Motorola PMLN8427

De Motorola PMLN8427A is een nylon draagtas ontworpen voor de Motorola R2-serie portofoons. Deze duurzame tas heeft een 3-inch riemlus en zorgt voor een veilige en gemakkelijke toegang tot de portofoon. Het nylon materiaal biedt hoge duurzaamheid en bescherming tegen dagelijkse slijtage, w... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN8427A is een nylon draagtas ontworpen voor de Motorola R2-serie portofoons. Deze duurzame tas heeft een 3-inch riemlus en zorgt voor een veilige en gemakkelijke toegang tot de portofoon. Het nylon materiaal biedt hoge duurzaamheid en bescherming tegen dagelijkse slijtage, wat het ideaal maakt voor professionals die betrouwbare draagoplossingen voor hun communicatieapparaten nodig hebben. Benieuwd naar de robuuste en praktische oplossingen die de Motorola PMLN8427A nylon draagtas u kan bieden? Neem dan vandaag nog contact op met SMELT voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en de ideale draagoplossing voor uw Motorola R2-serie portofoons te vinden. Vertrouw op SMELT voor kwalitatieve communicatieaccessoires die uw werk efficiënter en gemakkelijker maken. Bezoek onze website of bel ons direct om de voordelen van de Motorola PMLN8427A te ontdekken!

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Motorola PMLN8427 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN8427
Productnaam Motorola PMLN8427

Geschikt voor modellen

Motorola R2

Accessoire specificaties

Materiaal Nylon
Bevestinging type vaste riemlus
Snel bevestiging Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat