motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola ST7000

Dit is de ST7000 van Motorola, een digitale TETRA portofoon met een zeer innovatief ontwerp. De portofoon is zeer compact, en daarbij komend een laag gewicht, waarmee de portofoon u een fantastische ervaring geeft rondom de communicatie via portofoons. De portofoon bevat een zeer degelijk OLED scherm, waarop u gemakkelijk informatie afleest. De portofoon is voorzien van toetsen, maar dit betreffen virtuele functietoetsen die achter het scherm zitten. De portofoon zit verder boordevol functies, zoals USB-C, Bluetooth 4.1, GPS locatiediensten, trilalarm en een 3,5 mm audio connector. Het resultaat van dit model is een uiterst compacte portofoon welke qua vormfactor en gewicht veel weg heeft van een smartphone.

Standaard wordt de ST7000 van Motorola geleverd met een 2300 mAh IMPRES lithium-ion accu, UHF antenne, power-adapter en een draagholster.

Omschrijving van de Motorola ST7000

De is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

OLED scherm

Een simpele druk op de power-toets laat het OLED-scherm zien en de virtuele menutoetsen aan de voorzijde van de portofoon. De pictogrammen lichten op wanneer ze zijn geselecteerd en er is haptische feedback beschikbaar, die het gevoel van een fysiek toetsenbord geven. Met het OLED-scherm heeft u in één oogopslag een overzicht van het huidige kanaal, de resterende batterijduur en de signaalsterkte.

Erg compact

De portofoon heeft een compact en discreet ontwerp, iets wat erg handig kan zijn bij uw werkzaamheden of activiteiten. U kunt de portofoon makkelijk opbergen of tijdens het communiceren aan uw broek haken met de holster. De portofoon heeft een lengte van 10 centimeter en weegt slechts 173 gram, en dat terwijl deze portofoon een stapel aan functionaliteiten in bezit heeft.

20 uur communiceren

De ST7000 wordt standaard geleverd met een krachtige IMPRES accu van 2300 mAh, die u dagenlang communicatie biedt zonder steeds op te hoeven laden. U heeft namelijk met dit model de mogelijkheid om tot wel 20 uur te communiceren, mocht de accu volledig opgeladen zijn.

Krachtige speaker

De Motorola ST7000 geeft dankzij een open luidspreker in combinatie met automatische volume control een hard en helder geluid af zodat u gesprekken ook goed kunt blijven volgen in omgevingen met veel lawaai. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een oortje of headset aan te sluiten met de 3,5 mm audioconnector.

Deels waterdicht

De portofoon is voorzien van een IP54-normering, de mate waarin hij bestand is tegen stof en vocht. De portofoon is bestand tegen stof en spatwater, hier valt ook een hevige regenbui onder. Communiceren in de buitenlucht onder zware omstandigheden is dus geen probleem.

Bluetooth 4.1

Zoals beschreven staat bevat deze portofoon een headsetaansluiting, een 3,5 mm audioconnector. Mocht u meer baat hebben bij een draadloze verbinding, is er de Bluetooth 4.1. Deze functie maakt het mogelijk om een draadloos oortje via Bluetooth te koppelen met de portofoon.

USB-C aansluiting

De ST7000 TETRA portofoon van Motorola beschikt over een USB-C aansluiting voor programmering en om hem handig en snel op te laden via een computer of in de auto.

Pakketinhoud van de Motorola ST7000

De ST7000 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonMotorola ST7000 portofoon
Modelnummer(s)MDH67PCL6TZ5AN
AccuMotorola lithium-ion IMPRES 2300 mAh accu (PMNN4510B)
AntenneMotorola UHF antenne 380 - 430 MHz (AN000168A01)
LaderMotorola draagholster (PMLN7510A)
Draag accessoireMotorola power adapter USB-C (PS000150A22)
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola ST7000 is verkrijgbaar met verschillende accessoires opties

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola ST7000

MerkMotorola
SKUST7000
Product NameMotorola ST7000
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 380 - 430 MHz
ZendvermogenClass 3L (1.8W), Class 4 (1W)
Kanaalbandbreedte12.5 kHz
Afmeting107 x 60 x 19 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht173 gram met standaard accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9020 uur met standaard accu
DisplayJa, OLED-display
ToetsenbordJa, menutoetsen
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa, versie 4.1
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.