Motorola PMNN4805

De Motorola PMNN4805 is een krachtige IMPRES™ 2 TIA4950 intrinsiek veilige Lithium Ion accu met een indrukwekkende capaciteit van 4000 mAh. Deze accu is speciaal ontworpen voor gebruik met de MOTOTRBO ION portofoon. De accu is uitgerust met de IMPRES™ 2 ene...

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMNN4805 is een krachtige IMPRES™ 2 TIA4950 intrinsiek veilige Lithium Ion accu met een indrukwekkende capaciteit van 4000 mAh. Deze accu is speciaal ontworpen voor gebruik met de MOTOTRBO ION portofoon. De accu is uitgerust met de IMPRES™ 2 energiebeheeroplossing van Motorola, die de levensduur van de accu met ongeveer 60% verlengt in vergelijking met standaard Lithium Ion accu’s. Dit betekent dat u kunt rekenen op een betrouwbare stroomvoorziening voor uw portofoon, zelfs tijdens lange werkdagen.

De PMNN4805 is niet alleen krachtig, maar ook robuust. Hij is ontworpen om te overleven in de zwaarste omstandigheden, zoals volledige onderdompeling onder twee meter water voor maximaal 30 minuten, zonder dat de prestaties worden aangetast. De accu heeft een IP68-classificatie, wat betekent dat hij volledig stofdicht en waterdicht is.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMNN4805
Productnaam Motorola PMNN4805
Accessoire type Accu

Geschikt voor modellen

Motorola ION

Accessoire specificaties

Accu type Lithium ion IMPRES
Accucapaciteit 4050 mAh
Accu voltage 7,4 Volt

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee, maar er is wel een TIA-4950 uitvoering verkrijgbaar
IP-normering IP68
Operationeel Temperatuur -20°C to +60°C
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.