Motorola R7 NKP DMR portofoon

De Motorola MOTOTRBO R7 NKP is een robuuste digitale portofoon die is ontworpen voor eenvoudige en betrouwbare communicatie. Het is een versie van de R7-serie zonder kleurenscherm en volledig toetsenbord, maar biedt dezelfde duurzaamheid en functionaliteit als zijn R7-seriegenoten.... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Motorola MOTOTRBO R7 NKP portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Motorola MOTOTRBO R7 NKP is een robuuste digitale portofoon die is ontworpen voor eenvoudige en betrouwbare communicatie. Het is een versie van de R7-serie zonder kleurenscherm en volledig toetsenbord, maar biedt dezelfde duurzaamheid en functionaliteit als zijn R7-seriegenoten.

De MOTOTRBO R7 NKP ondersteunt zowel analoge als digitale communicatie, wat u de flexibiliteit biedt om tussen de twee modi te schakelen, afhankelijk van uw behoeften. De portofoon biedt essentiële functies zoals spraak- en datacommunicatie, voice announcement, priority scan en home channel reminder voor effectieve teamcommunicatie.

Optionele Functionaliteiten en Licenties

Hoewel de MOTOTRBO R7 NKP een meer gestroomlijnde versie is in vergelijking met de R7 FKP, betekent dit niet dat het minder veelzijdig is. De R7 NKP biedt een scala aan optionele functies die kunnen worden geactiveerd via licenties, waardoor u de mogelijkheid hebt om de functionaliteit van uw portofoon aan te passen aan uw specifieke communicatiebehoeften.

Superieure Audiokwaliteit

Een van de opvallende kenmerken van de MOTOTRBO R7 NKP is de superieure audiokwaliteit die het levert. De R7 NKP maakt gebruik van de nieuwste Motorola IMPRES-audiotechnologie en Intelligent Audio, wat zorgt voor een ongeëvenaarde geluidsweergave in een breed scala aan omgevingen. De IMPRES-audiotechnologie van Motorola is ontworpen om ervoor te zorgen dat de gesprekken die over uw netwerk worden gevoerd altijd helder en duidelijk te horen zijn. Dit wordt bereikt door middel van adaptieve dubbele microfoons die een ongelooflijke ruisonderdrukking bieden. Dit betekent dat zelfs in luidruchtige omgevingen, zoals naast machines of in drukke stedelijke gebieden, iedereen op uw netwerk verstaanbaar blijft.

Daarnaast biedt de Intelligent Audio-functie van de R7 NKP nog meer veelzijdigheid en gebruiksgemak. Deze functie houdt voortdurend het achtergrondgeluid en het audiovolume van uw omgeving in de gaten en past deze automatisch aan, zodat u dat niet hoeft te doen. Of u nu dicht bij een collega staat of in een lawaaierige omgeving werkt, de Intelligent Audio zorgt ervoor dat u altijd duidelijk en op een geschikt volume kunt communiceren. Met de MOTOTRBO R7 NKP kunt u erop vertrouwen dat uw boodschap altijd luid en duidelijk overkomt, ongeacht de omgeving waarin u zich bevindt. De superieure audiokwaliteit die deze portofoon biedt, maakt hem een essentiële tool voor effectieve teamcommunicatie.

Duurzaamheid en Robuustheid

Net als andere modellen in de R7-serie, is de MOTOTRBO R7 NKP gebouwd om bestand te zijn tegen zware omstandigheden. Met een IP68-certificering is de portofoon waterdicht tot 2 meter diepte gedurende 2 uur en bestand tegen stof. De behuizing is robuust en schokbestendig, waardoor de portofoon geschikt is voor gebruik in veeleisende omgevingen.

Accessoires en Aanpassingen

Kies voor de MOTOTRBO R7 NKP en profiteer van betrouwbare communicatie in een duurzame en gebruiksvriendelijke portofoon. Met de mogelijkheid om accessoires toe te voegen, zoals audio-accessoires en draagaccessoires, kunt u de portofoon aanpassen aan uw specifieke behoeften en werkomgeving.

Motorola biedt een reeks oplaadmogelijkheden om te garanderen dat uw MOTOTRBO R7 portofoon altijd operationeel is. Dankzij de praktische en efficiënte multilaadsystemen van Motorola, is het mogelijk om meerdere portofoonbatterijen - van één tot zes - tegelijkertijd op te laden, waardoor uw apparaten altijd klaar zijn voor de volgende dienst. Deze accessoires verhogen niet alleen het gebruiksgemak, maar dragen ook bij aan de algehele efficiëntie van de portofoon, waardoor uw team op zijn best kan functioneren. Kies de MOTOTRBO R7 NKP als u op zoek bent naar een betrouwbare en veilige oplossing voor communicatie.

Pakketinhoud

De MOTOTRBO R7 NKP van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam MOTOTRBO R7 NKP
Modelnummer(s) MDH06RDC9WA2AN R7 UHF NKP Capable
MDH06RDC9XA2AN R7 UHF NKP Premium
MDH06JDC9WA2AN R7 VHF NKP Capable
MDH06JDC9XA2AN R7 VHF NKP Premium
Accu Motorola PMNN4807 2200 mAH Slim IMPRES accu (verschillende opties)
Antenne Motorola VHF of UHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola enkelvoudige of multilader
Draagaccessoire Motorola PMLN7008A riemclip
Overige Motorola PMHN4429A dust cover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Spraak aankondiging Engelse benaming: Voice announcement

Ook bekend als spraakmeldingen, biedt deze functie hoorbare aankondigingen voor specifieke statussen of -handelingen, wat de bewustwording van de gebruiker verhoogt zonder visuele aandacht voor het apparaat te vereisen.

Spraak aankondiging
Inbegrepen
Tekst naar spraak Engelse benaming: Text to speech (TTS)

De tekst naar spraak technologie zet tekstberichten om in hoorbare spraak, wat handsfree berichtconsumptie mogelijk maakt.

Tekst naar spraak
Inbegrepen
Optiebord Engelse benaming: Option board

De mogelijkheden kunnen worden uitgebreid met een optionele optionbord, waardoor extra functies of gespecialiseerde functies kunnen worden toegevoegd.

Optiebord
Optioneel
Trilalarm Engelse benaming: Vibrate alert

Deze functie laat het toestel stil trillen om de gebruiker te waarschuwen voor een binnenkomende oproep, ideaal voor discrete of lawaaierige omgevingen.

Trilalarm
Inbegrepen
Herinnering thuiskanaal Engelse benaming: Home channel reminder

Als het toestel een bepaalde tijd niet op het aangewezen thuiskanaal staat, zal deze functie de gebruiker een herinnering geven om terug te keren naar het primaire kanaal.

Herinnering thuiskanaal
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Dubbele prioriteitsscan Engelse benaming: Dual priority scan

Vergelijkbaar met Prioriteitsscan maar maakt de prioritering van twee kanalen mogelijk, voor meer flexibiliteit in het monitoren van belangrijke communicatie.

Dubbele prioriteitsscan
Inbegrepen
Audio-opname/afspelen Engelse benaming: Audio recording/playback

Gebruikers kunnen audioboodschappen opnemen en afspelen, een essentiële functie voor het documenteren van verbale transacties of instructies.

Audio-opname/afspelen
Optioneel
Late toetreding Engelse benaming: Late entry

Deze functie maakt het mogelijk voor gebruikers om deel te nemen aan een lopende groepsgesprek, zelfs als ze daar vanaf het begin niet aan hebben deelgenomen, zodat ze snel belangrijke communicatie kunnen inhalen.

Late toetreding
Inbegrepen
Ongewenst kanaal verwijderen Engelse benaming: Nuisance channel delete

Verwijdert tijdelijk minder belangrijke of afleidende kanalen uit de scanlijst om de focus op prioriteitskanalen te vergroten.

Ongewenst kanaal verwijderen
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen
Verborgen modus Engelse benaming: Covert mode

Deze modus schakelt het display, de LEDs en hoorbare tonen uit voor ultieme discretie, ideaal voor heimelijke of gevoelige operaties.

Verborgen modus
Inbegrepen
Digitale telefoonpatch Engelse benaming: Digital telephone patch

Deze functie stelt het apparaat in staat om verbinding te maken met een telefoonsysteem, waarvoor aanvullende hardware vereist is, en biedt een geïntegreerde communicatieoplossing.

Digitale telefoonpatch
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Man down Engelse benaming: Man down

Verhoogt de veiligheidsmaatregelen voor personeel door actief beweging en kantelhoeken te monitoren. Bij gebrek aan beweging of een abnormale positie wordt automatisch een noodalarm geactiveerd.

Man down
Optioneel
Aleenwerker Engelse benaming: Lone worker

Een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Alleenwerker
Inbegrepen
Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Verhoogde privacy Engelse benaming: Enhanced privacy

Maakt gebruik van 40-bits encryptie voor een nog robuustere en veiligere bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot uw communicatie.

Verhoogde privacy
Inbegrepen
AES256 encryptie Engelse benaming: AES256 encryption

Maakt gebruik van de Advanced Encryption Standard (AES) met 256-bits encryptie voor maximale beveiliging, waardoor het voor onbevoegden vrijwel onmogelijk is om berichten te decoderen.

AES256 encryptie
Optioneel
Zendonderbreking (decoderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (decode)

Stelt het apparaat in staat om zijn uitzendingen te laten onderbreken door hoger geprioriteerde signalen van andere toestellen, waardoor essentiële communicatie doorkomt.

Zenderonderbreking (decoderen)
Inbegrepen
Zendonderbreking (coderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (encode)

Stelt het apparaat in staat om de uitzendingen van andere toestellen te onderbreken, zodat kritieke berichten lopende communicatie kunnen overschrijven.

Zenderonderbreking (coderen)
Inbegrepen
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Inbegrepen
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Inbegrepen

Motorola MOTOTRBO R7 NKP specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer MOTOTRBO R7 NKP
Productnaam Motorola R7 NKP DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 132 x 56 x 31 mm inclusief standaard accu
Gewicht 289 gram inclusief standaard accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola PMNN4807 2200 mAh Lithium-ion IMPRES accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 19 uur in digitale stand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 527 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
MIL-STD MIL-STD 810 D en E

Motorola MOTOTRBO R7 NKP downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Motorola Assortiment

Motorola portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola Netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven