Motorola R7 FKP DMR portofoon

De Motorola MOTOTRBO R7 FKP is een duurzame digitale portofoon die betrouwbaarheid en functionaliteit biedt. De portofoon is voorzien van een volledig toetsenbord en een helder kleurenscherm, wat zorgt voor gemak bij het aflezen van informatie en het snel typen van berichten. De MOTOTRBO R... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

PMR analoog Engelse benaming: PMR446 analog

De Motorola MOTOTRBO R7 FKP maakt gebruik van de analoge spraaktechniek Private Mobile Radio (PMR), ook bekend als Professional Mobile Radio. Deze technologie werkt door spraakgeluiden om te zetten in analoge signalen, die vervolgens via radiofrequenties worden uitgezonden. PMR-systemen zijn eenvoudig, robuust en bieden een betrouwbare vorm van communicatie.

DMR digitaal Engelse benaming: DMR digital

Digital Mobile Radio (DMR) is een digitale spraaktechniek waar de Motorola MOTOTRBO R7 FKP gebruik van maakt. DMR is een geavanceerde technologie die spraakgeluiden omzet in digitale signalen, die vervolgens via radiofrequenties worden uitgezonden. Deze digitale aanpak biedt verschillende voordelen ten opzichte van analoge systemen, waaronder verbeterde geluidskwaliteit, efficiënter spectrumgebruik en meer geavanceerde functies voor gebruikers.

Man down (Optioneel) Engelse benaming: Man down

De Motorola MOTOTRBO R7 FKP beschikt over de "mandown"-functie, die gebruikers extra veiligheid biedt. Wanneer de sensoren merken dat de gebruiker gedurende een bepaalde periode in een horizontale positie ligt of niet beweegt, wordt er automatisch een alarm geactiveerd. Dit alarm kan direct een melding sturen naar een centrale controlekamer of naar andere teamleden, zodat er snel gereageerd kan worden op noodgevallen.

Alleenwerker (Inbegrepen) Engelse benaming: Lone worker

Met de Lone worker -functie in de Motorola MOTOTRBO R7 FKP beschikt de gebruiker over een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

AES256 encryptie (Optioneel) Engelse benaming: AES256 encryption

Maakt gebruik van de Advanced Encryption Standard (AES) met 256-bits encryptie voor maximale beveiliging, waardoor het voor onbevoegden vrijwel onmogelijk is om berichten te decoderen. Optioneel in de Motorola MOTOTRBO R7 FKP

Noodmeldingen (Inbegrepen) Engelse benaming: Emergency

De Motorola MOTOTRBO R7 FKP is uitgerust met een noodmeldingsfunctie, die eenvoudig kan worden geactiveerd door een vaste oranje noodknop op de portofoon. Wanneer deze knop wordt ingedrukt, wordt er onmiddellijk een noodsignaal verstuurd naar een centrale controlekamer of naar andere teamleden. Het spraakkanaal wordt automatisch opengezet, waardoor directe communicatie mogelijk wordt zonder dat verdere handelingen nodig zijn. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers in gevaarlijke of noodsituaties snel en efficiënt hulp kunnen inroepen en direct kunnen communiceren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard in kritieke momenten.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) (Inbegrepen) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

De interne spraakgestuurde transmissie, bekend als Voice Operated Exchange (VOX), is een handige functie van de Motorola MOTOTRBO R7 FKP. Deze functie maakt handsfree communicatie mogelijk doordat de radio automatisch wordt geactiveerd door de stem van de gebruiker. Dit is vooral handig in situaties waarin de handen vrij moeten blijven voor andere taken.

Globaal Positioneringssysteem (GPS) (Inbegrepen) Engelse benaming: Global Positioning System (GPS)

De GPS-functionaliteit van de Motorola MOTOTRBO R7 FKP verhoogt niet alleen de veiligheid van individuele gebruikers, maar verbetert ook de algehele operationele efficiëntie. Door de real-time locatie van teamleden te bepalen en routes te optimaliseren, kunnen organisaties sneller en effectiever reageren op incidenten en dagelijkse taken.

Bluetooth (Inbegrepen) Engelse benaming: Bluetooth

Met Bluetooth kunnen gebruikers van de Motorola MOTOTRBO R7 FKP draadloze accessoires, zoals oortjes, microfoons en luidsprekers eenvoudig koppelen. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid en vermindert de noodzaak voor bekabelde verbindingen. Naast de voordelen voor audio-accessoires biedt Bluetooth ook een uitkomst voor snelle gegevensoverdracht, waardoor het delen van bestanden en andere gegevens efficiënter wordt.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Motorola MOTOTRBO R7 FKP portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Motorola MOTOTRBO R7 FKP is een duurzame digitale portofoon die betrouwbaarheid en functionaliteit biedt. De portofoon is voorzien van een volledig toetsenbord en een helder kleurenscherm, wat zorgt voor gemak bij het aflezen van informatie en het snel typen van berichten. De MOTOTRBO R7 FKP ondersteunt zowel analoge als digitale communicatie, zodat u kunt genieten van de voordelen van beide protocollen. 

De MOTOTRBO R7 FKP portofoon is uitgerust met geavanceerde functies zoals geïntegreerde Wi-Fi, tekst-naar-spraak, werkorder-ticketing en locatietracking, die uw communicatie verbeteren en bijdragen aan efficiënter werken van uw team. Let op, voor bepaalde optionele functies zoals indoor en outdoor locatietracking, Bluetooth-audio, geïntegreerde Wi-Fi en audio-opname/afspelen, zijn aanvullende licenties nodig. Deze kunnen afzonderlijk worden aangeschaft direct bij aanschaf van de portofoon of in de toekomst wanneer de functionaliteit nodig is.

Heldere en verstaanbare communicatie

Op het gebied van audio onderscheidt de MOTOTRBO R7 FKP zich met geavanceerde technologieën. Dankzij de adaptieve dubbele microfoons in de Motorola R7, biedt deze portofoon ongeëvenaarde ruisonderdrukking. Dit garandeert heldere en verstaanbare communicatie, zelfs wanneer uw medewerkers zich in de buurt van luidruchtige apparatuur bevinden. Bovendien bewaakt de intelligente audio zowel achtergrondgeluiden als het geluidsvolume, en past deze automatisch aan, zodat handmatige aanpassingen niet nodig zijn. Staan uw medewerkers dicht bij elkaar? Geen zorgen. De IMPRES-audiotechnologie zorgt ervoor dat de microfoons van de portofoons elkaar niet storen. Deze combinatie van technologieën zorgt ervoor dat de MOTOTRBO R7 FKP ongeëvenaarde audio-prestaties levert, zelfs in de meest lawaaierige omgevingen.

Robuust en duurzaam

De Motorola MOTOTRBO R7 FKP is ontworpen met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Met een IP68-certificering biedt deze portofoon een krachtige bescherming tegen water en stof. De portofoon is waterdicht, bestand tegen onderdompeling tot een diepte van 2 meter voor maximaal 2 uur, terwijl het ook stofdicht is en bestand tegen hogedrukwaterstralen uit elke richting.

De MOTOTRBO R7 FKP gaat nog een stap verder door een behuizing te bieden die is ontworpen om de impact van vallen en stoten te weerstaan. Het is niet alleen robuust, maar ook bestand tegen schade door desinfectiemiddelen, waardoor het bijzonder geschikt is voor gebruik in de medische sector, waar hygiëne van cruciaal belang is.

Motorola MOTOTRBO R7 FKP accessoires

De Motorola MOTOTRBO R7 FKP komt met een breed scala aan accessoires, waardoor u uw portofoon kunt aanpassen aan uw specifieke communicatiebehoeften. Uitgerust met de nieuwste technologieën, biedt de MOTOTRBO R7 FKP een krachtige en betrouwbare communicatieoplossing. Echter, het is belangrijk om te noteren dat sommige functies extra kosten met zich meebrengen en apart aangeschaft moeten worden.

oor de MOTOTRBO R7 FKP heeft Motorola een uitgebreide selectie van zowel bedrade als draadloze audio-accessoires ontworpen. Met het Bluetooth 5.2 protocol biedt de R7 snelle en veilige draadloze audio-connectiviteit. De compacte GCAI-mini audioconnector vergemakkelijkt de draagbaarheid bij bedrade audio-accessoires.

Daarnaast biedt Motorola een verscheidenheid aan laadopties om ervoor te zorgen dat uw MOTOTRBO R7 portofoon altijd klaar is voor gebruik. Met de multifunctionele oplaadstations van Motorola kunt u gemakkelijk tussen één en zes portofoonbatterijen tegelijkertijd opladen, zodat uw apparaten klaar zijn voor de volgende shift. Accessoires verbeteren het gebruiksgemak en de efficiëntie van de portofoon, zodat uw team optimaal kan presteren. Kies voor de MOTOTRBO R7 FKP voor een effectieve en veilige communicatieoplossing.

Pakketinhoud

De MOTOTRBO R7 FKP van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam MOTOTRBO R7 FKP
Modelnummer(s) MDH06RDN9WA2AN R7 UHF FKP Capable
MDH06RDN9XA2AN R7 UHF FKP Premium
MDH06JDN9WA2AN R7 VHF FKP Capable
MDH06JDN9XA2AN R7 VHF FKP Premium
Accu Motorola PMNN4807 2200 mAH Slim IMPRES accu (verschillende opties)
Antenne Motorola VHF of UHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola enkelvoudige of multilader
Draagaccessoire Motorola PMLN7008A riemclip
Overige Motorola PMHN4429A dust cover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Vrije-vorm tekstberichten Engelse benaming: Freeform text messaging

Gebruikers hebben de flexibiliteit om vrije-vorm tekstberichten rechtstreeks vanaf de portofoon in te voeren en te verzenden. Dit maakt meer op maat gemaakte en specifieke communicatie mogelijk.

Vrije-vorm tekstberichten
Inbegrepen
Werkorder ticketing Engelse benaming: Work Order ticketing

De Werkorder Ticketing-functie laat je activiteiten coördineren en problemen efficiënter beheren door het creëren en toewijzen van digitale werkorders.

Werkorder ticketing
Inbegrepen
Spraak aankondiging Engelse benaming: Voice announcement

Ook bekend als spraakmeldingen, biedt deze functie hoorbare aankondigingen voor specifieke statussen of -handelingen, wat de bewustwording van de gebruiker verhoogt zonder visuele aandacht voor het apparaat te vereisen.

Spraak aankondiging
Inbegrepen
Tekst naar spraak Engelse benaming: Text to speech (TTS)

De tekst naar spraak technologie zet tekstberichten om in hoorbare spraak, wat handsfree berichtconsumptie mogelijk maakt.

Tekst naar spraak
Inbegrepen
Optiebord Engelse benaming: Option board

De mogelijkheden kunnen worden uitgebreid met een optionele optionbord, waardoor extra functies of gespecialiseerde functies kunnen worden toegevoegd.

Optiebord
Optioneel
Trilalarm Engelse benaming: Vibrate alert

Deze functie laat het toestel stil trillen om de gebruiker te waarschuwen voor een binnenkomende oproep, ideaal voor discrete of lawaaierige omgevingen.

Trilalarm
Inbegrepen
Herinnering thuiskanaal Engelse benaming: Home channel reminder

Als het toestel een bepaalde tijd niet op het aangewezen thuiskanaal staat, zal deze functie de gebruiker een herinnering geven om terug te keren naar het primaire kanaal.

Herinnering thuiskanaal
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Dubbele prioriteitsscan Engelse benaming: Dual priority scan

Vergelijkbaar met Prioriteitsscan maar maakt de prioritering van twee kanalen mogelijk, voor meer flexibiliteit in het monitoren van belangrijke communicatie.

Dubbele prioriteitsscan
Inbegrepen
Audio-opname/afspelen Engelse benaming: Audio recording/playback

Gebruikers kunnen audioboodschappen opnemen en afspelen, een essentiële functie voor het documenteren van verbale transacties of instructies.

Audio-opname/afspelen
Optioneel
Late toetreding Engelse benaming: Late entry

Deze functie maakt het mogelijk voor gebruikers om deel te nemen aan een lopende groepsgesprek, zelfs als ze daar vanaf het begin niet aan hebben deelgenomen, zodat ze snel belangrijke communicatie kunnen inhalen.

Late toetreding
Inbegrepen
Ongewenst kanaal verwijderen Engelse benaming: Nuisance channel delete

Verwijdert tijdelijk minder belangrijke of afleidende kanalen uit de scanlijst om de focus op prioriteitskanalen te vergroten.

Ongewenst kanaal verwijderen
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen
Verborgen modus Engelse benaming: Covert mode

Deze modus schakelt het display, de LEDs en hoorbare tonen uit voor ultieme discretie, ideaal voor heimelijke of gevoelige operaties.

Verborgen modus
Inbegrepen
Digitale telefoonpatch Engelse benaming: Digital telephone patch

Deze functie stelt het apparaat in staat om verbinding te maken met een telefoonsysteem, waarvoor aanvullende hardware vereist is, en biedt een geïntegreerde communicatieoplossing.

Digitale telefoonpatch
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Man down Engelse benaming: Man down

Verhoogt de veiligheidsmaatregelen voor personeel door actief beweging en kantelhoeken te monitoren. Bij gebrek aan beweging of een abnormale positie wordt automatisch een noodalarm geactiveerd.

Man down
Optioneel
Aleenwerker Engelse benaming: Lone worker

Een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Alleenwerker
Inbegrepen
Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Verhoogde privacy Engelse benaming: Enhanced privacy

Maakt gebruik van 40-bits encryptie voor een nog robuustere en veiligere bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot uw communicatie.

Verhoogde privacy
Inbegrepen
AES256 encryptie Engelse benaming: AES256 encryption

Maakt gebruik van de Advanced Encryption Standard (AES) met 256-bits encryptie voor maximale beveiliging, waardoor het voor onbevoegden vrijwel onmogelijk is om berichten te decoderen.

AES256 encryptie
Optioneel
Zendonderbreking (decoderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (decode)

Stelt het apparaat in staat om zijn uitzendingen te laten onderbreken door hoger geprioriteerde signalen van andere toestellen, waardoor essentiële communicatie doorkomt.

Zenderonderbreking (decoderen)
Inbegrepen
Zendonderbreking (coderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (encode)

Stelt het apparaat in staat om de uitzendingen van andere toestellen te onderbreken, zodat kritieke berichten lopende communicatie kunnen overschrijven.

Zenderonderbreking (coderen)
Inbegrepen
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Inbegrepen
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Inbegrepen

Motorola MOTOTRBO R7 FKP specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer MOTOTRBO R7 FKP
Productnaam Motorola R7 FKP DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 132 x 56 x 35 mm inclusief standaard accu
Gewicht 316 gram inclusief standaard accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola PMNN4807 2200 mAh Lithium-ion IMPRES accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 19 uur in digitale stand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, volwaardig
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 527 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
MIL-STD MIL-STD 810 D en E

Motorola MOTOTRBO R7 FKP downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Motorola Assortiment

Motorola portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola Netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven