden.

Pakketinhoud

De TLK110 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola TLK110 portofoon
Accu Motorola Lithium-ion 2500 mAh accu (PMNN4578A)
Antenne Motorola stubby antenne (HKAN4006)
Lader Motorola power adapter USB Type-C
Draagaccessoire Motorola holster (PMLN7932) (verschillende opties)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola TLK110 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer TLK110
Productnaam Motorola TLK110 Wave portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 171 x 58 x 24 mm inclusief antenne
Gewicht 197 gram met standaard PMNN4468A Li-ion accu 2500 mAh

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2500 mAh
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 18 uur

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek 4G/LTE, WiFi

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67
MIL-STD 810 C/D/E/F/G/H

Motorola TLK110 downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Motorola Assortiment

Motorola portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola Netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven