Motorola RLN5722

De Motorola RLN5722 is een vervangende draaibare riemlus die speciaal is ontworpen voor een reeks Motorola portofoons, waaronder de MTP850, MTH800 en de CEP400. Deze riemlus is de perfecte oplossing als uw originele riemlus versleten of beschadigd is. Het draaibare ontwerp zorgt voor extra... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola RLN5722 is een vervangende draaibare riemlus die speciaal is ontworpen voor een reeks Motorola portofoons, waaronder de MTP850, MTH800 en de CEP400. Deze riemlus is de perfecte oplossing als uw originele riemlus versleten of beschadigd is. Het draaibare ontwerp zorgt voor extra gebruiksgemak en flexibiliteit, waardoor u uw portofoon gemakkelijk in elke gewenste positie kunt draaien. Deze vervangende riemlus is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. Het is een origineel Motorola-product, wat betekent dat u kunt rekenen op de kwaliteit en prestaties die u van het merk verwacht. Heeft u een nieuwe riemlus nodig voor uw Motorola portofoon? Vraag nu een offerte aan bij SMELT Europe en ontdek onze exclusieve aanbiedingen op dit essentiële accessoire.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer RLN5722
Productnaam Motorola RLN5722
Accessoire type Onderdelen

Geschikt voor modellen

Motorola CEP400, Motorola MTH800, Motorola MTP850

Accessoire specificaties

Materiaal Hard leder
Bevestinging type koppelpassant
Snel bevestiging Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat