Motorola NS750

De Motorola PMMN4151, een compactere variant van de robuuste PMMN4150, is een handmicrofoon ontworpen voor professionals die werken in veeleisende, lawaaierige omgevingen. Deze handmicrofoon kenmerkt zich door een kortere kabel van 250 mm in rust en 480 mm volledig uitgestrekt, ideaal voor... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMMN4151, een compactere variant van de robuuste PMMN4150, is een handmicrofoon ontworpen voor professionals die werken in veeleisende, lawaaierige omgevingen. Deze handmicrofoon kenmerkt zich door een kortere kabel van 250 mm in rust en 480 mm volledig uitgestrekt, ideaal voor taken waarbij bewegingsvrijheid en minder kabelbeheer essentieel zijn. Net als de PMMN4150 beschikt de PMMN4151 over windporting-technologie die windruis minimaliseert en zorgt voor heldere gesprekken, zelfs in winderige omstandigheden.

De omnidirectionele microfoon vangt geluid uit alle richtingen op, wat zorgt voor een duidelijke audio-overdracht, ongeacht de positie van de spreker. De geïntegreerde audioschakeling maakt het eenvoudig om te schakelen tussen de RSM-audio en een secundaire oortelefoon of headset, waardoor gebruikers de flexibiliteit hebben om te kiezen hoe ze luisteren. Deze handmicrofoon is compatibel met verschillende Motorola-toestellen, waaronder de MOTOTRBO ION, Motorola R7 en MXP600, en biedt daarmee een breed scala aan toepassingen.

De PMMN4151 is ook zeer duurzaam, met een IP68-classificatie, wat betekent dat het volledig stof- en waterdicht is. De PTT-knop is gemakkelijk te bedienen, zelfs met handschoenen aan, wat de microfoon zeer gebruiksvriendelijk maakt in verschillende situaties. Voor meer informatie of om de Motorola PMMN4151 te bestellen, neem vandaag nog contact op met SMELT Europe.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola PMMN4151 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMMN4151
Productnaam Motorola NS750
Accessoire type Handmicrofoon

Geschikt voor modellen

Motorola R7a NKP, Motorola R7 NKP, Motorola MXP600, Motorola ION, Motorola R7 FKP, Motorola MXP660

Accessoire specificaties

Accessoireconnector type Niet opgegeven
Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Ja, op handmicrofoon
Externe audioaansluiting Ja, 3,5 mm
Bluetooth Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Ruisonderdrukking Ja
Programmeerbare toetsen Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
IP-normering IP68
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.