Motorola R7a NKP DMR portofoon

De Motorola MOTOTRBO R7a NKP is een robuuste digitale portofoon die betrouwbaarheid en functionaliteit biedt. In tegenstelling tot de R7 FKP versie, komt de R7a NKP net zoals zijn iets grotere broer de R7 NKP zonder toetsenbord en display, maar behoudt zijn gebruiksgemak door het makkel... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Motorola MOTOTRBO R7a NKP portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Motorola MOTOTRBO R7a NKP is een robuuste digitale portofoon die betrouwbaarheid en functionaliteit biedt. In tegenstelling tot de R7 FKP versie, komt de R7a NKP net zoals zijn iets grotere broer de R7 NKP zonder toetsenbord en display, maar behoudt zijn gebruiksgemak door het makkelijk te hanteren ontwerp.

Instapportofoon

In tegenstelling tot zijn broers, de R7 FKP en R7 NKP, is de R7a niet uit te breiden met opties zoals geïntegreerde wifi, Bluetooth-audio en -data, binnen- en buitenshuis locatiediensten en audio-opname-/afspeelfuncties. Ook ontbreken bij de R7a de Advanced Dual Microphone Noise Suppression en Man Down-functionaliteiten, die wel beschikbaar zijn in andere modellen van de R7-serie. Desalniettemin is de R7a uitgerust met een reeks handige functies zoals Lone Worker, Emergency Button, Enhanced Privacy en Text-to-Speech, die bijdragen aan de effectiviteit en veiligheid van uw communicatie.

Analoge en Digitale Communicatie

De Motorola MOTOTRBO R7a NKP biedt de flexibiliteit van zowel analoge als digitale communicatie, waardoor het zich aanpast aan uw behoeften. Het is compatibel met traditionele analoge radio's, wat een soepele en kosteneffectieve overgang naar de digitale technologie mogelijk maakt. Daarnaast biedt de digitale modus voordelen zoals verbeterde spraakkwaliteit, hogere capaciteit en geavanceerde datacommunicatie.

Doeltreffende Audioprestaties

De Motorola MOTOTRBO R7a NKP onderscheidt zich door zijn doeltreffende audioprestaties. Hoewel het niet beschikt over de Advanced Dual Microphone Noise Suppression en Single Microphone Noise Cancellation functies die aanwezig zijn in de R7 FKP en R7 NKP modellen, bevat de R7a NKP nog steeds indrukwekkende audiotechnologieën. De portofoon maakt gebruik van Intelligent Audio in zowel analoge als digitale modi en IMPRES Audio, die zorgen voor een heldere en kwalitatieve geluidsweergave in diverse omgevingen.

De ingebouwde IMPRES-audiotechnologie van Motorola in de R7a NKP garandeert dat gesprekken die via uw netwerk worden gevoerd altijd duidelijk en begrijpelijk blijven, zelfs zonder de ruisonderdrukkingstechnologieën die aanwezig zijn in de andere modellen. Daarbij komt nog de automatische akoestische feedbackonderdrukking en de microfoonvervormingsregeling, die bijdragen aan de verbetering van de algehele audioprestaties.

Wat de Intelligent Audio-functie betreft, biedt deze een hoge mate van flexibiliteit en gebruiksgemak. Deze functie monitort continu het achtergrondgeluid en het audiovolume van uw omgeving en past deze automatisch aan voor een optimale luisterervaring. Of u nu dicht bij een collega bent of in een lawaaierige omgeving werkt, de Intelligent Audio zorgt ervoor dat u altijd op een passend volume kunt communiceren.

Ondanks dat de MOTOTRBO R7a NKP niet de meest geavanceerde audiotechnologieën van de R7-serie bevat, kunt u nog steeds vertrouwen op zijn vermogen om uw boodschappen duidelijk en effectief over te brengen. De doeltreffende audioprestaties maken het tot een waardevol hulpmiddel voor effectieve teamcommunicatie.

Duurzaamheid en Robuustheid

Met een IP66-certificering is de MOTOTRBO R7a stof- en waterbestendig, wat hem uitermate geschikt maakt voor gebruik in veeleisende omgevingen. Hoewel het niet beschikt over alle geavanceerde functies die beschikbaar zijn in de andere R7-modellen, garandeert de R7a nog steeds betrouwbare en duurzame communicatie, wat cruciaal is in vele werkcontexten.

Als u op zoek bent naar een compacte en betrouwbare portofoon met essentiële functionaliteiten, dan is de MOTOTRBO R7a een uitstekende keuze. Deze portofoon kan verder worden aangepast aan uw specifieke behoeften met optionele accessoires, zoals audio-accessoires en draagaccessoires. Op deze manier kunt u uw communicatie-ervaring optimaliseren en aanpassen aan uw unieke werkomgeving.

Pakketinhoud

De MOTOTRBO R7a NKP van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam MOTOTRBO R7a NKP
Modelnummer(s) MDH06RDC9VA2AN R7a UHF NKP
MDH06JDC9VA2AN R7a VHF NKP
Accu Motorola PMNN4807 2200 mAH Slim IMPRES accu (verschillende opties)
Antenne Motorola VHF of UHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola enkelvoudige of multilader
Draagaccessoire Motorola PMLN7008A riemclip
Overige Motorola PMHN4429A dust cover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Spraak aankondiging: Engelse benaming: Voice announcement

Ook bekend als spraakmeldingen, biedt deze functie hoorbare aankondigingen voor specifieke statussen of -handelingen, wat de bewustwording van de gebruiker verhoogt zonder visuele aandacht voor het apparaat te vereisen.

Spraak aankondiging
Inbegrepen
Tekst naar spraak: Engelse benaming: Text to speech (TTS)

De tekst naar spraak technologie zet tekstberichten om in hoorbare spraak, wat handsfree berichtconsumptie mogelijk maakt.

Tekst naar spraak
Inbegrepen
Trilalarm: Engelse benaming: Vibrate alert

Deze functie laat het toestel stil trillen om de gebruiker te waarschuwen voor een binnenkomende oproep, ideaal voor discrete of lawaaierige omgevingen.

Trilalarm
Inbegrepen
Herinnering thuiskanaal: Engelse benaming: Home channel reminder

Als het toestel een bepaalde tijd niet op het aangewezen thuiskanaal staat, zal deze functie de gebruiker een herinnering geven om terug te keren naar het primaire kanaal.

Herinnering thuiskanaal
Inbegrepen
Prioriteitsscan: Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Dubbele prioriteitsscan: Engelse benaming: Dual priority scan

Vergelijkbaar met Prioriteitsscan maar maakt de prioritering van twee kanalen mogelijk, voor meer flexibiliteit in het monitoren van belangrijke communicatie.

Dubbele prioriteitsscan
Inbegrepen
Late toetreding: Engelse benaming: Late entry

Deze functie maakt het mogelijk voor gebruikers om deel te nemen aan een lopende groepsgesprek, zelfs als ze daar vanaf het begin niet aan hebben deelgenomen, zodat ze snel belangrijke communicatie kunnen inhalen.

Late toetreding
Inbegrepen
Ongewenst kanaal verwijderen: Engelse benaming: Nuisance channel delete

Verwijdert tijdelijk minder belangrijke of afleidende kanalen uit de scanlijst om de focus op prioriteitskanalen te vergroten.

Ongewenst kanaal verwijderen
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX): Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen
Verborgen modus: Engelse benaming: Covert mode

Deze modus schakelt het display, de LEDs en hoorbare tonen uit voor ultieme discretie, ideaal voor heimelijke of gevoelige operaties.

Verborgen modus
Inbegrepen
Digitale telefoonpatch: Engelse benaming: Digital telephone patch

Deze functie stelt het apparaat in staat om verbinding te maken met een telefoonsysteem, waarvoor aanvullende hardware vereist is, en biedt een geïntegreerde communicatieoplossing.

Digitale telefoonpatch
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Aleenwerker Engelse benaming: Lone worker

Een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Alleenwerker
Inbegrepen
Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Verhoogde privacy Engelse benaming: Enhanced privacy

Maakt gebruik van 40-bits encryptie voor een nog robuustere en veiligere bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot uw communicatie.

Verhoogde privacy
Inbegrepen
AES256 encryptie Engelse benaming: AES256 encryption

Maakt gebruik van de Advanced Encryption Standard (AES) met 256-bits encryptie voor maximale beveiliging, waardoor het voor onbevoegden vrijwel onmogelijk is om berichten te decoderen.

AES256 encryptie
Optioneel
Zendonderbreking (decoderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (decode)

Stelt het apparaat in staat om zijn uitzendingen te laten onderbreken door hoger geprioriteerde signalen van andere toestellen, waardoor essentiële communicatie doorkomt.

Zenderonderbreking (decoderen)
Inbegrepen
Zendonderbreking (coderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (encode)

Stelt het apparaat in staat om de uitzendingen van andere toestellen te onderbreken, zodat kritieke berichten lopende communicatie kunnen overschrijven.

Zenderonderbreking (coderen)
Inbegrepen
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Inbegrepen
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Inbegrepen

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer MOTOTRBO R7a NKP
Productnaam Motorola R7a NKP DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 132 x 56 x 31 mm inclusief standaard accu
Gewicht 289 gram inclusief standaard accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola PMNN4807 2200 mAh Lithium-ion IMPRES accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 19 uur in digitale stand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 527 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
MIL-STD MIL-STD 810 D en E

Downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Motorola MOTOTRBO R7a NKP is compatible met onderstaande accessoires

Het complete Motorola Assortiment

Motorola Portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
Motorola Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw Motorola-producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven