Motorola PMLN8365

De Motorola PMLN8365 vervangende rubberen hulzen zijn een essentieel accessoire voor uw Motorola PMLN8337 headset. Deze hulzen zijn speciaal ontworpen om een comfortabele en veilige pasvorm te bieden. Verkocht in een handige verpakking van 25 stuks, zijn deze grote rubberen hulzen ideaal v... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN8365 vervangende rubberen hulzen zijn een essentieel accessoire voor uw Motorola PMLN8337 headset. Deze hulzen zijn speciaal ontworpen om een comfortabele en veilige pasvorm te bieden. Verkocht in een handige verpakking van 25 stuks, zijn deze grote rubberen hulzen ideaal voor teams die regelmatig hun headsets gebruiken en behoefte hebben aan frisse, hygiënische vervangingen.

Specifiek geschikt voor de Motorola PMLN8337 headset, deze hulzen zijn een uitstekende keuze voor zowel industriële als hygiëne-kritische omgevingen. Ze bieden niet alleen een comfortabele pasvorm, maar ook de zekerheid van een origineel Motorola-product.

Let op er is ook een medium grote uitvoering (PMLN8364) en een kleine uitvoering (PMLN8363) van deze vervangende rubber hulzen verkrijgbaar

Op zoek naar een betrouwbare en comfortabele headset-ervaring? Vraag nu een offerte aan bij SMELT Europe voor de Motorola PMLN8365 vervangende rubberen hulzen.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola PMLN8365 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN8365
Productnaam Motorola PMLN8365
Accessoire type Oortelefoon onderdelen

Geschikt voor modellen

Motorola R7a NKP, Motorola R7 NKP, Motorola R7 FKP

Accessoire specificaties

Verzenden en ontvangen Alleen ontvangen
Push to Talk Nee
Bluetooth Nee
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.