Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola ST7500

De Motorola ST7500 is een van de nieuwste portofoons van Motorola met een aantal uitgebreide functies. De portofoon heeft een modern design en zit volgepakt met functionaliteiten die garant staan voor een uitstekende ervaring met communicatie via portofoons. De portofoon heeft multiband compression voor een zeer heldere en krachtige audio. Daarnaast heeft het Bluetooth 4.1, waarmee het verbinden met draadloze audioapparaten mogelijk is. De portofoon schittert ook in basisfunctionaliteiten, zoals een gewicht van slechts 200 gram en een batterijduur van 20 uur.

De Motorola ST7500 wordt standaard geleverd met een 2300 mAh Lithium-ion accu, een UHF-antenne, poweradapter en een draagholster.

Omschrijving van de Motorola ST7500

De ST7500 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

Moderne portofoon

De portofoon met zijn hedendaagse ontwerp wordt gezien als moderne portofoon. Het apparaat is compact, licht van gewicht en zeer krachtig in zijn prestaties. Met het OLED-scherm heeft u in één oogopslag een overzicht van alle benodigde informatie. U leest gemakkelijk het huidige kanaal, de resterende batterijduur en de signaalsterkte af. Het toetsenpaneel onder het display maakt het navigeren zeer eenvoudig.

Licht van gewicht

De portofoon is zeer compact, waardoor u deze gemakkelijk opbergt of verborgen kunt houden tijdens het communiceren. Met een gewicht van slechts 197 gram heeft u met deze portofoon een zeer licht toestel die tijdens het meenemen geen lasten met zich meebrengt.

Krachtige audio

Dankzij een open luidspreker in combinatie met automatische volume controle, geeft de Motorola ST7500 een hard en helder geluid. Zo kunt u ook in omgevingen met veel lawaai gesprekken goed blijven volgen.

Lange accuduur

De ST7500 wordt standaard geleverd met een krachtige IMPRES accu die u zonder tussentijds opladen genoeg batterijduur biedt voor een aantal werkdagen. De accu biedt communicatie tot wel 22 uur, na volledig opladen. Met de meegeleverde USB-C poweradapter laadt u de portofoon eenvoudig op.

Waterdicht

Deze portofoon heeft de IP67-normering, een normering die de mate van stof- en waterdichtheid weergeeft. De IP67 staat voor een waterdichtheid tot een onderdompeling van 30 minuten in één meter diep water. Verder is de portofoon bestand tegen stof en weert hij dergelijke vuile stoffen af. De portofoon kan dus prima mee naar buiten en een stevige regenbui is voor deze portofoon geen probleem.

Bluetooth 4.1

Met de ST7500 heeft u een geïntegreerde Bluetooth functie, waarmee u een draadloos apparaat met de portofoon te koppelen. Het is dus mogelijk om diverse draadloze oortjes of headsets te verbinden.

Wifi en GPS

Dit model van Motorola heeft de mogelijkheid tot verbinden via wifi en GPS. De wifi op de ST7500 kan worden geactiveerd middels een softwarelicentie. Daarnaast zit er in het toestel een GPS-chip, waarmee u gebruikers kunt lokaliseren en monitoren. Ideaal bij werkzaamheden waarbij de positie van gebruikers erg van belang is.

Pakketinhoud van de Motorola ST7500

De ST7500 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonMotorola ST7500 portofoon
AccuMotorola Lithium-ion IMPRES 2300 mAh accu (PMNN4510B)
AntenneMotorola UHF antenne 380 - 430 MHz (AN000168A01)
LaderMotorola draagholster (PMLN7510A)
Draag accessoireMotorola power adapter USB-C (PS000150A22)
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola ST7000 is verkrijgbaar met verschillende accessoire-opties.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola ST7500

MerkMotorola
SKUST7500
ProductnaamMotorola ST7500
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 380 - 430 MHz
ZendvermogenClass 3L (1.8W), Class 4 (1W)
Kanaalbandbreedte12.5 kHz
Afmeting112 x 63 x 22 mm exclusief antenne
Gewicht197 gram inclusief batterij en antenne
DisplayJa, OLED-display
ToetsenbordJa, menutoetsen
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa, versie 4.1
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.