Motorola RLN5644

De Motorola RLN5644 is niet zomaar een accessoire; het is een essentieel onderdeel voor iedereen die een Motorola DP1400 of CP040 portofoon gebruikt. Deze kunststof riemclip is speciaal ontworpen om uw portofoon veilig en gemakkelijk aan uw riem, broek of jas te bevestigen. Gemaakt van ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola RLN5644 is niet zomaar een accessoire; het is een essentieel onderdeel voor iedereen die een Motorola DP1400 of CP040 portofoon gebruikt. Deze kunststof riemclip is speciaal ontworpen om uw portofoon veilig en gemakkelijk aan uw riem, broek of jas te bevestigen. Gemaakt van hoogwaardig kunststof, biedt de RLN5644 een duurzame en betrouwbare manier om uw portofoon te dragen. De clip is eenvoudig te bevestigen en blijft stevig zitten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van uw apparaat. De riemclip is zo ontworpen dat u uw portofoon moeiteloos kunt meenemen, of u nu aan het werk bent of in beweging. Het bevestigingsmechanisme is gebruiksvriendelijk en vereist geen extra gereedschap.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Motorola RLN5644 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer RLN5644
Productnaam Motorola RLN5644
Accessoire type Riemclip

Geschikt voor modellen

Motorola CP040, Motorola DP1400

Accessoire specificaties

Materiaal Kunstof
Snel bevestiging Ja
Afmeting passant/riemclip

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat