Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola SL1600 huren

Met de SL1600 van Motorola Solutions biedt SMELT een kleine handzame digitale huur portofoon aan. De portofoon beschikt onder andere over een actieve LED-view display welke achter de behuizing is verwerkt en range max technologie om een groot bereik te creeren met een kleine compacte antenne. De SL1600 is een stijlvolle zakelijk uitziende professionele portofoon welke gemakkelijk te gebruiken is en zowel via de analoge als digitale gesprekstechnologie kan communiceren. Met een gesprekscapaciteit tot 99 kanalen, eenvoudige bediening en robuuste behuizing is de SL1600 ideaal voor toepassingen waarbij directe spraakcommunicatie over grote afstanden de werkzaamheden vereenvoudigen. Optioneel zijn er diverse audio accessoires van oortjes tot headsets bij te huren.

Huren op maat

Huren op maat bij SMELT houdt in dat u bepaald voor hoe lang u de portofoons huurt en betaald alleen voor de dagen dat u de portofoons daadwerkelijk nodig heeft. Lees alles over onze verhuur mogelijkheden op onze speciale verhuur pagina.

Waarom huren bij SMELT?

 • Professionele portofoons
 • ATEX en non ATEX apparatuur
 • Deskundig advies
 • Offerte op maat
 • Afhalen op 2 locaties
 • Bezorging op locatie

  20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur.

  Portofoons huren en meer

  Huren van o.a. basisposten en portofoonnetwerken.

  Landelijke verhuurder

  Wij verhuren door het hele land.

  Omschrijving

  Geliefd bij gebruikers in de hotel, restaurant, evenementen en retail branche. SMELT levert elke SL1600 huur portofoon standaard inclusief verwisselbare lithium-ion accu, antenne en draagholster. Afhankelijk van het aantal gehuurde SL1600 portofoons zal SMELT hierbij een enkelvoudige of multilader bij leveren. Naast de portofoon kunt u ook voor uw gebruikers extra accu's of audio producten bij huren zoals een surveillance oortje met transparante tube of een handmicrofoon met een apart luister oortje voor discrete communicatie. SMELT is al 20 jaar actief in het verhuren van communicatie oplossingen voor kleine en grote groepen gebruikers tot aan compleet ingerichte meldkamer of centralepost. SMELT verzorgt het transport, installatie en demontage van de gehuurde materialen inclusief uitgebreide service. Kortom: we zijn in staat alle zorgen uit handen te nemen voor u.

  Frequentie vergunning

  Een draadloos communicatie apperaat zoals een portofoon gebruikt een bepaalde frequentie. In Nederland dient u voor deze radiocommunicatie apparaten een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de frequentie. Aanvragen worden door het Agentschap Telecom bepaald, geregistreerd en gecontrolleerd in de vorm van metingen. Het kan zijn dat u reeds over een vergunning beschikt en de SL1600 portofoon tijdelijk wilt inzetten op uw eigen portofoonnetwerk om tijdelijk meer gebruikers te voorzien van direct communicaite binnen uw bedrijf. SMELT kan voor u deze of andere portofoons uit het huur assortiment programmeren op uw eigen frequentie maar kan wanneer u niet over een vergunning beschikt de portofoons voorzien van onze eigen verhuur frequenties en instellingen. Heeft u vragen over onze verhuur producten en/of diensten, neemt u dan gerust contact op met onze verhuurafdeling, zij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van tijdelijke huur.

  Standaard geleverd met:

  Naam portofoon Motorola SL1600 portofoon
  Antenne Standaard Motorola UHF antenne
  Accu 2300 mAh Motorola accu
  Draag accessoire Standaard Motorola riemclip
  Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
  Documentatie Verkorte handleiding

  OPTIONELE ACCESSOIRES

  Portofoon oortje

  Huur een portofoon oortje zoals een security oortje of c-haak bij uw portofoon voor extra draagcomfort en discretie.

  Portofoon handmicrofoon

  Huur een handmicrofoon bij uw portofoon met of zonder luister oortje zodat u de portofoon niet telkens hoeft vast te pakken.

  Reserve accu

  Huur een reserve accu en voorkom dat u met een lege accu komt te zitten tijdens de werkzaamheden

  Multilader bij verhuur Standaard met een handige multilader Huurt u 4 portofoons of meer!
  Dan leveren wij er standaard een handige 6 voudige multilader bij. Hiermee kunt u tot wel 6 portofoons gelijktijdig opladen middels één stopcontact aansluiting.

  Andere portofoons welke wij verhuren

  U kunt bij ons terecht voor het inhuren van analoge, digitale, tetra en ATEX portofoons alsmede accessoires en infrastructuur.