Motorola SL2600e DMR portofoon

De Motorola SL2600e Enhanced is een portofoon die uitgerust is met een OLED-scherm, dat ruimte biedt voor twee tekstregels. De Motorola portofoon is slechts 22,7 mm dik en is daarmee zeer geschikt voor de zakelijke gebruiker. De vier toetsen op het apparaat zorgen ervoor dat u de portof...

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Motorola SL2600e portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Motorola SL2600e Enhanced is een portofoon die uitgerust is met een OLED-scherm, dat ruimte biedt voor twee tekstregels. De Motorola portofoon is slechts 22,7 mm dik en is daarmee zeer geschikt voor de zakelijke gebruiker. De vier toetsen op het apparaat zorgen ervoor dat u de portofoon gemakkelijk bedient en eenvoudig kunt navigeren door het menu. Het betreft een digitale portofoon die uitgerust is met wifi, zodat u over-the-air updates kunt ontvangen en versturen. Verder heeft u met de geïntegreerde Bluetooth 4.0 de mogelijkheid om een draadloze headset of oortje aan te sluiten.

De Motorola SL2600e staat bekend om zijn lichte gewicht en zijn moderne uiterlijk. Het apparaat zit daarnaast boordevol handige functionaliteiten.

Strak design

De SL2600e Enhanced heeft een uniek compact ontwerp, is slechts 22,7 mm dik en weegt maar 190 gram. Dit maakt de portofoon zeer geschikt om op te bergen in broek of jaszak. De buitenkant van de portofoon is erg modern en heeft een strak design. In combinatie met het OLED scherm is dit een erg mooi toestel.

Bluetooth 4.0 en wifi

Sluit draadloze oortelefoons of sensoren aan op de SL2600e, middels geïntegreerde Bluetooth 4.0. De SL2600e beschikt over een geïntegreerde wifi-chip, waarmee u gemakkelijk en snel over-the-air updates kunt ophalen.

Micro-USB-aansluiting

De SL2600e portofoon van Motorola is uitgerust met een Micro-USB-aansluiting, waarmee u de portofoon kunt programmeren of opladen. U kunt hierdoor gemakkelijk de portofoon met uw computer verbinden en met een aparte stekker opladen. Bij standaard gebruik kunt u met een volle accu ongeveer 13,5 uur communiceren.

Professionele digitale portofoon

Met een capaciteit van 256 kanalen heeft u alle mogelijkheden tot het inrichten van uw netwerk. Middels een los verkrijgbare licentiesleutel maakt u de SL2600e Enhanced geschikt voor trunking netwerken. Verder is de portofoon voorzien van de IP54-certificering; daarmee is hij spatwater- en stofdicht.

Pakketinhoud

De SL2600e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola SL2600 portofoon
Modelnummer(s) MDH88JCD9SA2AN, MDH88YCD9SA2AN
Accu Motorola Lithium-ion 2300 mAh accu (PMNN4468A)
Antenne Motorola UHF- of VHF-antenne (verschillende opties)
Lader Motorola adapter Micro-USB (PS000042A12)
Draagaccessoire Motorola holster (PMLN7190A) (verschillende opties)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

De portofoon voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

De portofoon kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Werkorder ticketing: Engelse benaming: Work Order ticketing

De Werkorder Ticketing-functie laat je activiteiten coördineren en problemen efficiënter beheren door het creëren en toewijzen van digitale werkorders via de portofoon.

Werkorder ticketing
Optioneel
Spraak aankondiging: Engelse benaming: Voice announcement

Ook bekend als spraakmeldingen, biedt deze functie hoorbare aankondigingen voor specifieke portofoonstatussen of -handelingen, wat de bewustwording van de gebruiker verhoogt zonder visuele aandacht voor het apparaat te vereisen.

Spraak aankondiging
Inbegrepen
Herinnering thuiskanaal: Engelse benaming: Home channel reminder

Als de portofoon een bepaalde tijd niet op het aangewezen thuiskanaal staat, zal deze functie de gebruiker een herinnering geven om terug te keren naar het primaire kanaal.

Herinnering thuiskanaal
Inbegrepen
Prioriteitsscan: Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan de portofoon meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt de portofoon er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Dubbele prioriteitsscan: Engelse benaming: Dual priority scan

Vergelijkbaar met Prioriteitsscan maar maakt de prioritering van twee kanalen mogelijk, voor meer flexibiliteit in het monitoren van belangrijke communicatie via de portofoon.

Dubbele prioriteitsscan
Inbegrepen
Ongewenst kanaal verwijderen: Engelse benaming: Nuisance channel delete

Verwijdert tijdelijk minder belangrijke of afleidende kanalen uit de scanlijst van de portofoon om de focus op prioriteitskanalen te vergroten.

Ongewenst kanaal verwijderen
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX): Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie op de portofoon wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen
Verborgen modus: Engelse benaming: Covert mode

Deze modus schakelt het display, de LEDs en hoorbare tonen uit op de portofoon voor ultieme discretie, ideaal voor heimelijke of gevoelige operaties.

Verborgen modus
Inbegrepen
Digitale telefoonpatch: Engelse benaming: Digital telephone patch

Deze functie stelt de portofoon in staat om verbinding te maken met een telefoonsysteem, waarvoor aanvullende hardware vereist is, en biedt een geïntegreerde communicatieoplossing.

Digitale telefoonpatch
Optioneel

Veiligheid functionaliteiten

Aleenwerker Engelse benaming: Lone worker

Een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start de portofoon een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Alleenwerker
Inbegrepen
Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van MOTOTRBO 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Verhoogde privacy Engelse benaming: Enhanced privacy

Maakt gebruik van MOTOTRBO 40-bits encryptie voor een nog robuustere en veiligere bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot uw communicatie.

Verhoogde privacy
Optioneel
Zendonderbreking (decoderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (decode)

Stelt de portofoon in staat om zijn uitzendingen te laten onderbreken door hoger geprioriteerde signalen van andere portofoons, waardoor essentiële communicatie doorkomt.

Zenderonderbreking (decoderen)
Inbegrepen
Zendonderbreking (coderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (encode)

Stelt de portofoon in staat om de uitzendingen van andere portofoons te onderbreken, zodat kritieke berichten lopende communicatie kunnen overschrijven.

Zenderonderbreking (coderen)
Optioneel
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

De portofoon heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal de portofoon een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

De portofoon kan op afstand de microfoon van een andere portofoon activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Inbegrepen
Portofoon uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt de portofoon in staat om op afstand een andere portofoon uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Portofoon uitschakelen/Inschakelen
Inbegrepen

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer SL2600e
Productnaam Motorola SL2600e DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 125.7 x 55 x 22.7 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 190 gram met standaard Li-ion batterij

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2300 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 13 uur in digitale stand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, OLED-display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 3 watt, VHF: 3 watt
Kanaalbandbreedte 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
MIL-STD MIL-STD 810 C/D/E/F/G

Downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Geschikte Motorola SL2600e accessoires

Het complete Motorola Assortiment

Motorola Portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
Motorola Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw Motorola-producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven