Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola SL4000e

De Motorola SL4000e Enhanced is een professionele portofoon met een formaat van een telefoon, die vooral geschikt is voor communicatiebehoeftes op het gebied van horeca, dienstverlening en veiligheid. De portofoon heeft een erg slank en compact design en is dan ook makkelijk mee te nemen en op te bergen. De portofoon zit volgepakt met moderne functies zodat de portofoon een toegevoegde waarde kan hebben op de werkvloer. De portofoon bevat onder andere een helder kleurendisplay, discreetmodus, luide speaker en de mogelijkheid tot het versturen van berichten.

De Motorola SL4000e werd standaard geleverd met een krachtige lithium-ion accu, UHF-antenne, enkelvoudige lader en een handige riemclip.

Opvolger Motorola SL4000e

De Motorola SL4000e is helaas niet meer (nieuw) leverbaar, maar uiteraard kunnen wij u een opvolgend model aanbieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kunt u nog altijd bij ons terecht voor Motorola SL4000e accessoires, service en onderhoud.

Omschrijving van de Motorola SL4000e

De Motorola SL4000e is een digitale portofoon en werkt op de UHF-frequentieband. De portofoon beschikt over onderstaande kenmerken.

Digitale portofoon met display

De SL4000e Enhanced is een digitale portofoon met een aantal handige functies, die vooral veel gebruikt wordt bij niet al te complexe werkzaamheden. Dus bijvoorbeeld het monitoren van het personeel of het op de hoogte houden van het personeel. De portofoon is voorzien van een display waarop meldingen, signalen en informatie af te lezen zijn. Het navigeren doet u middels de functieknoppen onder de display. De portofoon lijkt op een ouderwetse mobiele telefoon, de bediening van de SL4000e is dan ook erg simpel en makkelijk te begrijpen.

Compact formaat

De portofoon heeft de uitstraling van een compact en simpele portofoon. De portofoon weegt dan ook maar 165 gram en is dus erg gemakkelijk op te bergen en brengt weinig last met zich mee. De portofoon heeft een lengte van 12 centimeter en een breedte van 5 centimeter, en behoort dan ook tot één van de kleinste portofoons.

Tekstberichten

Hoewel deze portofoon op een mobiele telefoon lijkt, heeft het ook sommige functionaliteiten van een telefoon. Het is namelijk bij deze portofoon mogelijk om tekstberichten te versturen naar medegebruikers. Met behulp van het toetsenbord typt u eenvoudig uw bericht.

Discreet- en nachtmodus

De SL4000 beschikt over een discreetmodus, een modus waarbij alle lichten en geluiden tijdelijk uit gaan. Dit is bijvoorbeeld erg functioneel als u rondloopt bij klanten en de portofoon niet al te veel wilt laten opvallen. Het beeldscherm is zwart, de beltonen staan uit, en de led-indicatoren blijven uit. U kunt op elk moment deze optie activeren en deactiveren. De nachtmodus is functioneel wanneer u in het donker moet communiceren met de portofoon. Er wordt dan een verlicht scherm geactiveerd zodat alles leesbaar is.

Bluetooth, GPS & Wi-Fi

Met deze portofoon heeft u de mogelijkheid om een bluetooth apparaat te koppelen, dankzij de bluetooth koppeling. Een draadloos oortje of headset koppelt u dan ook erg eenvoudig met de SL4000e. Met de GPS kunt u realtime uw medegebruikers lokaliseren en weet u gelijk waar zij zich bevinden, ideaal ter ondersteuning van de communicatie of wanneer er sprake is van een noodsituatie. Middels de Wi-Fi kunt u deze digitale portofoon koppelen met uw IT-netwerk.

Overige functies

Met de SL4000e portofoon van Motorola kunt u gebruik maken van een werkorder ticket systeem, zo houdt u in één oogopslag zicht op al uw uitstaande en voltooide taken. Verder heeft u de beschikking over maar liefst 1000 kanalen.

Pakketinhoud van de Motorola SL4000e

De SL4000e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonMotorola SL4000e Enhanced portofoon
Modelnummer(s)MDH81QCN9SA2AN,
AccuMotorola standaard Li-ion 1800 mAh accu (HKNN4013A)
AntenneMotorola UHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola standaard enkelvoudige lader (PMLN6705A)
Draag accessoireMotorola holster (PMLN5956B)
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Algemene specificaties van de Motorola SL4000e

MerkMotorola
SKUSL4000e
ProductnaamMotorola SL4000e
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 3 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting121 x 55 x 17 mm met standaard 1400 mAh Li-ion accu
Gewicht154 gram met standaard 1400 mAh Li-ion batterij
DisplayJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, volwaardig
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothJa, versie 4.0
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.