motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola TLK100

De Motorola TLK100 is een portofoon met een krachtig, maar uiterst slank ontwerp. De TLK100 van Motorola stelt u instaat om verbinding te leggen over Wi-Fi en 4G/LTE in combinatie met een bestaand portofoonnetwerk. Met een extra lange batterijduur bent u er zeker van dat u de gehele dienst kunt blijven communiceren. De batterij is ontworpen om circa 18 uur mee te gaan zodat u zich kunt focussen op de taken i.p.v. het zorgen maken over het opladen. Met de nieuwste techniek van Wi-Fi en 4G/LTE is deze portofoon geheel naar eigen wens in te richten.

De Motorola TLK100 wordt standaard geleverd met een 2300 mAh accu, antenne, power adapter en een Motorola holster.

De TLK100 is te bestellen in combinatie met een eén of twee jarig mobiel abonnement, wilt u meer informatie of eens vrijblijvend testen met deze 4G portofoon? Neem dan contact met ons op.

Omschrijving van de Motorola TLK100

De Motorola TLK100 is een portofoon met de meest moderne technieken waarmee dit model erg geschikt is voor gebruikers die mee willen met de tijd. Zie hieronder de belangrijkste eigenschappen.

Communicatie met portofoons, mobilofoons en smartphones

Verbeter de samenwerking ongeacht welk apparaat het team gebruikt. Of het nu gaat om kantoormedewerkers welke met het bouw personeel praat, of verkoopmedewerkers welke communiceren met het magazijn. De TLK100 en de Wave OnCloud-app maken directe communicatie mogelijk tussen portofoons, mobilofoons en smartphones.

Update en communiceer in meerdere teams

Werk snel samen met push-to-talk gebruikers. Neem met eén druk op de knop tegelijkertijd contact op met meerdere teams en communiceer veilig middels uw eigen netwerk. Houd de controle door op afstand gespreksgroepen te beheren. Hierdoor zijn programmeerkabels verleden tijd en update u de portofoons zonder dat de apparaten in de buurt zijn.

Verschillende abonnementen.

De portofoons werken via een SIM-kaart via waar u direct kunt communiceren bij levering. Wel dient u een abonnement aan te schaffen zodat u kunt communiceren met de portofoon. Wij staan uiteraard voor u klaar om u hierbij te helpen.

Bescherming tegen water en stof

De TLK100 van Motorola is zodanig beschermt dat het de IP54 normering heeft. Hierbij is de portofoon beperkt bestand tegen vallen en stoten en biedt de behuizing bescherming tegen spatwater en stof.

Dagenlang communiceren met een volle accu

Dit model van Motorola heeft een uitzonderlijk goede batterij. Een volledig opgeladen accu kan namelijk 18 uur mee, dit betreft de standaard meegeleverde accu. Elke dag opladen is dus echt niet nodig en u geniet dus bij dit model van een erg lange gebruiksduur.

OLED-scherm

Deze portofoon heeft een soort verborgen display. Achter de behuizing zit namelijk een display van één tekstregel. U leest gemakkelijk informatie af van het scherm en is goed beschermd, doordat deze achter de behuizing zit.

Locatie zichtbaarheid

Beheer uw personeel eenvoudig met behulp van de GPS-chip in de TLK100 om de veiligheid van uw werknemers te maximaliseren en positioneer teamleden eenvoudig waar ze het meest nodig zijn.

Pakketinhoud van de Motorola TLK100

De TLK100 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola TLK100 portofoon
AccuMotorola lithium-ion 2300 mAh accu (PMNN4468A)
AntenneMotorola stubby antenne HKAN4002
LaderMotorola power adapter Micro-USB (PS000042A12)
Draag accessoireMotorola holster (PMLN7932) (verschillende opties)
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola TLK100 is geschikt voor WiFi en 4G LTE netwerken en vereist een abonnement

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola TLK100

MerkMotorola
SKUTLK100
Product NameMotorola TLK100
Afmeting131.3 x 58.6 x 22.15 mm inclusief antenne
Gewicht166 gram met standaard PMNN4468A Li-ion accu 2300 mAh
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9018 uur met standaard 2300 mAh accu
DisplayJa, OLED-display
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa, Versie 4.1
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.