Motorola TLK100

LTE huur portofoon
Bent u op zoek naar een modern en krachtig communicatiemiddel dat voldoet aan uw behoeften? De Motorola TLK100 LTE portofoon is een uitstekende keuze. Deze portofoon combineert een slank ontwerp met de mogelijkheid om via wifi en 4G/LTE verbinding te maken, zodat u op elk moment van de dag met uw team kunt co... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een modern en krachtig communicatiemiddel dat voldoet aan uw behoeften? De Motorola TLK100 LTE portofoon is een uitstekende keuze. Deze portofoon combineert een slank ontwerp met de mogelijkheid om via wifi en 4G/LTE verbinding te maken, zodat u op elk moment van de dag met uw team kunt communiceren. De batterij gaat tot 18 uur mee, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het opladen. Of het nu gaat om het tijdelijk verbinden van kantoormedewerkers met bouwvakkers of verkopers met magazijnmedewerkers, deze LTE-huur portofoon maakt het mogelijk, overal en altijd.

Wat krijgt u?

Bij het huren van de Motorola TLK100 van SMELT krijgt u standaard een verwisselbare Lithium-ion accu, antenne en draagholster. Afhankelijk van het aantal gehuurde TLK100 LTE portofoons wordt er een enkelvoudige of multilader bijgeleverd. Extra accu's en oortjes zijn ook te huur voor discrete communicatie.

Motorola Wave

SMELT biedt ook de mogelijkheid om het Motorola Wave platform te huren. Motorola Wave brengt uw teams in verbinding via verschillende communicatieapparaten. U kunt vanaf uw LTE-portofoon communiceren naar smartphone gebruikers die de Wave app hebben geïnstalleerd, of uw huidige digitale DMR-netwerk verbinden aan Motorola Wave voor landelijke communicatie. Een Wave meldkamer applicatie is ook beschikbaar, waarin u de locaties van gebruikers kunt opvragen en eenvoudig uw hele team of organisatie kunt aansturen.

Waarom SMELT kiezen als verhuurpartner?

SMELT heeft meer dan 20 jaar ervaring in het verhuren van professionele communicatieoplossingen, van kleine tot grote verhuuropdrachten. Of u nu op zoek bent naar een compleet ingerichte meldkamer of een centrale post, SMELT kan dit voor u regelen. Wij zorgen ook voor het transport, de installatie op locatie en de demontage van de gehuurde materialen. Kortom, SMELT neemt al uw zorgen op het gebied van communicatie weg, of het nu gaat om tijdelijke of langdurige behoeften.

Interesse?

Heeft u interesse in het huren van een Motorola TLK100 LTE portofoon of wilt u meer weten over de mogelijkheden van Motorola Wave? Neem contact op met SMELT voor advies op maat. Wij staan klaar om u te helpen met al uw communicatiebehoeften.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een Motorola TLK100 LTE huur portofoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Productnaam Motorola TLK100
Accu Motorola Lithium-ion 2500 mAh accu
Antenne Motorola stubby LTE antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Motorola holster
Documentatie Verkorte handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Dry-Hire-TLK100
Productnaam Motorola TLK100 LTE huur portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 168.9 x 58.6 x 22.15 mm inclusief antenne
Gewicht 166 gram met standaard Li-ion accu 2300 mAh

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2500 mAh
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 18 uur

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, Active View
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek 4G/LTE, WiFi

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
MIL-STD 810 C/D/E/F

Direct een huur offerte aanvragen