motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola SL4010e

De Motorola SL4010e Enhanced is een professionele portofoon die communiceert via het digitale netwerk. Het heeft een formaat en uitstraling van een mobiele telefoon en is geschikt voor allerlei doeleinden omtrent horeca, veiligheid en dienstverlening. De portofoon is erg compact en heeft een slank formaat, waardoor hij makkelijk op te bergen is en gemakkelijk meeneemt. De portofoon heeft diverse functionaliteiten waarmee hij bijdraagt aan een efficiënte en eenvoudige communicatie. De portofoon heeft onder andere een klein display, luide speaker en de functionaliteit voor het versturen van tekstberichten. 

De Enhanced Motorola SL4010e wordt standaard geleverd met een krachtige lithium-ion accu, VHF antenne, enkelvoudige lader en een handige riemclip.

Omschrijving van de Motorola SL4010e

De SL4010e is een digitale portofoon van Motorola die op de VHF frequentieband werkt. De portofoon heeft onderstaande belangrijke eigenschappen.

Eenvoudige bediening

De SL4010e is een portofoon die eenvoudig is in zijn gebruik, maar wel multi inzetbaar is dankzij zijn handige functies. De portofoon heeft een display via waar u gemakkelijk de benodigde informatie afleest en op een eenvoudige manier kunt navigeren. Onder het display bevinden zich navigeer- en functietoetsen, waarvan er twee programmeerbaar zijn. De portofoon lijkt kortgezegd op een ouderwetse mobiele telefoon, maar biedt alle functionaliteiten voor een discrete communicatie via de portofoon.

Compact & licht van gewicht

De portofoon is erg licht en compact waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is en weinig lasten met zich meebrengt. Met de meegeleverde riemclip kunt u deze portofoon eenvoudig aan uw broek of riem haken. De portofoon is 12 centimeter lang en heeft een breedte van 5 centimeter. Met dit formaat behoort deze Motorola portofoon tot één van de kleinste portofoons uit het gehele assortiment. De portofoon heeft een gewicht van 165 gram.

Wi-Fi, Bluetooth en GPS

Middels de Wi-Fi kunt u deze digitale portofoon koppelen met uw IT-netwerk. Verder heeft u dankzij de Bluetooth de mogelijkheid om een draadloos oortje of headset te verbinden met de portofoon. Ter ondersteuning van de communicatie kunt u de GPS lokalisering inschakelen zodat u en uw medegebruikers van elkaar op de hoogte zijn waar iedereen zich bevindt.

Nachtmodus & discreetmodus

De portofoon heeft een nachtmodus zodat u de portofoon ook in het donker kunt gebruiken. Hierbij wordt het display verlicht zodat alles leesbaar is in het donker. De SL4010e heeft ook een discreetmodus, waarbij alle mogelijke lichten en geluiden uitgeschakeld worden. Het beeld blijft dan zwart als u een melding krijgt en de beltonen staan op stil. Verder zijn alle led-indicatoren uitgeschakeld. Deze modus kunt u activeren als u op de werkvloer bent en de portofoon niet teveel wilt laten opvallen bij klanten of bezoekers.

Berichten versturen

Verstuur en ontvang tekstberichten met de SL4010e Enhanced. Dit kunt u bijvoorbeeld gebruiken als er iets discreet moet worden gecommuniceerd. Met behulp van het toetsenbord is het vrij eenvoudig om een tekstbericht te maken en te versturen.

Overige functies

Met de SL4010e portofoon van Motorola kunt u gebruik maken van een werkorder ticket systeem, zo houdt u in één oogopslag zicht op al uw uitstaande en voltooide taken. Verder heeft u de beschikking over maar liefst 1000 gesprekskanalen.

Pakketinhoud van de Motorola SL4010e

De SL4010e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola SL4010e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH81QCN9TA2AN
AccuMotorola standaard Li-ion 1800 mAh accu (HKNN4013A)
AntenneMotorola UHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard enkelvoudige lader (PMLN6705A)
Draag accessoireMotorola holster (PMLN5956B)
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola SL4010e

MerkMotorola
SKUSL4010e
Product NameMotorola SL4010e
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 403 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 2 watt
Kanaalbandbreedte20 KHz, 25 KHz, 12.5 kHz
Afmeting121 x 55 x 17.4 mm met standaard 1400 mAh Li-ion batterij
Gewicht165 gram met standaard 1400 mAh Li-ion acccu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/90Circa 11.5 uur
DisplayJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, volwaardig
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothJa
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.