Motorola SL4000e

De Motorola SL4000e Enhanced is een professionele portofoon met een formaat van een telefoon, die vooral geschikt is voor communicatiebehoeftes op het gebied van horeca, dienstverlening en veiligheid. De portofoon heeft een erg slank en compact design en is dan ook makkelijk mee te nemen e... Lees meer
Voor de Motorola SL4000e portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Motorola SL4000e Enhanced is een professionele portofoon met een formaat van een telefoon, die vooral geschikt is voor communicatiebehoeftes op het gebied van horeca, dienstverlening en veiligheid. De portofoon heeft een erg slank en compact design en is dan ook makkelijk mee te nemen en op te bergen. De portofoon zit volgepakt met moderne functies zodat de portofoon een toegevoegde waarde kan hebben op de werkvloer. De portofoon bevat onder andere een helder kleurendisplay, discreetmodus, luide speaker en de mogelijkheid tot het versturen van berichten.

De Motorola SL4000e is een digitale portofoon en werkt op de UHF-frequentieband. De portofoon beschikt over onderstaande kenmerken.

Digitale portofoon met display

De SL4000e Enhanced is een digitale portofoon met een aantal handige functies, die vooral veel gebruikt wordt bij niet al te complexe werkzaamheden. Dus bijvoorbeeld het monitoren van het personeel of het op de hoogte houden van het personeel. De portofoon is voorzien van een display waarop meldingen, signalen en informatie af te lezen zijn. Het navigeren doet u middels de functieknoppen onder de display. De portofoon lijkt op een ouderwetse mobiele telefoon, de bediening van de SL4000e is dan ook erg simpel en makkelijk te begrijpen.

Compact formaat

De portofoon heeft de uitstraling van een compact en simpele portofoon. De portofoon weegt dan ook maar 165 gram en is dus erg gemakkelijk op te bergen en brengt weinig last met zich mee. De portofoon heeft een lengte van 12 centimeter en een breedte van 5 centimeter, en behoort dan ook tot één van de kleinste portofoons.

Tekstberichten

Hoewel deze portofoon op een mobiele telefoon lijkt, heeft het ook sommige functionaliteiten van een telefoon. Het is namelijk bij deze portofoon mogelijk om tekstberichten te versturen naar medegebruikers. Met behulp van het toetsenbord typt u eenvoudig uw bericht.

Discreet- en nachtmodus

De SL4000 beschikt over een discreetmodus, een modus waarbij alle lichten en geluiden tijdelijk uit gaan. Dit is bijvoorbeeld erg functioneel als u rondloopt bij klanten en de portofoon niet al te veel wilt laten opvallen. Het beeldscherm is zwart, de beltonen staan uit, en de led-indicatoren blijven uit. U kunt op elk moment deze optie activeren en deactiveren. De nachtmodus is functioneel wanneer u in het donker moet communiceren met de portofoon. Er wordt dan een verlicht scherm geactiveerd zodat alles leesbaar is.

Bluetooth, GPS & Wi-Fi

Met deze portofoon heeft u de mogelijkheid om een bluetooth apparaat te koppelen, dankzij de bluetooth koppeling. Een draadloos oortje of headset koppelt u dan ook erg eenvoudig met de SL4000e. Met de GPS kunt u realtime uw medegebruikers lokaliseren en weet u gelijk waar zij zich bevinden, ideaal ter ondersteuning van de communicatie of wanneer er sprake is van een noodsituatie. Middels de Wi-Fi kunt u deze digitale portofoon koppelen met uw IT-netwerk.

Overige functies

Met de SL4000e portofoon van Motorola kunt u gebruik maken van een werkorder ticket systeem, zo houdt u in één oogopslag zicht op al uw uitstaande en voltooide taken. Verder heeft u de beschikking over maar liefst 1000 kanalen.

Pakketinhoud

De SL4000e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola SL4000e Enhanced portofoon
Modelnummer(s) MDH81QCN9SA2AN,
Accu Motorola standaard Li-ion 1800 mAh accu (HKNN4013A)
Antenne Motorola UHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Standard-Einzelladegerät (PMLN6705A)
Draagaccessoire Motorola holster (PMLN5956B)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola SL4000e specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer SL4000e
Productnaam Motorola SL4000e

Afmeting en gewicht

Afmeting 121 x 55 x 17 mm met standaard 1400 mAh Li-ion accu
Gewicht 154 gram met standaard 1400 mAh Li-ion batterij

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja, versie 4.0
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 3 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.