Motorola RLN4815

De Motorola RLN4815 is een veelzijdige heuptas ontworpen om uw portofoon optimaal te beschermen en tegelijkertijd als praktische opslagruimte te dienen. Deze draagtas is voorzien van een gebruiksvriendelijk bevestigingssysteem en kan stevig worden afgesloten, waardoor uw portofoon veilig o... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola RLN4815 is een veelzijdige heuptas ontworpen om uw portofoon optimaal te beschermen en tegelijkertijd als praktische opslagruimte te dienen. Deze draagtas is voorzien van een gebruiksvriendelijk bevestigingssysteem en kan stevig worden afgesloten, waardoor uw portofoon veilig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens fysieke activiteiten.

Geschikt voor een breed scala aan Motorola portofoons, biedt de RLN4815 een universele oplossing voor uw draagbehoeften. Op zoek naar een betrouwbare draagoplossing voor uw Motorola portofoon? Vraag nu een offerte aan bij SMELT Europe en ontdek onze exclusieve aanbiedingen voor de Motorola RLN4815 heuptas.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer RLN4815
Productnaam Motorola RLN4815
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola universeel

Accessoire specificaties

Materiaal Nylon
Bevestinging type Op de heupen
Snel bevestiging Nee
Geschikt voor display Ja
Geschikt voor toetsenbord Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.