Motorola RLN5383

De Motorola RLN5383 is meer dan een opberghoes; het is een hard lederen draagtas, ontworpen om uw Motorola DP1400 of CP040 portofoon te beschermen en te organiseren. Deze draagtas is niet alleen robuust maar ook functioneel, en biedt een veilige en handige manier om uw portofoon mee te nem... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola RLN5383 is meer dan een opberghoes; het is een hard lederen draagtas, ontworpen om uw Motorola DP1400 of CP040 portofoon te beschermen en te organiseren. Deze draagtas is niet alleen robuust maar ook functioneel, en biedt een veilige en handige manier om uw portofoon mee te nemen. Wat de RLN5383A onderscheidt, is zijn duurzame constructie en aandacht voor detail. De hard-lederen buitenkant biedt extra bescherming tegen stoten en krassen, terwijl de vaste riemlus zorgt voor een veilige bevestiging aan uw riem of broek De draagtas is voorzien van een afsluitbaar compartiment, waardoor uw portofoon veilig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens beweging of fysieke activiteit. Deze draagtas is specifiek ontworpen voor de Motorola DP1400 en CP040, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers van deze specifieke modellen.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer RLN5383
Productnaam Motorola RLN5383
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola CP040, Motorola DP1400

Accessoire specificaties

Materiaal Hard leder
Bevestinging type vaste riemlus
Snel bevestiging Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat