Motorola portofoons

Voor het kopen, huren of leasen van Motorola portofoons bent u bij SMELT als Motorola Platinum Partner aan het juiste adres. Als serviceorganisatie is SMELT ook graag uw partner voor garantie, reparatie, programmeren, service en onderhoud van uw Motorola portofoon!

Gebruik het contactformulier of bel ons vandaag nog voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvende afspraak.

088 60 666 00

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

PORTOFOONS MOTOROLA SOLUTIONS

Als geselecteerd Platinum Partner van Motorola Solutions is SMELT officieel gecertificeerd productspecialist op het hoogste niveau. Of het nu gaat om enkele Motorola portofoons of een compleet Motorola missiekritisch communicatienetwerk; de deskundige medewerkers van SMELT zijn door Motorola getraind in de laatste technieken en oplossingen. SMELT Portofoons.nl verkoopt, verhuurt en onderhoudt alle digitale MOTOTRBO, TETRA en LTE portofoons én daarnaast analoge en vergunningsvrije PMR446 portofoons.

Voor de petrochemische industrie biedt SMELT explosieveilige Motorola ATEX portofoons en accessoires. Wenst u meer informatie over Motorola portofoons? Dan staan onze productspecialisten u graag te woord!

Motorola Partner logo

Motorola set Licentievrije portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan licentievrije Motorola portofoons. Afhankelijk van model per stuk of in set verkrijgbaar.

Alles over Motorola portofoons

Motorola portofoons is al sinds 1928 actief met communicatieapparatuur. Het Amerikaanse bedrijf is opgericht door de broers Paul en Joseph Galvin onder de oorspronkelijke naam Galvin Manufacturing Corporation. Sinds 1947 draagt het bedrijf de naam Motorola Inc en is zij marktleider op het gebied van licentievrije, analoge, digitale DMR, digitale TETRA en ATEX portofoons.

>> Lees hier meer over de historie van Motorola portofoons

Professionele Motorola portofoons

Als het op professioneel gebruik aankomt, is Motorola vaak niet alleen de keuze van de leverancier, maar ook van de eindgebruiker. De analoge en digitale Motorola portofoons worden sinds jaar en dag gebruikt door professionele gebruikers zoals overheid, hulpdiensten, defensie, rechtbanken, zorginstellingen, BHV en de beveiligingsbranche. Ook voor bedrijfsmatige toepassingen zoals in de bouw, het transport en binnen logistieke centra zijn Motorola portofoons graag gezien. De ijzersterke reputatie van het merk Motorola, het continu blijven ontwikkelen en een uitgebreid productportfolio maken Motorola onbetwist marktleider. Nu en in de toekomst.

Motorola portofoons beschikken over een robuuste behuizing en, afhankelijk van het model, een hoge tot zeer hoge beschermingsgraad tegen water en stof, meerdere kanalen, uitmuntende audiokwaliteit en diverse handige functionaliteiten zoals een noodtoets, man-down, telefoonboek, toetsenbord en/of display.

De portofoons van Motorola zorgen voor een groot bereik dat ook nog kan worden vergroot door middel van een steunzender (repeater of basestation). Motorola biedt haar portofoons aan in twee verschillende digitale technieken. MOTOTRBO is gebaseerd op de open source DMR standaard en is ontwikkeld als opvolger van de analoge techniek. De andere digitale techniek betreft TETRA, welke missiekritische mobiele communicatie biedt. TETRA wordt veelal ingezet als communicatiemiddel in de industrie, op luchthavens en voor overheidsinstellingen zoals politie, brandweer, ambulance.

Licentievrije Motorola portofoons

Motorola biedt ook verschillende semi-professionele portofoons aan die geschikt zijn voor de kleine zakelijke markt, sportverenigingen en particulier gebruik. Deze Motorola portofoons, ook wel walkie talkies genoemd, vallen onder de vergunningsvrije portofoons en maken gebruik van de 446Mhz frequentie. Door het lagere vermogen zijn deze licentievrije Motorola portofoons in nagenoeg heel West-Europa zonder zendvergunning te gebruiken. De licentievrije toestellen hebben een beperkter bereik en minder functionaliteiten dan de professionele serie van Motorola. Deze goedkopere licentievrije portofoons worden steeds vaker ingezet binnen de horeca en retail. Menig winkel, supermarkt en restaurant maakt al gebruik van de Motorola portofoons voor de interne communicatie.

Motorola portofoon accessoires

Naast Motorola portofoons is SMELT ook uw leverancier voor een uitgebreide keuze aan Motorola accessoires. SMELT levert originele Motorola accessoires zoals accu’s, antennes, oortelefoons, koptelefoons, handmicrofoons, draagtassen, draagriemen, riemclips, holsters, laders of multiladers. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke Motorola accessoire die niet vermeld staat, neem dan gerust contact met ons op.

Motorola EOL Portofoons

Doordat Motorola continue blijft het ontwikkelen is het onoverkoombaar dat bepaalde Motorola portofoons op een gegeven moment niet meer gefabriceerd worden. Hoewel deze portofoons niet meer nieuw geleverd worden kunt u bij SMELT nog altijd terecht voor support, onderhoud en reparaties van deze portofoons. Ook batterijen, (audio)accessoires, onderdelen (spare parts) zijn veelal nog jaren na afkondiging leverbaar of SMELT biedt alternatieven. Bestaande portofoonnetwerken kunnen uitgebreid worden met een opvolgend model. Mocht u hierover vragen hebben, schroom niet ons te contacteren.