Motorola RLN5385

De Motorola RLN5385 is meer dan een simpele draagtas; het is een premium, hard-lederen draagoplossing die speciaal is ontworpen om uw Motorola DP1400 of CP040 portofoon te beschermen. Deze draagtas combineert duurzaamheid met functionaliteit, zodat u uw portofoon altijd veilig en binnen ha... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola RLN5385 is meer dan een simpele draagtas; het is een premium, hard-lederen draagoplossing die speciaal is ontworpen om uw Motorola DP1400 of CP040 portofoon te beschermen. Deze draagtas combineert duurzaamheid met functionaliteit, zodat u uw portofoon altijd veilig en binnen handbereik hebt. De RLN5385 onderscheidt zich door zijn robuuste constructie en doordachte ontwerp. De hard-lederen buitenkant biedt uitstekende bescherming tegen stoten, krassen en andere vormen van slijtage. De koppelpassant zorgt voor een veilige en stabiele bevestiging aan uw riem. De draagtas is voorzien van een afsluitbaar compartiment, waardoor uw portofoon stevig op zijn plek blijft, zelfs tijdens intensieve bewegingen of activiteiten.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Motorola RLN5385 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer RLN5385
Productnaam Motorola RLN5385
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola CP040, Motorola DP1400

Accessoire specificaties

Materiaal Hard leder
Bevestinging type koppelpassant
Snel bevestiging Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat