Motorola PMPN4577

De Motorola PMPN4577 enkelvoudige lader is de ideale oplaadoplossing voor uw Motorola DP2000, DP4000 en R7 portofoons. Deze compacte en efficiënte lader zorgt ervoor dat uw portofoon altijd klaar is voor gebruik. Met een handige LED-indicator die de oplaadstatus aangeeft, kunt u eenvoudig... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMPN4577 enkelvoudige lader is de ideale oplaadoplossing voor uw Motorola DP2000, DP4000 en R7 portofoons. Deze compacte en efficiënte lader zorgt ervoor dat uw portofoon altijd klaar is voor gebruik. Met een handige LED-indicator die de oplaadstatus aangeeft, kunt u eenvoudig zien wanneer uw apparaat volledig is opgeladen. Plaats de lader op uw bureau of werkstation; het neemt minimale ruimte in beslag en is gemakkelijk te gebruiken. Mis nooit meer een belangrijk gesprek vanwege een lege batterij. Vraag eenvoudig een offerte aan van de Motorola PMPN4577 enkelvoudige lader en zorg ervoor dat uw portofoon altijd klaar is voor actie.
motorola-portofoons

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Accessoire specificaties

Aantal laadvakken 1 laadvak
Laden van toestel/accu Portofoon en/of accu
Voltage lader 230 Volt
Stekker aansluiting EU-stekker
Conditioneer mogelijkheid Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat