Motorola SL1600

Digitale huur portofoon
SMELT presenteert de compacte Motorola SL1600 huur portofoon, een handzame digitale communicatiemiddel, ideaal voor professionele gebruikers die waarde hechten aan stijl en functionaliteit. Uitgerust met een actief LED-view display, dat discreet achter de behuizing is geïntegreerd, en een range max technolog... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Omschrijving

SMELT presenteert de compacte Motorola SL1600 huur portofoon, een handzame digitale communicatiemiddel, ideaal voor professionele gebruikers die waarde hechten aan stijl en functionaliteit. Uitgerust met een actief LED-view display, dat discreet achter de behuizing is geïntegreerd, en een range max technologie voor een uitgebreid bereik met een compacte antenne. De SL1600 kan zowel analoge als digitale gesprekken voeren en heeft een gesprekscapaciteit tot 99 kanalen. Door zijn eenvoudige bediening en robuuste behuizing is de SL1600 perfect voor toepassingen waarbij langeafstandscommunicatie cruciaal is.

Inclusief Accessoires

Elke Motorola SL1600 huur portofoon wordt standaard geleverd met een verwisselbare lithium-ion accu, antenne en draagholster. SMELT voorziet ook in een enkelvoudige of meervoudige lader, afhankelijk van het aantal gehuurde portofoons. Optioneel zijn er diverse audio-accessoires te huur, zoals oortjes en headsets. Extra accu's of audioproducten zoals een surveillance oortje met transparante tube of een handmicrofoon met een apart luister oortje voor discrete communicatie zijn ook beschikbaar.

Gebruik en Toepassingen

De Motorola SL1600 is geliefd in diverse sectoren, waaronder horeca, evenementen en retail. Of u nu een klein of groot team heeft, of zelfs een volledig ingerichte meldkamer of centrale post nodig heeft, SMELT heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van communicatieoplossingen voor uiteenlopende toepassingen.

Frequentie Vergunning

Draadloze communicatieapparaten zoals de SL1600 werken op bepaalde frequenties. In Nederland zijn deze frequenties gereguleerd en vereisen ze een vergunning, die wordt uitgegeven en gecontroleerd door het Agentschap Telecom. Of u nu al een vergunning heeft en de SL1600 tijdelijk wilt inzetten op uw eigen netwerk, of geen vergunning heeft en onze verhuurfrequenties wilt gebruiken, SMELT kan de portofoons programmeren op basis van uw behoeften.

Neem Contact Op

Heeft u vragen over onze verhuurproducten en -diensten of wilt u advies over de mogelijkheden van tijdelijke huur? Neem dan gerust contact op met onze verhuurafdeling. Onze deskundige medewerkers informeren en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Reserveer Nu

De Motorola SL1600 digitale portofoon is direct beschikbaar voor verhuur. Neem contact op met SMELT om uw reservering te maken en profiteer van onze uitgebreide service, inclusief levering, installatie en demontage van de gehuurde apparatuur.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een Motorola SL1600 Digitale huur portofoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Productnaam Motorola SL1600
Accu 2300 mAh Lithium-ion Motorola accu
Antenne Standaard Motorola UHF antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Standaard Motorola riemclip
Documentatie Verkorte handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Dry-Hire-SL1600
Productnaam Motorola SL1600 digitale huur portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 126 X 55 X 22 mm met standaard 2300 mAh Li-ion accu
Gewicht 166 gram met standaard 2300 mAh Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola Lithium-ion 2300 mAh accu type PMNN4468A
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, Active View
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 3 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Direct een huur offerte aanvragen