Motorola SL2600e verhuur

De SL2600e Enhanced van Motorola is een compacte stijlvolle professionele huur portofoon welke is uitgerust met een OLED-scherm en Wifi voor over-the-air updates. Met vier menutoetsen bent u instaat eenvoudig door het portofoonmenu te navigeren en opties snel in of uit te schakelen. De ... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct een vrijblijvende huur offerte aan.

Omschrijving

De SL2600e Enhanced van Motorola is een compacte stijlvolle professionele huur portofoon welke is uitgerust met een OLED-scherm en Wifi voor over-the-air updates. Met vier menutoetsen bent u instaat eenvoudig door het portofoonmenu te navigeren en opties snel in of uit te schakelen. De SL2600 is ondanks zijn formaat een volledige digitale portofoon en is daarnaast uitgerust met geïntegreerd Bluetooth 4.0, zodat het mogelijk is een draadloze headset of oortje aan te sluiten. Door de capaciteit tot 256 gesprekskanalen is de SL2600 geschikt voor middel en grotere portofoonnetwerken of gebruikers. Naast de portofoon kunt u bij SMELT diverse accessoires zoals, een surveillance oortje, handset of een handmicrofoon optioneel bij huren maar ook reserve batterijen vallen onder de mogelijkheden.

De Motorola SL2600e is een geliefde professionele portofoon bij gebruikers in hotel, restaurant, evenement en Retail branche. Bij SMELT huurt u de SL2600e van Motorola altijd inclusief een verwisselbare lithium-ion accu, antenne en handige draagholster. Afhankelijk van het aantal gehuurde SL2600e portofoons zal SMELT bij de levering een enkelvoudige of meervoudige multilader leveren. Extra accu's andere draagmogelijkheden zoals een riemclip of draagtas zijn optioneel bij te huren even als audioproducten zoals een oortje, headset of een handmicrofoon met een luister oortje. Tevens kunt u bij SMELT ook terecht voor het in huren van mobilofoons, ATEX-portofoons, ATEX-telefoons en tablets maar ook voor een compleet ingerichte meldkamer of centrale post met dispatch mogelijkheden zoals locatiediensten of alarmhandeling. Transport naar locatie? Geen probleem SMELT is instaat u volledig te ontzorgen door het transport, installatie en demontage van de gehuurde materialen te verzorgen inclusief uitgebreide service op locatie.

Frequentie vergunning

De SL2600e portofoon van Motorola werkt enkel en alleen met een HF radiocommunicatie frequentie. Frequenties worden in Nederland beheert, geregistreerd en gecontroleerd door het overheidsorgaan Agentschap Telecom welke ook bekend staat onder de afkorting AT. Soms beschikt een bedrijf al over portofoons met een vergunning, SMELT is dan instaat om de huur portofoons aan te laten sluiten op u huidige apparaten en of systemen. Wanneer u niet over een vergunning voor het gebruiken van een bepaalde frequentie beschikt dan kunt u gebruik maken van de verhuur frequenties van SMELT. Heeft u vragen over onze verhuur producten en/of diensten, neemt u dan gerust contact op met onze verhuurafdeling, zij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van tijdelijke huur.

Direct een huur offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct een vrijblijvende huur offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Huur-SL2600e
Productnaam Motorola SL2600e verhuur

Afmeting en gewicht

Afmeting 125.7 x 55 x 22.7 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 190 gram met standaard Li-ion batterij

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2300 mAh accu type PMNN4468A
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, OLED-display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja, versie 4.0
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 3 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Pakketinhoud

De Huur-SL2600e van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola SL2600 portofoon
Accu 2300 mAh Lithium-ion Motorola accu
Antenne Standaard Motorola UHF antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Standaard Motorola riemclip
Documentatie Verkortehandleiding

Downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven