Motorola SL4010e

De Motorola SL4010e Enhanced is een professionele portofoon die communiceert via het digitale netwerk. De portofoon, die qua formaat en uitstraling lijkt op een ouderwetse mobiele telefoon, is zeer geschikt voor allerlei doeleinden omtrent horeca, veiligheid en dienstverlening. Door het... Lees meer

Voor de Motorola SL4010e portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Motorola SL4010e Enhanced is een professionele portofoon die communiceert via het digitale netwerk. De portofoon, die qua formaat en uitstraling lijkt op een ouderwetse mobiele telefoon, is zeer geschikt voor allerlei doeleinden omtrent horeca, veiligheid en dienstverlening. Door het compacte slanke formaat is hij gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. De portofoon heeft diverse functionaliteiten voor efficiënte en eenvoudige communicatie. Denk bijvoorbeeld aan een klein display, luide speaker en de mogelijkheid om tekstberichten te sturen.

De SL4010e is een digitale portofoon van Motorola die werkt op de VHF-frequentieband. De portofoon heeft onderstaande belangrijke eigenschappen:

Eenvoudige bediening

De SL4010e is eenvoudig in gebruik én multi-inzetbaar dankzij zijn handige functies. De portofoon heeft een display, waarop u gemakkelijk de benodigde informatie afleest en eenvoudige kunt navigeren. Onder het display bevinden zich navigeer- en functietoetsen, waarvan er twee programmeerbaar zijn. De portofoon lijkt kortgezegd op een ouderwetse mobiele telefoon, maar biedt alle functionaliteiten voor een discrete communicatie via de portofoon.

Compact & licht van gewicht

De portofoon is erg licht en compact, waardoor u deze bij u draagt zonder dat u er last van heeft. Met de meegeleverde riemclip kunt u deze portofoon eenvoudig aan uw broek of riem haken. De portofoon is 12 centimeter lang en heeft een breedte van 5 centimeter. Met dit formaat behoort deze Motorola portofoon tot één van de kleinste portofoons uit het gehele assortiment. De portofoon heeft een gewicht van 165 gram.

Wifi, Bluetooth en GPS

Middels wifi kunt u deze digitale portofoon koppelen met uw IT-netwerk. Verder heeft u dankzij Bluetooth de mogelijkheid om een draadloos oortje of headset te verbinden met de portofoon. Ter ondersteuning van de communicatie kunt u de GPS-lokalisering inschakelen, zodat u en uw medegebruikers van elkaar op de hoogte zijn waar iedereen zich bevindt.

Nachtmodus & discreetmodus

De portofoon heeft een nachtmodus voor gebruik in het donker. Hierbij wordt het display verlicht, zodat alles leesbaar is in het donker. De SL4010e heeft ook een discreetmodus, waarbij alle mogelijke lichten en geluiden worden uitgeschakeld. Het beeld blijft dan zwart bij een melding en de beltonen staan op stil. Verder zijn alle LED-indicatoren uitgeschakeld. Deze modus kunt u activeren, wanneer u op de werkvloer bent en de portofoon niet te veel wilt laten opvallen bij klanten of bezoekers.

Berichten versturen

Verstuur en ontvang tekstberichten met de SL4010e Enhanced. Dit kan handig zijn wanneer er iets discreet moet worden gecommuniceerd. Met behulp van het toetsenbord is het vrij eenvoudig om een tekstbericht te maken en te versturen.

Overige functies

Met de SL4010e portofoon van Motorola kunt u gebruik maken van een werkorder ticketsysteem. Zo houdt u in één oogopslag zicht op al uw uitstaande en voltooide taken. Verder heeft u de beschikking over maar liefst 1000 gesprekskanalen.

Pakketinhoud

De SL4010e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola SL4010e Enhanced portofoon
Modelnummer(s) MDH81QCN9TA2AN
Accu Motorola standaard Li-ion 1800 mAh accu (HKNN4013A)
Antenne Motorola UHF-antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Standard-Einzelladegerät (PMLN6705A)
Draagaccessoire Motorola holster (PMLN5956B)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer SL4010e
Productnaam Motorola SL4010e

Afmeting en gewicht

Afmeting 121 x 55 x 17.4 mm met standaard 1400 mAh Li-ion batterij
Gewicht 165 gram met standaard 1400 mAh Li-ion accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 2 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven