Motorola PMMN4102

De Motorola PMMN4102 is niet zomaar een handmicrofoon; het is uw betrouwbare partner in heldere en effectieve communicatie. Deze geavanceerde handmicrofoon is uitgerust met IMPRES™-technologie en actieve ruisonderdrukking, waardoor u in lawaaierige omgevingen toch duidelijk verstaanbaar ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMMN4102 is niet zomaar een handmicrofoon; het is uw betrouwbare partner in heldere en effectieve communicatie. Deze geavanceerde handmicrofoon is uitgerust met IMPRES™-technologie en actieve ruisonderdrukking, waardoor u in lawaaierige omgevingen toch duidelijk verstaanbaar bent. De microfoon beschikt over een Nexus-stekker, waardoor hij compatibel is met een breed scala aan Motorola portofoons.

Wat deze handmicrofoon echt uniek maakt, is zijn robuuste ontwerp en gebruiksgemak. De grote PTT-knop is zelfs met handschoenen gemakkelijk te bedienen, en de ingebouwde luidspreker levert een helder en krachtig geluid. Bovendien is de PMMN4102 voorzien van een 3,5mm audio-aansluiting voor het aansluiten van een externe oortelefoon, waardoor u nog flexibeler bent in uw communicatie.

Of u nu in een industriële setting werkt of in een andere uitdagende omgeving, de Motorola PMMN4102 is de handmicrofoon die u niet wilt missen. Hij combineert uitstekende audioprestaties met duurzaamheid en gebruiksgemak. Geïnteresseerd in de Motorola PMMN4102? Vraag nu een offerte aan bij SMELT Europe en ontdek onze exclusieve aanbiedingen voor deze hoogwaardige handmicrofoon.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMMN4102
Productnaam Motorola PMMN4102
Accessoire type Handmicrofoon

Geschikt voor modellen

Motorola DP4400e, Motorola DP4401e, Motorola DP4600e, Motorola DP4601e, Motorola DP4800e, Motorola DP4801e

Accessoire specificaties

Accessoireconnector type Niet opgegeven
Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Ja, op handmicrofoon
Externe audioaansluiting Ja, 3,5 mm
Volumeknop Ja
Bluetooth Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Ruisonderdrukking Ja
Programmeerbare toetsen Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Ja, TIA-4950
IP-normering IP67
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.