Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola SL4010e

De Motorola SL4010e Enhanced is een professionele portofoon die communiceert via het digitale netwerk. De portofoon, die qua formaat en uitstraling lijkt op een ouderwetse mobiele telefoon, is zeer geschikt voor allerlei doeleinden omtrent horeca, veiligheid en dienstverlening. Door het compacte slanke formaat is hij gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. De portofoon heeft diverse functionaliteiten voor efficiënte en eenvoudige communicatie. Denk bijvoorbeeld aan een klein display, luide speaker en de mogelijkheid om tekstberichten te sturen.

De Enhanced Motorola SL4010e wordt standaard geleverd met een krachtige lithium-ion accu, VHF-antenne, enkelvoudige lader en een handige riemclip.

Omschrijving van de Motorola SL4010e

De SL4010e is een digitale portofoon van Motorola die werkt op de VHF-frequentieband. De portofoon heeft onderstaande belangrijke eigenschappen:

Eenvoudige bediening

De SL4010e is eenvoudig in gebruik én multi-inzetbaar dankzij zijn handige functies. De portofoon heeft een display, waarop u gemakkelijk de benodigde informatie afleest en eenvoudige kunt navigeren. Onder het display bevinden zich navigeer- en functietoetsen, waarvan er twee programmeerbaar zijn. De portofoon lijkt kortgezegd op een ouderwetse mobiele telefoon, maar biedt alle functionaliteiten voor een discrete communicatie via de portofoon.

Compact & licht van gewicht

De portofoon is erg licht en compact, waardoor u deze bij u draagt zonder dat u er last van heeft. Met de meegeleverde riemclip kunt u deze portofoon eenvoudig aan uw broek of riem haken. De portofoon is 12 centimeter lang en heeft een breedte van 5 centimeter. Met dit formaat behoort deze Motorola portofoon tot één van de kleinste portofoons uit het gehele assortiment. De portofoon heeft een gewicht van 165 gram.

Wifi, Bluetooth en GPS

Middels wifi kunt u deze digitale portofoon koppelen met uw IT-netwerk. Verder heeft u dankzij Bluetooth de mogelijkheid om een draadloos oortje of headset te verbinden met de portofoon. Ter ondersteuning van de communicatie kunt u de GPS-lokalisering inschakelen, zodat u en uw medegebruikers van elkaar op de hoogte zijn waar iedereen zich bevindt.

Nachtmodus & discreetmodus

De portofoon heeft een nachtmodus voor gebruik in het donker. Hierbij wordt het display verlicht, zodat alles leesbaar is in het donker. De SL4010e heeft ook een discreetmodus, waarbij alle mogelijke lichten en geluiden worden uitgeschakeld. Het beeld blijft dan zwart bij een melding en de beltonen staan op stil. Verder zijn alle LED-indicatoren uitgeschakeld. Deze modus kunt u activeren, wanneer u op de werkvloer bent en de portofoon niet te veel wilt laten opvallen bij klanten of bezoekers.

Berichten versturen

Verstuur en ontvang tekstberichten met de SL4010e Enhanced. Dit kan handig zijn wanneer er iets discreet moet worden gecommuniceerd. Met behulp van het toetsenbord is het vrij eenvoudig om een tekstbericht te maken en te versturen.

Overige functies

Met de SL4010e portofoon van Motorola kunt u gebruik maken van een werkorder ticketsysteem. Zo houdt u in één oogopslag zicht op al uw uitstaande en voltooide taken. Verder heeft u de beschikking over maar liefst 1000 gesprekskanalen.

Pakketinhoud van de Motorola SL4010e

De SL4010e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola SL4010e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH81QCN9TA2AN
AccuMotorola standaard Li-ion 1800 mAh accu (HKNN4013A)
AntenneMotorola UHF-antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard enkelvoudige lader (PMLN6705A)
Draag accessoireMotorola holster (PMLN5956B)
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola SL4010e

MerkMotorola
ArtikelnummerSL4010e
ProductnaamMotorola SL4010e
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 403 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 2 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting121 x 55 x 17.4 mm met standaard 1400 mAh Li-ion batterij
Gewicht165 gram met standaard 1400 mAh Li-ion accu
Display typeJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, volwaardig
NoodknopJa, vaste noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothJa
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.