Motorola RLN5719

De Motorola RLN5719 is een soft-lederen draagtas ontworpen om uw portofoon optimaal te beschermen. Deze draagtas is niet alleen stijlvol maar ook functioneel, met een koppelpassant bevestiging die zorgt voor extra veiligheid. De zachte lederen afwerking biedt comfort, terwijl de stevige sl... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola RLN5719 is een soft-lederen draagtas ontworpen om uw portofoon optimaal te beschermen. Deze draagtas is niet alleen stijlvol maar ook functioneel, met een koppelpassant bevestiging die zorgt voor extra veiligheid. De zachte lederen afwerking biedt comfort, terwijl de stevige sluiting ervoor zorgt dat uw portofoon veilig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens beweging. Deze draagtas is compatibel met de Motorola MTP850 en de Motorola CEP400 portofoons. Interesse in een betrouwbare en stijlvolle draagtas voor uw Motorola portofoon? Vraag nu een offerte aan of neem contact op voor meer informatie!

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Motorola RLN5719 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer RLN5719
Productnaam Motorola RLN5719
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola CEP400, Motorola MTP850

Accessoire specificaties

Materiaal Soft leder
Bevestinging type koppelpassant
Snel bevestiging Ja
Geschikt voor display Ja
Geschikt voor toetsenbord Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat