Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola SL2600e huren

De SL2600e Enhanced van Motorola is een compacte stijlvole professionele huur portofoon welke is uitgerust met een OLED-scherm en WiFi voor over-the-air updates. Met vier menutoetsen bent u instaat eenvoudig door het portofoonmenu te navigeren en opties snel in of uit te schakelen. De SL2600 is ondanks zijn formaat een volledige digitale portofoon en is daarnaast uitgerust met geintegreerde Bluetooth 4.0, zodat het mogelijk is een draadloze headset of oortje aan te sluiten. Door de capaciteit tot 256 gesprekskanalen is de SL2600 geschikt voor middel en grotere portofoonnetwerken of gebruikers. Naast de portofoon kunt u bij SMELT diverse accessoires zoals, een surveillance oortje, handset of een handmicrofoon optioneel bij huren maar ook reserve batterijen vallen onder de mogelijkheden.

Huren op maat

Huren op maat bij SMELT houdt in dat u bepaald voor hoe lang u de portofoons huurt en betaald alleen voor de dagen dat u de portofoons daadwerkelijk nodig heeft. Lees alles over onze verhuur mogelijkheden op onze speciale verhuur pagina.

Waarom huren bij SMELT?

 • Professionele portofoons
 • ATEX en non ATEX apparatuur
 • Deskundig advies
 • Offerte op maat
 • Afhalen op 2 locaties
 • Bezorging op locatie

  20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur.

  Portofoons huren en meer

  Huren van o.a. basisposten en portofoonnetwerken.

  Landelijke verhuurder

  Wij verhuren door het hele land.

  Omschrijving

  De Motorola SL2600e is een geliefde professionele portofoon bij gebruikers in hotel, restaurant, evenement en retail branche. Bij SMELT huurt u de SL2600e van Motorola altijd inclusief een verwisselbare lithium-ion accu, antenne en handige draagholster. Afhankelijk van het aantal gehuurde SL2600e portofoons zal SMELT bij de levering een enkelvoudige of meervoudige multilader leveren. Extra accu's andere draagmogelijkheden zoals een riemclip of draagtas zijn optioneel bij te huren even als audio producten zoals een oortje, headeset of een handmicrofoon met een luister oortje. Tevens kunt u bij SMELT ook terecht voor het in huren van mobilofoons, ATEX-portofoons, ATEX-telefoons en tablets maar ook voor een compleet ingerichte meldkamer of centralepost met dispatch mogelijkheden zoals locatiediensten of alarmhandeling. Transport naar locatie? geen probleem SMELT is instaat u volledig te ontzorgen door het transport, installatie en demontage van de gehuurde materialen te verzorgen inclusief uitgebreide service op locatie.

  Frequentie vergunning

  De SL2600e portofoon van Motorola werkt enkel en alleen met een HF radiocommunicatie frequentie. Frequenties worden in Nederland beheert, geregistreerd en gecontrolleerd door het overheidsorgaan Agentschap Telecom welke ook bekend staat onder de afkorting AT. Soms beschikt een bedrijf al over portofoons met een vergunning, SMELT is dan instaat om de huur portofoons aan te laten sluiten op u huidige apparaten en of systemen. Wanneer u niet over een vergunning voor het gebruiken van een bepaalde frequentie beschikt dan kunt u gebruik maken van de verhuur frequenties van SMELT. Heeft u vragen over onze verhuur producten en/of diensten, neemt u dan gerust contact op met onze verhuurafdeling, zij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van tijdelijke huur.

  Standaard geleverd met:

  Naam portofoon Motorola SL2600 portofoon
  Antenne Standaard Motorola UHF antenne
  Accu 2300 mAh Motorola accu
  Draag accessoire Standaard Motorola riemclip
  Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
  Documentatie Verkortehandleiding

   

  OPTIONELE ACCESSOIRES

  Portofoon oortje

  Huur een portofoon oortje zoals een security oortje of c-haak bij uw portofoon voor extra draagcomfort en discretie.

  Portofoon handmicrofoon

  Huur een handmicrofoon bij uw portofoon met of zonder luister oortje zodat u de portofoon niet telkens hoeft vast te pakken.

  Reserve accu

  Huur een reserve accu en voorkom dat u met een lege accu komt te zitten tijdens de werkzaamheden

  Multilader bij verhuur Standaard met een handige multilader Huurt u 4 portofoons of meer!
  Dan leveren wij er standaard een handige 6 voudige multilader bij. Hiermee kunt u tot wel 6 portofoons gelijktijdig opladen middels één stopcontact aansluiting.

  Andere portofoons welke wij verhuren

  U kunt bij ons terecht voor het inhuren van analoge, digitale, tetra en ATEX portofoons alsmede accessoires en infrastructuur.